mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 vzdyt ja mu muzu dat uz to moje vypaleny...uz to mam eF5kovany na disku No tak mu ho dej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 A jelikož akce byla zrušena, čistil jsem nová kolečka, víc tááády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Pane acter a slečno acterova, co jste mi to provedli s Janinou ? Je to super jen nevím jak by to dopadlo kdybych od šesti seděl v té Evropě a čekal na Vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 A parkující Fífa s Okinkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 ->KOKYN: Tys mluvil tenkrát o té opravě a stříkání alu v ZR? Potřeboval bych nějaký kontakt... Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 A jelikož akce byla zrušena, čistil jsem nová kolečka, víc tááády Ty kola jsou dobrá ...nějaký dobrý kup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 A jelikož akce byla zrušena, čistil jsem nová kolečka, víc tááády Ty kola jsou dobrá ...nějaký dobrý kup? Za 13 500 kč. Pláště přední 6 mm a zadní 7 mm. Ale ty už jsou fuč. Disky jsou podřený,ale snad to ten KOKINův známej spraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?" Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Pane acter a slečno acterova, co jste mi to provedli s Janinou ?Je to super jen nevím jak by to dopadlo kdybych od šesti seděl v té Evropě a čekal na Vás Hochu asi nejvetsi podial na to mam ja....ne ze bych se chtel chlubit...to je poste fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 potvrzena ucast------------------ Jana Lenka mischicka Luda acter Kokyn odmitnuta ucast ------------------- DivX - mimo ZR na dovolene nepotvrzena ucast --------------------- Geoo Stefi Pavla Tak ten hlavní kvůli kterému se scházíme je pryč Ale budiž. No tak schazime se proto, abychom opet mohli na chvili zahlednout ten Tvuj cervenej skvost....a u te prilezitosti by se mohl DivX pochlubit... pan DivX se pochlubi nejakej curak mi klicem nadelal brutalni rejhy na zadnich drevich sekat jim ruce sracum 14dni starej lak a ted muzu znova jsem pekne NASR*NEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 ->KOKYN: Tys mluvil tenkrát o té opravě a stříkání alu v ZR? Potřeboval bych nějaký kontakt... Ď. je to pan hampejsek Tel:603 283 868 docela dobrej borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 potvrzena ucast------------------ Jana Lenka mischicka Luda acter Kokyn odmitnuta ucast ------------------- DivX - mimo ZR na dovolene nepotvrzena ucast --------------------- Geoo Stefi Pavla Tak ten hlavní kvůli kterému se scházíme je pryč Ale budiž. No tak schazime se proto, abychom opet mohli na chvili zahlednout ten Tvuj cervenej skvost....a u te prilezitosti by se mohl DivX pochlubit... pan DivX se pochlubi nejakej curak mi klicem nadelal brutalni rejhy na zadnich drevich sekat jim ruce sracum 14dni starej lak a ted muzu znova jsem pekne NASR*NEJ Si delas prdel !!!! To jsou zmrdi !!! TO snad neni mozny.... Voe, ze to nekdo odre autem, to se pochpit, neumi couvat, ale udelat to naschval...za to fakt by zaslouzil svedivou vyrazku na genitaliich !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 nedelam jsem v Zr tak ti to muzu ukazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Pane acter a slečno acterova, co jste mi to provedli s Janinou ?Je to super jen nevím jak by to dopadlo kdybych od šesti seděl v té Evropě a čekal na Vás Hochu asi nejvetsi podial na to mam ja....ne ze bych se chtel chlubit...to je poste fakt Ne nadarmo jsi předsedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 A jelikož akce byla zrušena, čistil jsem nová kolečka, víc tááády Ty kola jsou dobrá ...nějaký dobrý kup? Doufám, že ano, Luďa už napsal i to co neměl, ale gumy jsem střelil ještě ten večer, a disky čistil, ale budou potřebovat lak, tak snad nebude oprava stát víc než nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 ->KOKYN: Tys mluvil tenkrát o té opravě a stříkání alu v ZR? Potřeboval bych nějaký kontakt... Ď. je to pan hampejsek Tel:603 283 868 docela dobrej borec Díky za číslo a upřímnou soustrast k laku, to snad není ani pravda...i když já měl F nalakovanou týden a jel jsem do prahy a 60 cm rýha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet No ...myslím že by se to dalo .....Někde na polovině cesty se setkat a dáme kofolu a malé pívo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 I já se přidávám k té uprímné soustrasti ....opravdu takové lidi bych ukamenoval ...závist je hrozná věc. Takovým lidem bych nechal trhat kousky kůže do konce života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet No a myslis, ze ja si vozim prdel jen autem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet No a myslis, ze ja si vozim prdel jen autem ? Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky