Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

A co dovolená, BZ? Už se nemůžu dočkat té své...

Tak dovolená je celkem v pohodě ..potom pošlu nějaké fotky co jsem všechno dělal :-)

Kdy ty máš dovolenou?

Jinak pánové, kdyby jste se v sobotu od rána nudily tak Vás čekám a fotbalovém turnaji. Hraje tu 8 družstev a je to sranda. bude i prasátko a gulášek a pro neřidiče také pivko. Kdyby to někoho náhodou napadlo tak hnedka jak přijedete za ceduli Rankov tak první odbočku do prava a vjedete rovnou na hřiště.

Jste zváni :-)

Tos napsal celkem brzo, ale stejně nějak nebyl čas, byli jsme na Vranově a jinak taky spánek, jsem pořád nějak nedospalý :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem...zdravim Vas s vecerni siesty....se svagrovou, jejim pritelem a sestrenkou jsme si sli zahazet na kos, kroupli par pivek, vysosli lahvinku Jelzina a je nam fajn.... :)

PS. Lena se vratila zdrava,opalena a plna zazitku...jinak Vas vsechny zdravi a tesi se na "setkani"...

...a skoncilo to lahvinkou sampana... ;)

Odkaz ke komentáři

A jinak předseda nahání po Přibyslavi brudera, ale Luďa říkal, že ho předseda s RoSinkou málem nedojel :smich:

To jsem ještě jel na spotřebu. Jen tak pohoda klídek. :smich::smich:

To jsme videli, jak jsi to strihal po ty paralelni ceste...si voe zkontroluj, jestli mas vsechny kola...

Odkaz ke komentáři

Tak tady jedna fotka ze srasu spolužáku na Seči ...prvně jsem myslel že sem dám fotku celé třídy, ale myslím že by Vám to nic neříkalo a tak jsem se rozhodl dát jinou fotku. Jinak kdyby mě někdo nepoznal tak jsem to já :)

post-6377-1185776067_thumb.jpg

No moc pěknou čárku máš, hlavně, jestlis jí nezkoušel podlézt, i o tom už jsem slyšel :smich:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...