Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"

Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě."

"Vážně? Ale proč?"

"No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho

30× objel!"

Luďa na to: "A nepřepočítal ses?"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potvrzena ucast

------------------

Jana

Lenka

mischicka

Luda

acter

Kokyn

odmitnuta ucast

-------------------

DivX - mimo ZR na dovolene

nepotvrzena ucast

---------------------

Geoo

Stefi

Pavla

Tak ten hlavní kvůli kterému se scházíme je pryč :help: Ale budiž.

No tak schazime se proto, abychom opet mohli na chvili zahlednout ten Tvuj cervenej skvost....a u te prilezitosti by se mohl DivX pochlubit... ;)

pan DivX se pochlubi nejakej curak mi klicem nadelal brutalni rejhy na zadnich drevich sekat jim ruce sracum 14dni starej lak a ted muzu znova jsem pekne NASR*NEJ

Odkaz ke komentáři

potvrzena ucast

------------------

Jana

Lenka

mischicka

Luda

acter

Kokyn

odmitnuta ucast

-------------------

DivX - mimo ZR na dovolene

nepotvrzena ucast

---------------------

Geoo

Stefi

Pavla

Tak ten hlavní kvůli kterému se scházíme je pryč :help: Ale budiž.

No tak schazime se proto, abychom opet mohli na chvili zahlednout ten Tvuj cervenej skvost....a u te prilezitosti by se mohl DivX pochlubit... ;)

pan DivX se pochlubi nejakej curak mi klicem nadelal brutalni rejhy na zadnich drevich sekat jim ruce sracum 14dni starej lak a ted muzu znova jsem pekne NASR*NEJ

Si delas prdel !!!! To jsou zmrdi !!! TO snad neni mozny.... Voe, ze to nekdo odre autem, to se pochpit, neumi couvat, ale udelat to naschval...za to fakt by zaslouzil svedivou vyrazku na genitaliich !!!

Odkaz ke komentáři

Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště :p

No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás :p

Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet -_-

Odkaz ke komentáři

->KOKYN: Tys mluvil tenkrát o té opravě a stříkání alu v ZR? Potřeboval bych nějaký kontakt... Ď.

je to pan hampejsek Tel:603 283 868 docela dobrej borec -_-

Díky za číslo a upřímnou soustrast k laku, to snad není ani pravda...i když já měl F nalakovanou týden a jel jsem do prahy a 60 cm rýha :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště :p

Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet -_-

No ...myslím že by se to dalo .....Někde na polovině cesty se setkat a dáme kofolu a malé pívo :)

Odkaz ke komentáři

No a myslis, ze ja si vozim prdel jen autem ? :)

Odkaz ke komentáři

No a myslis, ze ja si vozim prdel jen autem ? :)

Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...