Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

A tu Letku tam nemám proto, že to byla rychlovka, když jsme udělali s bruderem ty zkoušky, spěšně jsme hledali něco na netu...

...a ten co si to tam dal jako poslední (jistý M.O.) po několika výzvách má co říkat :p

prosím přesněji objasnit ..nějak nevím o co jde :help:

No kdo měl Žďárskou Letku v avataru první, kdo druhý, kdo pak a kdo nakonec, po dlouhém naléhání :p?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jooo kvalita je kvalita ...jinak jsem ti jí nekoupil ...má tam jenom takové cáry ....tak jsem jí říkal ať kouká sehnat pořádné jinak s ní Letka rozváže smlouvu :)

Špatný, špatný, tu krásnou velkou jsem si zničil a teď nemůžu OKinku ani mýt když nemáme instatní jeleny :help:

Odkaz ke komentáři

A tu Letku tam nemám proto, že to byla rychlovka, když jsme udělali s bruderem ty zkoušky, spěšně jsme hledali něco na netu...

...a ten co si to tam dal jako poslední (jistý M.O.) po několika výzvách má co říkat :p

prosím přesněji objasnit ..nějak nevím o co jde :help:

No kdo měl Žďárskou Letku v avataru první, kdo druhý, kdo pak a kdo nakonec, po dlouhém naléhání :p?

No jo ...už jsem se chytl :)

Odkaz ke komentáři

Jestli jste si vsimli, ja jsem na napis ci avatar nerekl ani slovo...

Odkaz ke komentáři

Jooo kvalita je kvalita ...jinak jsem ti jí nekoupil ...má tam jenom takové cáry ....tak jsem jí říkal ať kouká sehnat pořádné jinak s ní Letka rozváže smlouvu :)

Špatný, špatný, tu krásnou velkou jsem si zničil a teď nemůžu OKinku ani mýt když nemáme instatní jeleny :help:

Instantní jeleni teď tedy opravdu nejsou :smich:

Odkaz ke komentáři

Jestli jste si vsimli, ja jsem na napis ci avatar nerekl ani slovo...

Už jsi předsedu zase rozčílil a teď nám sem nedal za celý den ani jeden příspěvek ... :help:

Odkaz ke komentáři

Jinak avatar už je lepší. Až bude příští akce tak nafotíme každý auto na stejném místé (jenom tedy svoje auto) a ze stejného uhlu a budemem mít podobné avatary a tím se zase maliko odlišíme od tradice fora a jiných klubů :p

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři

Jinak avatar už je lepší. Až bude příští akce tak nafotíme každý auto na stejném místé (jenom tedy svoje auto) a ze stejného uhlu a budemem mít podobné avatary a tím se zase maliko odlišíme od tradice fora a jiných klubů :p

:palec2: dost doprej nápad :palec2:

Ještě bysme k tomu měli sehnat nějakou hérečku :p

Odkaz ke komentáři

Vojenská posádka - nastoupená rota.

Nejmenovaný důstojník ZR Letky: "Pooozor! Tamhleten malej bílej vzadu, vy jste nešlysel rozkaz?"

Vojáci: "Ale to je patník!"

Velící důstojník: "NA JMÉNO JSEM SE NEPTAL !!!"

Odkaz ke komentáři

:palec2: dost doprej nápad :palec2:

Ještě bysme k tomu měli sehnat nějakou hérečku :p

no ...myslím že by to mohlo být zajímavé ....

Hérečku? nemyslím si že byto bylo k ničemu ...avatar je tak malý že by tam nebyla stejně vidět ...jenom bychom na ní čuměli při focení :)

Odkaz ke komentáři

Jinak já se loučím, přeji Vám hezký víkend a užijte si ho jak jenom to bude možné.

já to dneska mastím na Slovensko a tak slivovice poteče proudem :palec2:

Chudáčku Jiříčku, vrať se nám v pořádku :feve:

Tak jsem to přezil a potvrzuji návrat :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jiříčku :p

To jsem rád, že jsi přežil, snad jste tam nezmrzli a neupili se k smrti :p

My vyrážíme s Janinkou do ZR zařídit pár věcí a pak na kolo, je krásně -_- Až se tu objeví předseda, řekni mu zdar, je nějak dlouho nějak moc nezvěstnej, snad je v pořádku..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...