acter Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Já su vegetarián tak vejce nejím a čaj mi neměl kdo uvařit a rohlíky u nás v 6 nekoupím. Ty a vegetarian, jo ? Tak zacina standartne muj pracovni den....cajicek,neco na zub a denni "tisk"...zive.cz,digimania.cz,mobilmania.cz,cdr.cz a samozrejme forum.skodahome.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ty a vegetarian, jo ? Tak zacina standartne muj pracovni den....cajicek,neco na zub a denni "tisk"...zive.cz,digimania.cz,mobilmania.cz,cdr.cz a samozrejme forum.skodahome.cz Jasně. No jo,tobě čajíček udělá Léňa,ale mě nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jasně. No jo,tobě čajíček udělá Léňa,ale mě nikdo. Houby Lena....v dobe, kdy ja si delam caj v praci, Lena jeste doma spi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Houby Lena....v dobe, kdy ja si delam caj v praci, Lena jeste doma spi... I večer byla sama doma, jel jsem kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 My lidé na dovolený si to můžem dovolit.Ps.:na rozdíl od vás sem byl vzhůru už v 6 hodin. Luďo, já vstávám tak brzo, že už mám v 6 hodin ráno vyděláno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Já su vegetarián tak vejce nejím a čaj mi neměl kdo uvařit a rohlíky u nás v 6 nekoupím. Luďo, ty nemůžeš být vegetarián. Nebo mi tedy vysvětli jak je možné že jsi nám okusoval gril než bylo hotové maso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jasně. No jo,tobě čajíček udělá Léňa,ale mě nikdo. No ...tak si to musíš dělat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 I večer byla sama doma, jel jsem kolem Ne ne .....nebyla doma sama .....měli jsme zhasnuto (ten předseda nás asi zase roztrhne jako hady mischo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ne ne .....nebyla doma sama .....měli jsme zhasnuto (ten předseda nás asi zase roztrhne jako hady mischo ) udelam z vas hady 4 a jeste osklivejsi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 udelam z vas hady 4 a jeste osklivejsi !!! Jejka ...no tak to už bude na světě 9 acterů ...jeden oriho a 8 natrhanejch z nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jinak dneska zavolám jestli jsou náhodou trička ...zprávu o mém telefonátu sem potom hodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jinak dneska zavolám jestli jsou náhodou trička ...zprávu o mém telefonátu sem potom hodím Hod, Jirko, hod ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Hod, Jirko, hod ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ne ne .....nebyla doma sama .....měli jsme zhasnuto (ten předseda nás asi zase roztrhne jako hady mischo ) Právě že se svítilo...jen to řekni...prostě když už jednou měla doma pořádnýho chlapa, chtěla ho i vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Nekuř furt a mluF! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Právě že se svítilo...jen to řekni...prostě když už jednou měla doma pořádnýho chlapa, chtěla ho i vidět Hele ty si koleduješ, že ti předseda tu tatru co máš pod zadkem na avataru rozšlápne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Nekuř furt a mluF! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Hele ty si koleduješ, že ti předseda tu tatru co máš pod zadkem na avataru rozšlápne To může zkusit - není to Tatra, ale nějaké úplně jiné vozidlo, navíc ne plastové ale dřevěné, i 100 kilového taťku to uneslo, chceš snad říct, že předseda má víc :p ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 A navíc Martínek mě miluje, fčera mi volal když šel z práce, a Tobě ne, héééč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Se řídíš heslem kuř a bude Ti kouřeno bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 A navíc Martínek mě miluje, fčera mi volal když šel z práce, a Tobě ne, héééč No ..ale mě volal o den dříve ...tobě už jenom aby jsi nebyl naštvanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Se řídíš heslem kuř a bude Ti kouřeno bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 No ..ale mě volal o den dříve ...tobě už jenom aby jsi nebyl naštvanej No Ty mi vůbec neříkáš spoustu podstatných věcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tak to potom neívm proč to děláš...impotentní seš nebo brzo budeš, rakovinu máš nebo brzo mít budeš, nemoci oběhového systému máš nebo brzo mít budeš, obtěžuješ tím okolí a mě, peníze to stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 A navíc Martínek mě miluje, fčera mi volal když šel z práce, a Tobě ne, héééč ...no a doma jsem musel ruku 3 minuty rozmrazovat pod tekouci vodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky