divx Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 ahoj chlapci koukam jak to tu zije ja mam nove tel. cislo 775978846 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Tak ani ne nerážce na předsedovi koně ale na pokus srovnávání předsedovy škodovky a škodovky na siláž A vono nic stále žiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A co dovolená, BZ? Už se nemůžu dočkat té své... Tak dovolená je celkem v pohodě ..potom pošlu nějaké fotky co jsem všechno dělal :-) Kdy ty máš dovolenou? Jinak pánové, kdyby jste se v sobotu od rána nudily tak Vás čekám a fotbalovém turnaji. Hraje tu 8 družstev a je to sranda. bude i prasátko a gulášek a pro neřidiče také pivko. Kdyby to někoho náhodou napadlo tak hnedka jak přijedete za ceduli Rankov tak první odbočku do prava a vjedete rovnou na hřiště. Jste zváni :-) Tos napsal celkem brzo, ale stejně nějak nebyl čas, byli jsme na Vranově a jinak taky spánek, jsem pořád nějak nedospalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A jinak předseda nahání po Přibyslavi brudera, ale Luďa říkal, že ho předseda s RoSinkou málem nedojel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 ahoj chlapci koukam jak to tu zije ja mam nove tel. cislo 775978846 Poznačeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A tady pár fotek z Vranova Chystám si brloh venku, odmítl jsem spát vevnitř v chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A takhle mě bruder vyfotil po ránu, zákeřně, navíc mě to cvakání fotoaparátů budilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Pár zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Chcíplá ryba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A já s Janinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A jinak předseda nahání po Přibyslavi brudera, ale Luďa říkal, že ho předseda s RoSinkou málem nedojel To jsem ještě jel na spotřebu. Jen tak pohoda klídek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 ->divx: Hele, Ty seš tak blízko - Třeboň - a ani se neozveš?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 A takhle mě bruder vyfotil po ránu, zákeřně, navíc mě to cvakání fotoaparátů budilo Hezký bezdomovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 A já s Janinou No, kdyby jsi se netvářil jako kakabus tak by to byla hezká fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Mimochodem...zdravim Vas s vecerni siesty....se svagrovou, jejim pritelem a sestrenkou jsme si sli zahazet na kos, kroupli par pivek, vysosli lahvinku Jelzina a je nam fajn.... PS. Lena se vratila zdrava,opalena a plna zazitku...jinak Vas vsechny zdravi a tesi se na "setkani"... ...a skoncilo to lahvinkou sampana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 A jinak předseda nahání po Přibyslavi brudera, ale Luďa říkal, že ho předseda s RoSinkou málem nedojel To jsem ještě jel na spotřebu. Jen tak pohoda klídek. To jsme videli, jak jsi to strihal po ty paralelni ceste...si voe zkontroluj, jestli mas vsechny kola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jinak už mám po dovolené a tak tu jsou nějaké fotky .... První fota to je jenom projížďka na motorce na jednu přehradu ..každý pozná co je to zač že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak ...tady taky nějaké foto po leštění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak tady jedna fotka ze srasu spolužáku na Seči ...prvně jsem myslel že sem dám fotku celé třídy, ale myslím že by Vám to nic neříkalo a tak jsem se rozhodl dát jinou fotku. Jinak kdyby mě někdo nepoznal tak jsem to já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Taky jsem jeden den byl se Štefi jezdit na vodním skůtru. Bylo to fakt dobré a vřele to doporučuji. Mám to natočené ale video má 230 mega :-) Jedna fotka snad postačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 A já s Janinou No, kdyby jsi se netvářil jako kakabus tak by to byla hezká fotka Já za to můžu jak mě Luďa vyfotil ? Ale jinak zdáááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak tady jedna fotka ze srasu spolužáku na Seči ...prvně jsem myslel že sem dám fotku celé třídy, ale myslím že by Vám to nic neříkalo a tak jsem se rozhodl dát jinou fotku. Jinak kdyby mě někdo nepoznal tak jsem to já No moc pěknou čárku máš, hlavně, jestlis jí nezkoušel podlézt, i o tom už jsem slyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Taky jsem jeden den byl se Štefi jezdit na vodním skůtru. Bylo to fakt dobré a vřele to doporučuji. Mám to natočené ale video má 230 mega :-)Jedna fotka snad postačí. A kdo že tady řídí, Štefi, Ty nebo někdo úplně třetí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak kluci nedělejte, že po dovče tak pracujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak kluci nedělejte, že po dovče tak pracujete Ty fole....odchazel jsem na dovolenou s tim, ze tento tyden nemam praci a jak to vidim, tak se z toho tady ted pos*** ! Jeden vymr* za druhym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky