mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Takze to dopadlo presne jak jsem rikal Pane Růžička, Pro práci o víkendu navrhuji zvýšení ceny o x.xxx,-Kč. Kolega M.Ondra se s Vámi na konci týdne domluví na přesném čase jeho příjezdu v neděli 19.8.07. Připojení snímače - adresa I8.4 strana schématu +DP/6 Ty woe, Ty budeš bohatej, bohatější o x.xxx,- Kč přesně ale chtělo by to už nějaký víkend relax, a nemyslím juice ee...firma bude bohatsi o x.xxx,- Kc... A Ty o 0.000,yy Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Takze to dopadlo presne jak jsem rikal Pane Růžička, Pro práci o víkendu navrhuji zvýšení ceny o x.xxx,-Kč. Kolega M.Ondra se s Vámi na konci týdne domluví na přesném čase jeho příjezdu v neděli 19.8.07. Připojení snímače - adresa I8.4 strana schématu +DP/6 Ty woe, Ty budeš bohatej, bohatější o x.xxx,- Kč přesně ale chtělo by to už nějaký víkend relax, a nemyslím juice ee...firma bude bohatsi o x.xxx,- Kc... A Ty o 0.000,yy Kč no to zase taky ne....o 100% platu + 180,-Kc diety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 no to zase taky ne....o 100% platu + 180,-Kc diety Jak je to možné? My máme celodenní stravné 145,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Kdo uhodne kde jsme dnes byli na výletě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Nápověda č. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Nápověda č. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Oběd (část), lepší hovězí vývar už jsem dlouho nejedl Janina měla vynikající zeleninovou polévku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zpátky z Okrouhlice jsme jeli vlakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak co předsedovi, přidáte se zítra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Kdo uhodne kde jsme dnes byli na výletě ? Podle nápověd nevím ...ale myslím že by to mohla být Lipnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak co předsedovi, přidáte se zítra? No jo ...předsedovi jo a Geoovi nechcete .....dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Kdo uhodne kde jsme dnes byli na výletě ? Podle nápověd nevím ...ale myslím že by to mohla být Lipnice jen Haška jsme tam neviděli a v Okrouhlici neměli Rebela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak co předsedovi, přidáte se zítra? No jo ...předsedovi jo a Geoovi nechcete .....dobře Nezačínej Jiříčku, víš, že Tě mám rád (A předsedu miluju ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Kdo uhodne kde jsme dnes byli na výletě ? Podle nápověd nevím ...ale myslím že by to mohla být Lipnice jen Haška jsme tam neviděli a v Okrouhlici neměli Rebela To je divné ....ale na LIpmici ho mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Tak co předsedovi, přidáte se zítra? No jo ...předsedovi jo a Geoovi nechcete .....dobře Nezačínej Jiříčku, víš, že Tě mám rád (A předsedu miluju ) Hele ...aby jsi tam za chilku nemusel vrátit nadpis Ukážu ti cestu rájem Editováno: 14. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Kdo uhodne kde jsme dnes byli na výletě ? Podle nápověd nevím ...ale myslím že by to mohla být Lipnice jen Haška jsme tam neviděli a v Okrouhlici neměli Rebela To je divné ....ale na LIpmici ho mají To já vím, že tam ho mají, ale nechtěl jsem těch 7 km do Okrouhlice tlačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Hele ...aby jsi tam za chilku nemusel vrátit nadpis Ukážu ti cestu rájem Asi to tam dám, předsedovi se to líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Kdo uhodne kde jsme dnes byli na výletě ? Podle nápověd nevím ...ale myslím že by to mohla být Lipnice jen Haška jsme tam neviděli a v Okrouhlici neměli Rebela To je divné ....ale na LIpmici ho mají To já vím, že tam ho mají, ale nechtěl jsem těch 7 km do Okrouhlice tlačit No jo vlastně ...dneska už si ani na tom kole jedno nemůžeš dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak jsem se sem přišel podívat na ty fotky z cyklo výletu a hlavně na předsedu na kole a ještě tu nic není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak jsem se sem přišel podívat na ty fotky z cyklo výletu a hlavně na předsedu na kole a ještě tu nic není A ani nebude, stavili jsme se ještě na jedno v boudě a nějak se to protáhlo, takže jdem přes vanu do postele, fotky budou zítra dopoledne, ok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tak jsem se sem přišel podívat na ty fotky z cyklo výletu a hlavně na předsedu na kole a ještě tu nic není A ani nebude, stavili jsme se ještě na jedno v boudě a nějak se to protáhlo, takže jdem přes vanu do postele, fotky budou zítra dopoledne, ok ? Jelikoz jsem si dneska vzal jeste den dovolene, tak moje fotky budou az zitra dopoledne... BTW: dle vcerejsiho mailu mi bude pridelena sluzebni OctaII 103kW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tak jsem se sem přišel podívat na ty fotky z cyklo výletu a hlavně na předsedu na kole a ještě tu nic není A ani nebude, stavili jsme se ještě na jedno v boudě a nějak se to protáhlo, takže jdem přes vanu do postele, fotky budou zítra dopoledne, ok ? Jelikoz jsem si dneska vzal jeste den dovolene, tak moje fotky budou az zitra dopoledne... BTW: dle vcerejsiho mailu mi bude pridelena sluzebni OctaII 103kW... No ...tak to já si na ně počkám. jojo ..OII 103kw je slušnej mazec. Zrovna jsem se s ní před 5 ti minutama vrátil z Ledče To jí budeš mít jenom na práci nebo i na soukromé používání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Vyhlašuji konkurz na předsedu na na kronikáře!!! Ty co to dělali doposud zřejmě nejsou mezi náma ...asi je schvátil sport.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Bratr letěl na výlet,ale AUTEM§ Takže až večer-možná............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Bratr letěl na výlet,ale AUTEM§ Takže až večer-možná............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky