Geoo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No videl bych to na posezeni a domluveni se na akci "S Vami me bavi svet"...kdo-co apod... Jééé ...ahoj předsedo, ...no to jsem rád že jsi se na nás taky přišel podívat. Naprosto s posezením před akcí "S tebou mě baví svět" souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) Nic nebude-žádný posezení!!! Luděčkovi bude zase špatně jak po firemním večírku. Dáme si maximálně vejlet na kolech. Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Jééé ...ahoj předsedo, ...no to jsem rád že jsi se na nás taky přišel podívat. Naprosto s posezením před akcí "S tebou mě baví svět" souhlasím Tak to abychom už začali plánovat, poslední dobou máme s koordinací v Letce problémy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ty jsi ho nenapsal ..napsal jsem ho já Já ho napsal, ale Tys ho pak smazal a vtlačil tam svůj :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Tak to abychom už začali plánovat, poslední dobou máme s koordinací v Letce problémy No podívejte pánové ...prostě po štědrém dnu se musíme někde sejít a ještě všechno dohodnout co a jak bude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Já ho napsal, ale Tys ho pak smazal a vtlačil tam svůj :p To není pravda ... .... ... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No podívejte pánové ...prostě po štědrém dnu se musíme někde sejít a ještě všechno dohodnout co a jak bude ... Nehci být za předsedu, ale po Štedrém dnu jsou jen 3 dny do našeho odjezdu, z nichž dva strávíme střídavě u našich a u Janinky rodičů a třetí se balím(e), takže nevím, spíš bych to viděl na neděli před ŠD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 To není pravda ... .... ... ... Tak si ho nech, můj bude 44 444 :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 To není pravda ... .... ... ... To je fakt. Tam byl můj příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Nehci být za předsedu, ale po Štedrém dnu jsou jen 3 dny do našeho odjezdu, z nichž dva strávíme střídavě u našich a u Janinky rodičů a třetí se balím(e), takže nevím, spíš bych to viděl na neděli před ŠD... to je dobrej nápad. Taky bych to bral před štedrým dnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Čau Doli. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Nehci být za předsedu, ale po Štedrém dnu jsou jen 3 dny do našeho odjezdu, z nichž dva strávíme střídavě u našich a u Janinky rodičů a třetí se balím(e), takže nevím, spíš bych to viděl na neděli před ŠD... Hele, to jsem ti to poradil do ICQ a se tím teď chlubíš jako že je to tvůj nápad. Klucí to jsem vymyslel já!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Tak si ho nech, můj bude 44 444 :p Tak jo ...ten ti nechám...už to dlouho trvat nebude tak já tě na něj potom upozorním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 To je fakt. Tam byl můj příspěvek. Luďo ....já mám pocit že zase kecáš .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Tady to žije, 4 nové příspěvky přes noc A to tu ještě není předseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Tady to žije, 4 nové příspěvky přes noc A to tu ještě není předseda Hele, neprovokůj .... Píčeme sem málo abychom nezahlcovali forum a chodilo rychle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Nehci být za předsedu, ale po Štedrém dnu jsou jen 3 dny do našeho odjezdu, z nichž dva strávíme střídavě u našich a u Janinky rodičů a třetí se balím(e), takže nevím, spíš bych to viděl na neděli před ŠD... Asi tak nejak...predbezne s tim pocitam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Čau KUCÝÝÝ a HOLKÍÍÍ!!!!! jak je takle brzo po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Čau KUCÝÝÝ a HOLKÍÍÍ!!!!! jak je takle brzo po ránu? CAU VOJACIIII A VOJACICEEEEEE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 CAU VOJACIIII A VOJACICEEEEEE Ty vole "pracující" lid. A já myslel že už ani nežije. Ps.:pracující=flákající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ty vole "pracující" lid. A já myslel že už ani nežije. Ps.:pracující=flákající Nebud sprostej !!! Kdyz uz tak udiv se vyjadri slovy "Ty woe..." U me pracujici znamena pracujici!!! Coz poslednich 14 dni plati obzvlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ty vole "pracující" lid. A já myslel že už ani nežije. Ps.:pracující=flákající Luďo Luďo Luďo ...ty to vedeš s tou pracovní morálkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Luďo Luďo Luďo ...ty to vedeš s tou pracovní morálkou My lidé na dovolený si to můžem dovolit. Ps.:na rozdíl od vás sem byl vzhůru už v 6 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ni lidé na dovolený si to můžem dovoli.Ps.:na rozdíl od vás sem byl vzhůru už v 6 hodin. V 6 uz jsem byl po caji, dvou rohlicich a oblozenem vejci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 V 6 uz jsem byl po caji, dvou rohlicich a oblozenem vejci Já su vegetarián tak vejce nejím a čaj mi neměl kdo uvařit a rohlíky u nás v 6 nekoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky