Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! Urcite ne... A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného Ne ...opravdu není ani malá možnost??? Cece...kdy to planujete ? Je to myslím nějak ten víkend 10,11,12 ...ale jak dlouho se tam bude a kdy se pojede to je zatím ve hvězdách ..jenom tak prostě zatím dohadujem a potom se musíme dát nějak dohromady ....ale bylo by fajn kdyby to klaplo pro všechny To asi vazne ne...kolem 13.8. bych mel byl na sluzebce, a nevim presne kdy, takze nebudu slibovat...a pak uz se rozjizdi valcovna... Tak ale nějaká naděje by tam byla ne????? Tak třebas se to nějak vykoumá a když se to stihne tak pojedeš ....tak neplakej ...plakat budem až to neklapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak třebas se to nějak vykoumá a když se to stihne tak pojedeš ....tak neplakej ...plakat budem až to neklapne 13.8. je pondělí, 10.-12.8. můžeš být kdekoliv, klidně se můžem vrátit v sobotu nebo něco, ale byla by to, teda mohla být, good akce, zvlášť když se pak rozjíždí válcovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Naděje umírá poslední! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 (editace) Tak třebas se to nějak vykoumá a když se to stihne tak pojedeš ....tak neplakej ...plakat budem až to neklapne 13.8. je pondělí, 10.-12.8. můžeš být kdekoliv, klidně se můžem vrátit v sobotu nebo něco, ale byla by to, teda mohla být, good akce, zvlášť když se pak rozjíždí válcovna Hlavní akce jsou v sobotu-stejně jako v Hradci. Spanilá jízda, soutěže, večerní zábava-miss mokrý tričko a tak. V neděli ráno se už jen střízlivý, odpolne-po obědě každej valí dom-kamioňáci nakládat a 13.ráno může předseda v klidu pracovat. Editováno: 31. Červenec 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Hlavní akce jsou v sobotu-stejně jako v Hradci. Spanilá jízda, soutěže, večerní zábava-miss mokrý tričko a tak. V neděli ráno se už jen střízlivý, odpolne-po obědě každej valí dom-kamioňáci nakládat a 13.ráno může předseda v klidu pracovat. Jsem mu to psal po ICQ, ale nechce ani slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Hlavní akce jsou v sobotu-stejně jako v Hradci. Spanilá jízda, soutěže, večerní zábava-miss mokrý tričko a tak. V neděli ráno se už jen střízlivý, odpolne-po obědě každej valí dom-kamioňáci nakládat a 13.ráno může předseda v klidu pracovat. Jsem mu to psal po ICQ, ale nechce ani slyšet Asi to zatím necháme být ne necháme předsedu předsedou...nemůžem do něj hučet když nechce jet. Zatím to necháme vyhnít a uvidíme jak se všichni rozhodneme o víkendu. Třeba to předseda nějak zmákne a služebka se třeba posune a pojedem ....uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Hlavní akce jsou v sobotu-stejně jako v Hradci. Spanilá jízda, soutěže, večerní zábava-miss mokrý tričko a tak. V neděli ráno se už jen střízlivý, odpolne-po obědě každej valí dom-kamioňáci nakládat a 13.ráno může předseda v klidu pracovat. Jsem mu to psal po ICQ, ale nechce ani slyšet Asi to zatím necháme být ne necháme předsedu předsedou...nemůžem do něj hučet když nechce jet. Zatím to necháme vyhnít a uvidíme jak se všichni rozhodneme o víkendu. Třeba to předseda nějak zmákne a služebka se třeba posune a pojedem ....uvidíme Uvidíme Je tu nějak mrtvo když tu nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Jinak ode dneška jsme s bruderem-> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Hlavní akce jsou v sobotu-stejně jako v Hradci. Spanilá jízda, soutěže, večerní zábava-miss mokrý tričko a tak. V neděli ráno se už jen střízlivý, odpolne-po obědě každej valí dom-kamioňáci nakládat a 13.ráno může předseda v klidu pracovat. Jsem mu to psal po ICQ, ale nechce ani slyšet Asi to zatím necháme být ne necháme předsedu předsedou...nemůžem do něj hučet když nechce jet. Zatím to necháme vyhnít a uvidíme jak se všichni rozhodneme o víkendu. Třeba to předseda nějak zmákne a služebka se třeba posune a pojedem ....uvidíme Uvidíme Je tu nějak mrtvo když tu nejsem No jo no ...sám se sebou si povídat nebudu. Předseda toho má asi vážně nějak moc a navíc už se vidí v Rusku a tak nekomunikuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Jinak ode dneška jsme s bruderem-> Gratuluji pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Jinak ode dneška jsme s bruderem-> Gratuluji pánové Děkujeme pane Jiřík:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak to je konec....mischicka už píše někam jinam a sem se jenom příjde podívat a ani vzkaz nám tu nenechá ....svět se obrací vzhůru nohama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No jo no ...sám se sebou si povídat nebudu. Předseda toho má asi vážně nějak moc a navíc už se vidí v Rusku a tak nekomunikuje. Teď musím, ale později se vrátím a budeme si povídat, ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak to je konec....mischicka už píše někam jinam a sem se jenom příjde podívat a ani vzkaz nám tu nenechá ....svět se obrací vzhůru nohama No už jsem myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Jinak ode dneška jsme s bruderem-> Gratuluji pánové Děkujeme pane Jiřík:-) Nemáte zač panové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No jo no ...sám se sebou si povídat nebudu. Předseda toho má asi vážně nějak moc a navíc už se vidí v Rusku a tak nekomunikuje. Teď musím, ale později se vrátím a budeme si povídat, ano? Pane ...pojďte ...budeme si hrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak to je konec....mischicka už píše někam jinam a sem se jenom příjde podívat a ani vzkaz nám tu nenechá ....svět se obrací vzhůru nohama Copak to povídáš Jiříčku? Jsem tu a jen pro Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Pane ...pojďte ...budeme si hrát Přesně tohle mě napadlo tenhle týden už několikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No a nakonec tu nejsi...jdu pracovat, resp. to předstírat, objevím se, snad, kolem 11h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No a nakonec tu nejsi...jdu pracovat, resp. to předstírat, objevím se, snad, kolem 11h. Víš já taky pracuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No a nakonec tu nejsi...jdu pracovat, resp. to předstírat, objevím se, snad, kolem 11h. Víš já taky pracuji Tak už i u Tebe?! Já vás varoval, že se být zaměstnán NESMÍ zvrhnout v práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No a nakonec tu nejsi...jdu pracovat, resp. to předstírat, objevím se, snad, kolem 11h. Víš já taky pracuji Tak už i u Tebe?! Já vás varoval, že se být zaměstnán NESMÍ zvrhnout v práci! Tak já jsem na netu pracovně neustále a tak napsat sem větu není pro mě od práce zase takové zdržení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No nic, nechám Tě pracovat, zase jdu na O a zase s tou CPT., musím z ní dostat nějaké info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Jééé, Ty jsi tu, tak honem:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak já jsem na netu pracovně neustále a tak napsat sem větu není pro mě od práce zase takové zdržení. Pro mě jo, musím na net jinam:( A furt někdo remcá, že tu sem, nejvíc ti co 5x za hodinu na 10 minut chodí kouřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky