mischicka Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Hochu ale víš jak budu chytrej? Hlavně aby se z tebe nestal řídící funkcionář na osm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Se nám to nějak komplikuje-Ty máš zkoušky, Luďa ten funus, no nevím jestli vyrazíme sami... No ale uz by si to mohl vedet, ne? Jako jestli neprijedete ani vy, tak se na to muzu jit bodnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 No ale uz by si to mohl vedet, ne? Jako jestli neprijedete ani vy, tak se na to muzu jit bodnout... Nono, snad to nestojí na nás, chlapcích z Vysočiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Já fakt ještě nevím, je to jak jsem Ti to říkal po tel. - Janinka tu stále ještě není, chci se domluvit i s ní a ne jí jen postavit před hotovou věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Nono, snad to nestojí na nás, chlapcích z Vysočiny... Kazdopadne bude lepsi kdyz dorazite!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Já fakt ještě nevím, je to jak jsem Ti to říkal po tel. - Janinka tu stále ještě není, chci se domluvit i s ní a ne jí jen postavit před hotovou věc... Aha, tak to domluv a dej vedet. Ja si to pak vecer prectu.Ted mizim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Kazdopadne bude lepsi kdyz dorazite!! Předseda nechce, Jiřík se z toho vykroutil, Luďa nemůže, takže to nic velkého nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Aha, tak to domluv a dej vedet. Ja si to pak vecer prectu.Ted mizim. Dám, neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zdá se, že nám Letka nějak vymřela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zdá se, že nám Letka nějak vymřela Jojo, taky jsem si toho vsimnul!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Jojo, taky jsem si toho vsimnul!! To víš, jak tu nejsem, tak se tu nic neděje...chraň bůh abych teď toho půl roku neměl moc přístup k netu a můžem to tu zavřít :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Zdá se, že nám Letka nějak vymřela Prej Letka vymřela ....no to říká ten pravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 To víš, jak tu nejsem, tak se tu nic neděje...chraň bůh abych teď toho půl roku neměl moc přístup k netu a můžem to tu zavřít :p No jo no ....já si tu sám povídat nemůžu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Vono to tam teď už není tak hustý jak dřív, ale je to teda dlouhý. Ale kluci jsou mladí ,to vydrží, nevím sice co jejich drahý polovičky? Ted jsem si precetl jeste jednou a vyznelo to blbe....Myslel jsem, jestli do jeste uvidime do doby odjezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ted jsem si precetl jeste jednou a vyznelo to blbe....Myslel jsem, jestli do jeste uvidime do doby odjezdu Určitě ....tedy jestli pojedeš na Silvestra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Určitě ....tedy jestli pojedeš na Silvestra :-) No jisteeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 No jisteeeeeee No tak tím pádem se nemusíš bát že by jsi ho neviděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Koukam, ze mischicka uz tam pojede tak leda sazet psenici a ne valcit http://www.novinky.cz/clanek/128624-kosovo...zavislosti.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Koukam, ze mischicka uz tam pojede tak leda sazet psenici a ne valcit http://www.novinky.cz/clanek/128624-kosovo...zavislosti.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No ty jo ...tady je to fakt mrtvolný stav ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No ty jo ...tady je to fakt mrtvolný stav ..... No cece....a bude hur....mame tu na krku dva Rusaky...prace az nad hlavu a navic kolega, co se mnou dela Finish line 8.1.2008 odlita do Ciny, takze nafukovaci lehatko, polstar a deku do kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No cece....a bude hur....mame tu na krku dva Rusaky...prace az nad hlavu a navic kolega, co se mnou dela Finish line 8.1.2008 odlita do Ciny, takze nafukovaci lehatko, polstar a deku do kanclu No jo no ...co nadělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No tak tím pádem se nemusíš bát že by jsi ho neviděl :-) To záleží jak moc budeš střízlivý. pak ho uvidíš i víckrát. Jianak čau kucí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To záleží jak moc budeš střízlivý. pak ho uvidíš i víckrát.Jianak čau kucí. :-) Cau, kuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To je dost,že se na tom netu někdy ukážeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky