mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 ...no a doma jsem musel ruku 3 minuty rozmrazovat pod tekouci vodou... Ještě že ta druhá byla ok Jsi měl říct, že nemáš rukavice, bych Ti nějaké nafasoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Luďo, já vstávám tak brzo, že už mám v 6 hodin ráno vyděláno Já vím. Podle hesla kdo nic nedělá nic nezkazí. Měl jsi v pátý třídě zabrat a měl ses tak pěkně jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ještě že ta druhá byla ok Jsi měl říct, že nemáš rukavice, bych Ti nějaké nafasoval JJ, druha v poho...ta byla v kapse.... Bylo kolem -5, takze zase takova kosa nebyla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Luďo, ty nemůžeš být vegetarián. Nebo mi tedy vysvětli jak je možné že jsi nám okusoval gril než bylo hotové maso? Bo ti to strašně dlouho trvalo. Na cvičení sme s Azorem dostali flák masa a jakej z něj byl dobrej tatarák. :-) Navíc vegetarián nejí vejce,fazole,hrášek a tak. S Hráškem maximálně jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdar klucííí, možu se vám semka na chvilku přimontovat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 JJ, druha v poho...ta byla v kapse....Bylo kolem -5, takze zase takova kosa nebyla... Stejně to byla hrozná obět, jen kvůli mě .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jinak dneska zavolám jestli jsou náhodou trička ...zprávu o mém telefonátu sem potom hodím Už si tam volal? Povídej vyprávěj přeháněj!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdar klucííí, možu se vám semka na chvilku přimontovat...? Montuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdar klucííí, možu se vám semka na chvilku přimontovat...? Jasný, koukal jsem, že tu jsi.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Stejně to byla hrozná obět, jen kvůli mě .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jasný, koukal jsem, že tu jsi.-) No zrovinka kvůli Tobě tu jsem, nějak jsem teď v tom předsvátečním qualtu nestíhal, nicméně můj zájem o ty armádní botičky trvá, co říkáš na Boženu Němcovou ? Nebo více ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 No zrovinka kvůli Tobě tu jsem, nějak jsem teď v tom předsvátečním qualtu nestíhal, nicméně můj zájem o ty armádní botičky trvá, co říkáš na Boženu Němcovou ? Nebo více ? To je ta paní na dvoutisícovce ? Jsem na Tebe a ty kanady myslel.-) Nové stojí 2284,-, ale tak to hrotit nebudem.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Bruder mi radí at si řeknu o 3 Palacký, ale viděl bych to na Božku a 3 Karly nebo kdo je na stovce, hm? Nebo nabízíš i něco jiného co by se mohlo hodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 To je ta paní na dvoutisícovce ?Jsem na Tebe a ty kanady myslel.-) Nové stojí 2284,-, ale tak to hrotit nebudem.-) Aha, Ty už máš ceníky od Vlasty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Bruder mi radí at si řeknu o 3 Palacký, ale viděl bych to na Božku a 3 Karly nebo kdo je na stovce, hm? Nebo nabízíš i něco jiného co by se mohlo hodit? A co by se Ti mohlo hodit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Aha, Ty už máš ceníky od Vlasty... To jo, za chvíli to tak skončí:-) Na Vlastin ceník jsem si nevzpomněl, koukal jsem jen pro orientaci na armyshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 A co by se Ti mohlo hodit ? Nevím, každý tu něco nabízí...nepotřebuju vlastně nic, ale kdyby náhodou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 nepotřebuju vlastně nic šťastnej člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 S Tebou mě baví svět - mapka a zajímavé je kliknout si na web kamery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 šťastnej člověk Tak jak? Já jestli je mám jít zabalit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tak jak? Já jestli je mám jít zabalit :-) Do jako budeš posílat ze Žďáru do Veselíčka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Do jako budeš posílat ze Žďáru do Veselíčka ? Jasně, U.S. Express Mailem Ty seš z Veselíčka a do Letky ani nepáchneš, jen když chceš boty? Tak to je máš za Emu :p Včera jsem jel kolem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Dobré ráno Letko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jinak vše nej k narozkám brudře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Dobré ráno Letko č Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky