acter Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 22.22, tak to asi neklaplo:(Janinka se třeba s Lenčou domluví na něčem, tak kdyžtak tak, já mizím...fly bye...a pozdravuj i Jiřinu, až se tu objeví... Jasne sefe....zlom vaz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Jasne sefe....zlom vaz.... Tak já jsem tu a nikdo tady:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Tak já jsem tu a nikdo tady:( Ja jsem tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ja jsem tu! A co tady děláš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 A co tady děláš ? Pisu OT!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Pisu OT!! Pak nemáme pořád být v Hospodě když i ti ukecaní Jihočeši jsou stále ve srazech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Solidně mrtvo...P2M by měl radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Solidně mrtvo...P2M by měl radost... Az dneska ... Vikend celkem narocnej... byli jsme na plese na Frysave....jsme prijeli az v 5 rano a Marta to vydrzel Nedele....pohodove spaci dopoledne, odpoledne pokus o lyzovani, ktery ovsem ztroskotal na tom, ze jsme prijeli v 16:15 a v 17 hod se vypinal vlek, coz nikdo nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Az dneska ... Vikend celkem narocnej... byli jsme na plese na Frysave....jsme prijeli az v 5 rano a Marta to vydrzel Nedele....pohodove spaci dopoledne, odpoledne pokus o lyzovani, ktery ovsem ztroskotal na tom, ze jsme prijeli v 16:15 a v 17 hod se vypinal vlek, coz nikdo nevedel No vida, Marťovi stačí správná motivace a neusne po večeři No hlavně, že se vám líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 A co ta Jiřina, sice má tu maturitu, ale aspoň napsat 1x za den by mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 A co ta Jiřina, sice má tu maturitu, ale aspoň napsat 1x za den by mohl... Tak tedy budu se snažit plnit limity. Nevím jesli každý den ale budu se snažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tak tedy budu se snažit plnit limity. Nevím jesli každý den ale budu se snažit Musis tlacit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Musis tlacit !!! jo pánové ...není to tak lehké jak se zdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jo pánové ...není to tak lehké jak se zdá Si mas dat smazak s kyblem tatarky z nasi zdarske Vesny a tlacit ani nebudes muset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Si mas dat smazak s kyblem tatarky z nasi zdarske Vesny a tlacit ani nebudes muset Instinkt mi ale říká že u zkoušek mi to nijak nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Instinkt mi ale říká že u zkoušek mi to nijak nepomůže Jojo, instinkty mas dobry....ver jim, hochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Instinkt mi ale říká že u zkoušek mi to nijak nepomůže To máš jedno z čeho se tam... Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jojo, instinkty mas dobry....ver jim, hochu A Mlíčňák není tak špatný, myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) A Mlíčňák není tak špatný, myslím... No neni...ale castejsi stravovani tam neni asi moc vhodny Editováno: 15. leden 2008, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No neni...ale castejsi stravovani tam neni asi moc vhodny To ne, ale vlašáček a chlebíčky jsou košér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 To ne, ale vlašáček a chlebíčky jsou košér Naprosto souhlasim....chlebicky,vajecne chleby,smazenky a podobny pochutiny tam nemaji chybu, ovsem jak uz jsem psal....s mirou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Naprosto souhlasim....chlebicky,vajecne chleby,smazenky a podobny pochutiny tam nemaji chybu, ovsem jak uz jsem psal....s mirou A ještě mám rád aspik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Se tady bavíte vo jídle a chudák člověk dostane akorát chuť a jídlo tak daleko-až v pátek doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Se tady bavíte vo jídle a chudák člověk dostane akorát chuť a jídlo tak daleko-až v pátek doma. Neke, jsi byl včera na Cameňáku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Neke, jsi byl včera na Cameňáku, ne? Jídlo? ...co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky