acter Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ještě že máš mě, já i když mám o 2 stupně vyšší vzdělání než on a o 3 než Ty, tak Tě mám rád Myslim, ze ve vzdelani neni jadro pudla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak potom už nevím jak Ti pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak potom už nevím jak Ti pomoct Jak pomoct ? Nechapu... BTW: kolik uz jsi jich zastrelil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak jsem se sem zase přiššel pochlubit. Ve čtvrtek jsem uspěšně složil zkoušku u České spolešnosti pro jakost. Tedy mám certifikát managera jakosti a dokonce se jim moje AP líbila natolik, že půjde do soutěže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Tohle je můj příspěvek č. 9000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Tak kecám, až teď, tamten je 8999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Tak pánové ....už mám školu za sebou ... :-)tedy udělal jsem To gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tohle je můj příspěvek č. 9000 To když si přepočítáš na hodiny a dny tak jsi prosteděl u počítače u fora tedy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tak jsem se sem zase přiššel pochlubit. Ve čtvrtek jsem uspěšně složil zkoušku u České spolešnosti pro jakost. Tedy mám certifikát managera jakosti a dokonce se jim moje AP líbila natolik, že půjde do soutěže. No ty jsi vzdycky byl takova klubova "bedna" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 To když si přepočítáš na hodiny a dny tak jsi prosteděl u počítače u fora tedy dost Jj, to už mě taky napadlo, kdybych nad každým příspěvkem strávil jen minutu...to jsou dny až týdny na fóru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 No ty jsi vzdycky byl takova klubova "bedna" Předsedo ty vůbec nevíš komu vládneš ... Když jsme u toho ...chtěl bych přidat! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jj, to už mě taky napadlo, kdybych nad každým příspěvkem strávil jen minutu...to jsou dny až týdny na fóru... dovedl bych říci že i měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tyyy jo ...tady je opravdu nějak mrtvo ...co já budu dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tyyy jo ...tady je opravdu nějak mrtvo ...co já budu dělat Mesic pred tim ses neukazal ty....a ted tu budes brecet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Mesic pred tim ses neukazal ty....a ted tu budes brecet To je taky fakt ..... už mlčím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tyyy jo ...tady je opravdu nějak mrtvo ...co já budu dělat Co takhle pracovat?! Stejně tvrdě jako mi-PRACUJÍCÍ LID! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Mesic pred tim ses neukazal ty....a ted tu budes brecet Zcela vyjímečně se zastanu předsedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Co takhle pracovat?! Stejně tvrdě jako mi-PRACUJÍCÍ LID! Mám teď dovolenou ...dal jsem výpověď a tudíš sem chodím sedět a občas něco udělám abych si ten chleba na konci měsíce zasloužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zcela vyjímečně se zastanu předsedy To že se do mě pustí předseda....s tím jsem počítal ...ale už i ty??? .... Vzal jsi si na dovolenou kroniku a pracuješ na ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To že se do mě pustí předseda....s tím jsem počítal ...ale už i ty??? ....Vzal jsi si na dovolenou kroniku a pracuješ na ní? ---------------------- To jsem napsal sem, ale pod čarou a mezi řádky jsem s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 ----------------------To jsem napsal sem, ale pod čarou a mezi řádky jsem s Tebou ooo ...děkuji ..jsem věděl že nezklameš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Zcela vyjímečně se zastanu předsedy No vidis, konecne to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No vidis, konecne to jde Nazdárek předsedo, tak kdy zpunktujeme nějaku předávací akci DVD - Silvestr ? To mi něco říká že bych asi dneska mohl zavolat jak je na tom vzorek trička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Nazdárek předsedo, tak kdy zpunktujeme nějaku předávací akci DVD - Silvestr ?To mi něco říká že bych asi dneska mohl zavolat jak je na tom vzorek trička Cece...mam ted prace nad hlavu...projekt zacina pomalu finisovat a prichazi stale zmeny...tehle 14 dni bude hodne casove narocnych... A k tomu mame byt jak po vybychu bomby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Cece...mam ted prace nad hlavu...projekt zacina pomalu finisovat a prichazi stale zmeny...tehle 14 dni bude hodne casove narocnych...A k tomu mame byt jak po vybychu bomby... Byt jak po výbuchu bomby jo ...no to musel být tedy zuřivý sex :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky