mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jinak nevím jak to prase zítra ...aby tam na mě nebyla zima ...hormálně fungovat můžu ale jestli bude kosa tak nemůžu Neboj, možná se lehce ochladí, ale určitě ne moc, a dá se tam být i vevnitř a jen si zvenku nosit čuníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A to jsme my No tedy ...pánové a dámy ...Vám to ale slušíííí Ale bylo by to hepčejší, kdybyx jste se přidali taky jooo když mě tam nikdo nechtěl .....Předseda mi napsal že mě nemá rád a že nesmím jezdit ...tak jsem nejel On Tě miluje, stejně jako já No ..hnedka je mi lépe A už je Ti lépe i po těle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jinak nevím jak to prase zítra ...aby tam na mě nebyla zima ...hormálně fungovat můžu ale jestli bude kosa tak nemůžu Neboj, možná se lehce ochladí, ale určitě ne moc, a dá se tam být i vevnitř a jen si zvenku nosit čuníka No ...tak já to promyslím ....kdo všechno se tam nahlásil? ....říkal to předseda ještě někomu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jinak nevím jak to prase zítra ...aby tam na mě nebyla zima ...hormálně fungovat můžu ale jestli bude kosa tak nemůžu Neboj, možná se lehce ochladí, ale určitě ne moc, a dá se tam být i vevnitř a jen si zvenku nosit čuníka No ...tak já to promyslím ....kdo všechno se tam nahlásil? ....říkal to předseda ještě někomu ? No promysli, nocovat můžeš vážně u nás ať nemusíš daleko...já to dal sem a nevím komu to předseda dal vědět dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jinak nevím jak to prase zítra ...aby tam na mě nebyla zima ...hormálně fungovat můžu ale jestli bude kosa tak nemůžu Neboj, možná se lehce ochladí, ale určitě ne moc, a dá se tam být i vevnitř a jen si zvenku nosit čuníka No ...tak já to promyslím ....kdo všechno se tam nahlásil? ....říkal to předseda ještě někomu ? No promysli, nocovat můžeš vážně u nás ať nemusíš daleko...já to dal sem a nevím komu to předseda dal vědět dál Teoreticky když pojedu tak se pro Vás dva můžu zastavit aby jsi si mohl dát pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem se sem přišel podívat na ty fotky z cyklo výletu a hlavně na předsedu na kole a ještě tu nic není A ani nebude, stavili jsme se ještě na jedno v boudě a nějak se to protáhlo, takže jdem přes vanu do postele, fotky budou zítra dopoledne, ok ? Jelikoz jsem si dneska vzal jeste den dovolene, tak moje fotky budou az zitra dopoledne... BTW: dle vcerejsiho mailu mi bude pridelena sluzebni OctaII 103kW... No ...tak to já si na ně počkám. jojo ..OII 103kw je slušnej mazec. Zrovna jsem se s ní před 5 ti minutama vrátil z Ledče To jí budeš mít jenom na práci nebo i na soukromé používání? firemni...s obcasnym soukromym pouzitim (ale proc, ze?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem usoudil že by bylo dobré vědět jak kdo vypadá. začneme předsedou: Tady je kronikář no a já jsem tiskový mluvčí a mě znáte ...svojí fotku sem dávat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem usoudil že by bylo dobré vědět jak kdo vypadá.začneme předsedou: Tady je kronikář no a já jsem tiskový mluvčí a mě znáte ...svojí fotku sem dávat nebudu voe...sis prave vyslouzil 10 dni na samotce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Ty jo ...musíš uznat že ta podobnost tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Jinak nevím jak to prase zítra ...aby tam na mě nebyla zima ...hormálně fungovat můžu ale jestli bude kosa tak nemůžu Neboj, možná se lehce ochladí, ale určitě ne moc, a dá se tam být i vevnitř a jen si zvenku nosit čuníka No ...tak já to promyslím ....kdo všechno se tam nahlásil? ....říkal to předseda ještě někomu ? No promysli, nocovat můžeš vážně u nás ať nemusíš daleko...já to dal sem a nevím komu to předseda dal vědět dál Teoreticky když pojedu tak se pro Vás dva můžu zastavit aby jsi si mohl dát pivko. Když pojedeš od HB a nebude to na jetí na kole, tak proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem usoudil že by bylo dobré vědět jak kdo vypadá.začneme předsedou: Tady je kronikář no a já jsem tiskový mluvčí a mě znáte ...svojí fotku sem dávat nebudu voe...sis prave vyslouzil 10 dni na samotce !!! woe, jsi mě donutil souhlasit s předsedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem usoudil že by bylo dobré vědět jak kdo vypadá.začneme předsedou: Tady je kronikář no a já jsem tiskový mluvčí a mě znáte ...svojí fotku sem dávat nebudu voe...sis prave vyslouzil 10 dni na samotce !!! woe, jsi mě donutil souhlasit s předsedou A já jsem myslel že Vám udělám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem usoudil že by bylo dobré vědět jak kdo vypadá.začneme předsedou: Tady je kronikář no a já jsem tiskový mluvčí a mě znáte ...svojí fotku sem dávat nebudu voe...sis prave vyslouzil 10 dni na samotce !!! woe, jsi mě donutil souhlasit s předsedou A já jsem myslel že Vám udělám radost Hlavně, že jí máš Ty, Tvoje štěstí je pro mě nejdůležitější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem usoudil že by bylo dobré vědět jak kdo vypadá.začneme předsedou: Tady je kronikář no a já jsem tiskový mluvčí a mě znáte ...svojí fotku sem dávat nebudu voe...sis prave vyslouzil 10 dni na samotce !!! woe, jsi mě donutil souhlasit s předsedou A já jsem myslel že Vám udělám radost Hlavně, že jí máš Ty, Tvoje štěstí je pro mě nejdůležitější Hlavně jestli toto říkáš i tomu komu máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem usoudil že by bylo dobré vědět jak kdo vypadá.začneme předsedou: Tady je kronikář no a já jsem tiskový mluvčí a mě znáte ...svojí fotku sem dávat nebudu voe...sis prave vyslouzil 10 dni na samotce !!! woe, jsi mě donutil souhlasit s předsedou A já jsem myslel že Vám udělám radost Hlavně, že jí máš Ty, Tvoje štěstí je pro mě nejdůležitější Hlavně jestli toto říkáš i tomu komu máš Hádej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 A už bysme toho měli nechat, nebo až se vrátí předseda z Labutě, tak nás zase sjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 A už bysme toho měli nechat, nebo až se vrátí předseda z Labutě, tak nás zase sjede Tak jo ...necháme toho ...ale přeci jenom ...já chci mít poslední slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 A už bysme toho měli nechat, nebo až se vrátí předseda z Labutě, tak nás zase sjede Tak jo ...necháme toho ...ale přeci jenom ...já chci mít poslední slovo Už je zpět a nic neříká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Dovolím si z tohohle příspěvku udělat vývěsku, kde budou srazy a akce Letky.17.8. 18:00 (nejdýl !)v Hamrech U Štefáčků prase a pivko, jedno, jedem na kole AKCE ZRUŠENA, POČASÍ NÁM NEPŘEJE Akce zrušena!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ahooj Ahooj a zase ahoj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ahooj Ahooj a zase ahoj ... Žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Něco pro Jiříka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 A pár fotek jak jsme dnes budovali - bourali garáž aby i Hrášek i Okinka v zimě mohli stát pěkně pod střechou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Něco pro Jiříka Čípak o je auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky