mischicka Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jídlo? ...co to je? To neznáš A já to brzo taky nebudu znát, 4 dny po sobě jsme měli stejnou kari cosi, jen každý den byla víc spicy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jak to jde? Co školka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Neke, jsi byl včera na Cameňáku, ne? To jo,ale nemůžu se večer nacpávat. A po těch hnusech v jídelně............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 To jo,ale nemůžu se večer nacpávat. A po těch hnusech v jídelně............. Vidím, že se ani v novém roce nic nezměnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Vidím, že se ani v novém roce nic nezměnilo Změnilo-na bráně vojáci čepujou pivo a jede ARMA. A je všude víc bahna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Změnilo-na bráně vojáci čepujou pivo a jede ARMA. A je všude víc bahna. A co net na ubytce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 A co net na ubytce? Ticho po pěšině. Ale revize na velký elektrospotřebiče teď platí 2 roky a na malý (fén,holící strojek.....) jeden rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ticho po pěšině. Ale revize na velký elektrospotřebiče teď platí 2 roky a na malý (fén,holící strojek.....) jeden rok. Tohle nějak neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ticho po pěšině. Ale revize na velký elektrospotřebiče teď platí 2 roky a na malý (fén,holící strojek.....) jeden rok. Tohle nějak neřeším. Teď se na kasínu u piva řeší jestli vibrátor musí mít revizi každej rok nebo ne. Jestli se při použití drží v ruce nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Něco pro BRŮDRA: Během prohlídky vojenského prostoru jde ministr obrany po mostě střeženém jedním vojákem. Předpokládá, že ten se postaví do pozoru a zasalutuje. Ale voják nic. "Vojáku proč jste mě nepozdravil? Nevíš, že jsem ministr obrany?" "Vím pane ministře, ale podle článku 236 Základního řádu je zakázáno vzdávat poctu na mostě," odpovídá rázně voják. Ministr samozřejmě nezná dopodrobna Základní řád, a tak jen mávne rukou a odejde. Na ministerstvu mu to však nedá, najde si článek 236 a čte: "Voják musí být vždy smělý a vynalézavý." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jak to jde? Co školka? No ...tak ještě necelé dva dny a jdu na popravu ....zatím si zase tak jistý nejsem ...uvidíme co se stihnu ještě všechno naučit. Jenom doufám že si nevytáhnu nějakou statistickou otázku ..jinak to bude víte kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 No ...tak ještě necelé dva dny a jdu na popravu ....zatím si zase tak jistý nejsem ...uvidíme co se stihnu ještě všechno naučit. Jenom doufám že si nevytáhnu nějakou statistickou otázku ..jinak to bude víte kde Neboj se, budu Tě mít rád i nevzdělaného :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ...místo aby byl tady :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ...místo aby byl tady :p Vsak tu jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Vsak tu jsem... Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Já taky Uz mas to video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Uz mas to video? Ale kde že, mám toho 300 MB, musím to překonvertovat, prohlédnout, sestříhat...vidím to tak na víkend, mám 2x službu a třeba na to budu mít klid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Tak pánové ....už mám školu za sebou ... :-) Až se sejdem tak u mě máte pivko :-) tedy udělal jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Tak pánové ....už mám školu za sebou ... :-)Až se sejdem tak u mě máte pivko :-) tedy udělal jsem Ooóó, Ty jsi šikovný Blahopřeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Tak pánové ....už mám školu za sebou ... :-)Až se sejdem tak u mě máte pivko :-) tedy udělal jsem Bc.,Ing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Bc.,Ing? Myslím, že to byla VOŠ, takže tipuju DiS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Myslím, že to byla VOŠ, takže tipuju DiS. Jj, presne tak....z pana se ted stava snob-intelektual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Jj, presne tak....z pana se ted stava snob-intelektual Proč snob ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Proč snob ? Pan s vyssim vzdelanim...na vyssi urovni...se uz se mnou nebude bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Pan s vyssim vzdelanim...na vyssi urovni...se uz se mnou nebude bavit Ještě že máš mě, já i když mám o 2 stupně vyšší vzdělání než on a o 3 než Ty, tak Tě mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky