Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

A pár fotek jak jsme dnes budovali - bourali garáž aby i Hrášek i Okinka v zimě mohli stát pěkně pod střechou -_-

Nejvíce mě fascinuje jak hrášek tahal tu káru z omítkou a cihlama ....celkem se nadřel do toho kopce ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pár fotek jak jsme dnes budovali - bourali garáž aby i Hrášek i Okinka v zimě mohli stát pěkně pod střechou -_-

Nejvíce mě fascinuje jak hrášek tahal tu káru z omítkou a cihlama ....celkem se nadřel do toho kopce ne?

Byl to záhul, cihly v poho, ale když vezl tu suť, tak jsme museli tlačit, pod horizontem jak se odlehčil předek už si lehce hrábl a nevím jestli by vyjel, ale máme v garáži upravený nájezd, tak to šlo s rozjezdem, dřív jsme tam drhnuli a museli pomalu :feve:

Odkaz ke komentáři

Něco pro Jiříka :p

Místo toho, aby jsi sem dal nějaké hezké fotky tak sem dáš takovou blbinu ...

Ahooj, Tobě se nelíbí jak jsme stavěli :p?

Jestli mě paměť neklame tak jsem mluvil o jiné fotce ...to jak jsi stavěl tak k tomu jsem se vyjádřil v příspěvku níže

Odkaz ke komentáři

Byl to záhul, cihly v poho, ale když vezl tu suť, tak jsme museli tlačit, pod horizontem jak se odlehčil předek už si lehce hrábl a nevím jestli by vyjel, ale máme v garáži upravený nájezd, tak to šlo s rozjezdem, dřív jsme tam drhnuli a museli pomalu :feve:

Já jsem si to myslel hnedka že jste museli tlačit ...pač jsem tam ten výjezd viděl a myslím že hrášek musel řvát jak postřelená svině když za něj naložíte jak za ttraktor.

Odkaz ke komentáři

Já jsem si to myslel hnedka že jste museli tlačit ...pač jsem tam ten výjezd viděl a myslím že hrášek musel řvát jak postřelená svině když za něj naložíte jak za ttraktor.

Mam silny vůz. Nepotřebuju tlačit-44KW je síla. :palec2: Jen výjezd na silnici naslepo je naprd.

Odkaz ke komentáři

Dovolím si z tohohle příspěvku udělat vývěsku, kde budou srazy a akce Letky.

Návrh na znak Letky

Vypadá to moc pěkně Jiříku, ještě bych lehce poladil to písmo, ale je to geniálně jednoduché a působivé zároveň...

Teda Jiříku TY jsi hlavička!!!!!!!!!!!!!! Jednoduché a geniální! :worthy:worthy:worthy:worthy

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych nějak zjistit adredsy kluků aby se to včem poslalo a odsouhlasili to ...třebe mejlové a dokud neospoví všichni tak nic dělat nebudem ..každý by měl mít nějaký návrh. Já bych zjistil cenu a dohodlo by se to.

Vím že jsem tam nedal uplně všechny a omlouvám se za to ...ale myslím že pro představu to stačí.

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych nějak zjistit adredsy kluků aby se to včem poslalo a odsouhlasili to ...třebe mejlové a dokud neospoví všichni tak nic dělat nebudem ..každý by měl mít nějaký návrh. Já bych zjistil cenu a dohodlo by se to.

Vím že jsem tam nedal uplně všechny a omlouvám se za to ...ale myslím že pro představu to stačí.

Je to good. Hele, těm co chodí na forum se dá poslat sz, a jinak mimo myslím nikdo není, ne? Můžem jim napsat sz, že to tu je, at to nepřehlédnou a je to, hm? Mám to udělat?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...