Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Předsedo, ty by jsi na to Slovensko nejel? ...byla by to super akce! :palec2:

Urcite ne...

A to máš něco proti nám nebo je v tom něco jiného :)

Ne ...opravdu není ani malá možnost???

Cece...kdy to planujete ?

Je to myslím nějak ten víkend 10,11,12 ...ale jak dlouho se tam bude a kdy se pojede to je zatím ve hvězdách ..jenom tak prostě zatím dohadujem a potom se musíme dát nějak dohromady ....ale bylo by fajn kdyby to klaplo pro všechny :palec2:

To asi vazne ne...kolem 13.8. bych mel byl na sluzebce, a nevim presne kdy, takze nebudu slibovat...a pak uz se rozjizdi valcovna...

Tak ale nějaká naděje by tam byla ne????? :)

:kol-26:

Tak třebas se to nějak vykoumá a když se to stihne tak pojedeš ....tak neplakej ...plakat budem až to neklapne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak třebas se to nějak vykoumá a když se to stihne tak pojedeš ....tak neplakej ...plakat budem až to neklapne

13.8. je pondělí, 10.-12.8. můžeš být kdekoliv, klidně se můžem vrátit v sobotu nebo něco, ale byla by to, teda mohla být, good akce, zvlášť když se pak rozjíždí válcovna :smich:

Odkaz ke komentáři

13.8. je pondělí, 10.-12.8. můžeš být kdekoliv, klidně se můžem vrátit v sobotu nebo něco, ale byla by to, teda mohla být, good akce, zvlášť když se pak rozjíždí válcovna :smich:

Hlavní akce jsou v sobotu-stejně jako v Hradci. Spanilá jízda, soutěže, večerní zábava-miss mokrý tričko a tak. V neděli ráno se už jen střízlivý, odpolne-po obědě každej valí dom-kamioňáci nakládat a 13.ráno může předseda v klidu pracovat. :palec2:

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři

Hlavní akce jsou v sobotu-stejně jako v Hradci. Spanilá jízda, soutěže, večerní zábava-miss mokrý tričko a tak. V neděli ráno se už jen střízlivý, odpolne-po obědě každej valí dom-kamioňáci nakládat a 13.ráno může předseda v klidu pracovat. :palec2:

Jsem mu to psal po ICQ, ale nechce ani slyšet :feve:

Odkaz ke komentáři

Asi to zatím necháme být ne necháme předsedu předsedou...nemůžem do něj hučet když nechce jet. Zatím to necháme vyhnít a uvidíme jak se všichni rozhodneme o víkendu. Třeba to předseda nějak zmákne a služebka se třeba posune a pojedem ....uvidíme :)

Odkaz ke komentáři

Asi to zatím necháme být ne necháme předsedu předsedou...nemůžem do něj hučet když nechce jet. Zatím to necháme vyhnít a uvidíme jak se všichni rozhodneme o víkendu. Třeba to předseda nějak zmákne a služebka se třeba posune a pojedem ....uvidíme :)

Uvidíme :p

Je tu nějak mrtvo když tu nejsem :smich:

Odkaz ke komentáři

Uvidíme :p

Je tu nějak mrtvo když tu nejsem :smich:

No jo no ...sám se sebou si povídat nebudu. Předseda toho má asi vážně nějak moc a navíc už se vidí v Rusku a tak nekomunikuje.

Odkaz ke komentáři

No jo no ...sám se sebou si povídat nebudu. Předseda toho má asi vážně nějak moc a navíc už se vidí v Rusku a tak nekomunikuje.

Teď musím, ale později se vrátím a budeme si povídat, ano?

Pane ...pojďte ...budeme si hrát :)

Odkaz ke komentáři

No a nakonec tu nejsi...jdu pracovat, resp. to předstírat, objevím se, snad, kolem 11h.

Víš já taky pracuji :)

Tak už i u Tebe?! Já vás varoval, že se být zaměstnán NESMÍ zvrhnout v práci!

Tak já jsem na netu pracovně neustále a tak napsat sem větu není pro mě od práce zase takové zdržení.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...