Doli Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Parafrázoval bych můj oblíbený film, ale jelikož jsem na korčulích taky nestál pěkně dlouho, mlčím, prože budem dva A jeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 A jeje... Že sis nějaké brusle dovezl, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Pro pana GEOO aby se učil a měl pořádnou práci-takovou jakou sem já opustil Řidiči hovnocucu je v JZD přidělen namísto závozníka učeň. Vyrazí spolu k první žumpě. Řidič vezme hadice hodí je do žumpy a po chvíli se objeví závada. Řidič tedy poklekne k okraji žumpy, holýma rukama vytáhne hadici, nic nedbá, že si kleknul do louže sraček a hledí, kde je problém. Pak křikne na učně "Podej mi šroubovák". Chvíli se šťourá na konci hadice, pak si nechá podat větší šroubovák, pak klíč, potom hasák a nakonec kladivo. Mlátí kladivem do koše na konci hadice, až sračky stříkají kolem. Učeň na to štítivě hledí z odstupu a uhýbá před stříkanci hoven. Řidič si občas rukama od sraček odhrne vlasy z čela a nakonec si špinavé dlaně otře do montérek. Když je hadice opravena a jímka vyčerpána, vrací se hovnocuc i s posádkou zpět a tu řidiči přijde dát učni pár moudrých rad do života. "Chlapče, hlavně se uč, abys měl jednou pořádnou práci, jako třeba já. Bez vzdělání budeš celý život jen podávat vercajk". Editováno: 4. leden 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Že sis nějaké brusle dovezl, co? Jste tam meli i umele osvetleni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Pro pana GEOO aby se učil a měl pořádnou práci-takovou jakou sem já opustil Řidiči hovnocucu je v JZD přidělen namísto závozníka učeň. Vyrazí spolu k první žumpě. Řidič vezme hadice hodí je do žumpy a po chvíli se objeví závada. Řidič tedy poklekne k okraji žumpy, holýma rukama vytáhne hadici, nic nedbá, že si kleknul do louže sraček a hledí, kde je problém. Pak křikne na učně "Podej mi šroubovák". Chvíli se šťourá na konci hadice, pak si nechá podat větší šroubovák, pak klíč, potom hasák a nakonec kladivo. Mlátí kladivem do koše na konci hadice, až sračky stříkají kolem. Učeň na to štítivě hledí z odstupu a uhýbá před stříkanci hoven. Řidič si občas rukama od sraček odhrne vlasy z čela a nakonec si špinavé dlaně otře do montérek. Když je hadice opravena a jímka vyčerpána, vrací se hovnocuc i s posádkou zpět a tu řidiči přijde dát učni pár moudrých rad do života. "Chlapče, hlavně se uč, abys měl jednou pořádnou práci, jako třeba já. Bez vzdělání budeš celý život jen podávat vercajk". Hezky ponauceni Ludo, tak to uz abych se sel ucit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Hezky ponauceni Ludo, tak to uz abych se sel ucit... Vidíš to studentíku. Na TEBE sem zapoměl. Tak se pěkně uč ať nemusíš jen podávat nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jste tam meli i umele osvetleni? Nebudeš věřit, ale měli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Nebudeš věřit, ale měli... Jste svitili autama, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jste svitili autama, ne? Já navíc měl super trůper halogenovou baterku jako hledáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jste svitili autama, ne? To mě taky napadlo, ale byl tam venkovní halogen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Teď mi říkal bruder, že kdybys sem nepsal Ty, tak je tady total mrtvo...a má recht... Letka je k velké radosti některých almost dead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Já navíc měl super trůper halogenovou baterku jako hledáček. No jo ty si ji potreboval kdyz si tam vsude chodil po nocich!! Ja ted videl na ty chate co jsme byli na silvestra nejakou brutalni svitilnu s LEDkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Teď mi říkal bruder, že kdybys sem nepsal Ty, tak je tady total mrtvo...a má recht... Letka je k velké radosti některých almost dead To vis, musim to tady zachranovat!! Dostanu taky nejakou hodnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 To vis, musim to tady zachranovat!! Dostanu taky nejakou hodnost? Dostaneš celou Letku - já za pár dní zmizím, další pilot o měsíc později a bude to tu Tvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Dostaneš celou Letku - já za pár dní zmizím, další pilot o měsíc později a bude to tu Tvé Kdo dalsi jede pryc? Acter? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Letko, jukněte sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To mě taky napadlo, ale byl tam venkovní halogen... Svitit na led xenonama....asi by meli vsichni pekne vypaleny oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Letko, jukněte sem :-) Taky mam pekny videa z cesty domu...ale dam Vam je az v ramci DVD s fotkama ze Silvestra....bo neni cas, pyczo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Taky mam pekny videa z cesty domu...ale dam Vam je az v ramci DVD s fotkama ze Silvestra....bo neni cas, pyczo To asi uvidím až v létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Svitit na led xenonama....asi by meli vsichni pekne vypaleny oci Já ne, měl jsem sluneční brýle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Super videjko v Papričce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 To asi uvidím až v létě No to prave nechci....premyslim, jak to udelat....ty jsi ted u vas doma nebo v Bechyni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 No to prave nechci....premyslim, jak to udelat....ty jsi ted u vas doma nebo v Bechyni ? Doma, dnes jsme dokonce jeli s Janinkou přes ZR, ale nechtěl jsem na Tebe dělat tlaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Doma, dnes jsme dokonce jeli s Janinkou přes ZR, ale nechtěl jsem na Tebe dělat tlaky... No tlaky by jsi mohl delat... Byl jsem dlouho v praci... Fotky na DVD jsem vcera nachystal, takze staci vypalit...a mozna se dneska otocime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 No tlaky by jsi mohl delat... Byl jsem dlouho v praci... Fotky na DVD jsem vcera nachystal, takze staci vypalit...a mozna se dneska otocime... 22.22, tak to asi neklaplo:( Janinka se třeba s Lenčou domluví na něčem, tak kdyžtak tak, já mizím...fly bye...a pozdravuj i Jiřinu, až se tu objeví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky