acter Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jinak vše nej k narozkám brudře husty....jste jednu zed od sebe a prejete si po foru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 husty....jste jednu zed od sebe a prejete si po foru... Si přejeme normálně, ale Ludík je člen Letky jako každý jiný, tak nevidím důvod proč mu nepopřát i na foru, Ty ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Si přejeme normálně, ale Ludík je člen Letky jako každý jiný, tak nevidím důvod proč mu nepopřát i na foru, Ty ano? Ne.....jen mi to pripomnelo, jak jsem si se spolubydlou na kolejich psal od jednoho stolu ke druhymu po ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Ne.....jen mi to pripomnelo, jak jsem si se spolubydlou na kolejich psal od jednoho stolu ke druhymu po ICQ To známe, to snad dělal každej, i doma si píšeme po ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Dobré ráno Letko I já přeji dobré ráno Letce. A jsem rád že se to tu konečně začlo malinko plnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Si přejeme normálně, ale Ludík je člen Letky jako každý jiný, tak nevidím důvod proč mu nepopřát i na foru, Ty ano? ale ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To známe, to snad dělal každej, i doma si píšeme po ICQ zhyckanost moderniho digitalniho veku predstav si misto kazde zpravy po ICQ psat dopis, kupovat znamku a chodit do schranky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 ale ale ... Co?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Tedy Luďo, přidávám se k srdečnému přání k narozenimám a přeji ti hooodně zdaru v dalším žití. Přeji ti hodně zdraví a spokojenosti, hodně lásky a životní pohody. Dále také nějaké peníze protože bez nich, co si budem namlouvat, to v dnešní době také nejde. Pořádně to oslav ale nepřeháněj aby jsi nemusel dávat zase příspěvky že jsi musel cestovat z hlavou z okénka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 zhyckanost moderniho digitalniho veku predstav si misto kazde zpravy po ICQ psat dopis, kupovat znamku a chodit do schranky Nemožné ...nepředstavitelné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Co?! Nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jinak vše nej k narozkám brudře Tedy Luďo, přidávám se k srdečnému přání k narozenimám a přeji ti hooodně zdaru v dalším žití. Přeji ti hodně zdraví a spokojenosti, hodně lásky a životní pohody. Dále také nějaké peníze protože bez nich, co si budem namlouvat, to v dnešní době také nejde. Pořádně to oslav ale nepřeháněj aby jsi nemusel dávat zase příspěvky že jsi musel cestovat z hlavou z okénka Děkuji děkuji. Vám i předsedovi,kterej mi psal na mobil už v 6 hodin. Neboj Jiříku. oslavime to pořádně-už sem koupil DVA kartony dětskýho MALIBU =mlíka. To až vyžahnem budem všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) Motto dne : Moudrý člověk o sobě rozhoduje sám, blázen se řídí podle mínění lidí Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Tady to zase žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 PF 2008 Letko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Drahá a všemi milovaná a slavná ŽĎÁRSKÁ LETKO i já, VÁM všem přeju štastný nový rok a spoustu najetých kilometrů. Pokud se vám stane nějaká nehoda,tak ať má tak šťastný konec jak ta moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 S Tebou mě baví svět - mapka a zajímavé je kliknout si na web kamery... Vy se chystate na Kramolin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) Specialne pro Letku prinasim online Ledove zpravodajstvi z jihu Čech. LIPNO - Černá v Pošumaví Kvalita ledu: cerny, hodne hladky... Tloustka: cca 9cm Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Specialne pro Letku prinasim online Ledove zpravodajstvi z jihu Čech. LIPNO - Černá v Pošumaví Kvalita ledu: cerny, hodne hladky... Tloustka: cca 9cm Copak led už unese OII RS? :-) Hlavně aby ses ukázal i ty s Lůcou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Copak led už unese OII RS? :-) Hlavně aby ses ukázal i ty s Lůcou. Cervenou OII RS urcite jo, muzete to pak zkusit... Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Cervenou OII RS urcite jo, muzete to pak zkusit... No máme 2 vlastně 3 tak to pak prubnem. Přijedeš nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 No máme 2 vlastně 3 tak to pak prubnem. Přijedeš nebo ne? Jo zastavim se na vymenu zarovek!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Jo zastavim se na vymenu zarovek!! A vzpěry budeš chtět "vytůůůůůůůnit" taky? Aby sme to vůbec stihli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Specialne pro Letku prinasim online Ledove zpravodajstvi z jihu Čech. LIPNO - Černá v Pošumaví Kvalita ledu: cerny, hodne hladky... Tloustka: cca 9cm No peknej ledicek....na bruslich jsem nestal snad 10 let, tak doufam, ze ze sebe neudela totalniho hnupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 No peknej ledicek....na bruslich jsem nestal snad 10 let, tak doufam, ze ze sebe neudela totalniho hnupa Parafrázoval bych můj oblíbený film, ale jelikož jsem na korčulích taky nestál pěkně dlouho, mlčím, prože budem dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky