Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat

...dobry.....kdo Ti to delal?........

Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat

Delali to v reklamni agenture a stalo to i s praci cca 1200 ,- Kc

Delali to v reklamni agenture a stalo to i s praci cca 1200 ,- Kc

...hmm.....doslo mi ze to delala nejaka reklamni firma, ale ktera?.....diky

• Autor

takhle si milacka hlidam z okna. :aggressive:post-5601-1189359389_thumb.jpg

muj druhy milacek u moricka. kol5:prc::p

post-8-1189361751_thumb.jpg

Upraveno od mr.pecoun

• Autor

juuu., lestenka :pale kol115 c2:

nasiel som na nete par celkom zaujimavych foto okolo Roomstru,tak kuknite.Teda neviem ci uz tu niesu,ale nevidel som:

59ez0.jpg 0xb8.jpg 66ez4.jpg 68bs4.jpg 2231roomsterx04x08x0701rr4.jpg 2307roomsterx04x08x0703uo3.jpg 9146dsc00110uperid17266lj1.jpg 9254dsc00111uperid17266pg7.jpg 41648710.jpg 41648510.jpg

Bohuzial ziadny popis k tomu nebol.Akurat k tomu poslednemu,ze je to model na Roomster WRC

Vypadaji vsechny fotky super, hlavne ten bilý roomik je nadhernej, super inspirace :)

odkud jsou stáhlé tyhle fotky? díííík

• Autor

je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu.

DAVID C3

Uff,to bude tazke.Hladal som nejake veci okolo Roomstru,a sem tam natrafil na nejake foto,tak som si to ulozil a potom dal sem.Fotky su z dvoch francuzkych for,jedneho estonskeho,a jedneho spanielskeho....ale ako pisem pri fotkach,nic blizsie k nim nebolo popisane.Su to fotky od uzivatelov z tych for....Teda az na tu maketu na wrc,ta je z nejakej vystavy

Upraveno od canario447

je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu.

No jo Blacky to je sice dobra rada,ale v celku na nic,lebo adresa fotky ta dovedie len na multipics.net,kde su ulozene a kde som ich dal.... :)

• Autor

No jo Blacky to je sice dobra rada,ale v celku na nic,lebo adresa fotky ta dovedie len na multipics.net,kde su ulozene a kde som ich dal.... :)

jo aha to je nejakej uloznej server? :help:

jo aha to je nejakej uloznej server? :help:

Jasne a velmi dobry....Mozes tam dat fotku az do 1 Mb a mas to tam na stale a zadara,alebo nahadzat seriu fotiek na par kliknuti a vyhodi ti to link na taketo fora aby sa to zobrazovalo iba v nahlade a zvacsilo az po kliknuti.na jednotlive fotku je to www.ukazto.com a na serie www.multipics.net co je vlastne odnoz toho prveho

....tak to je moje obcasna pracovni souprava..... ;) a take neco pro odpurce Milotecu.......... :)

post-7773-1189767332_thumb.jpg

post-7773-1189768088_thumb.jpg

post-7773-1189768327_thumb.jpg

• Autor

ta koncovka vyfuku je paradni kolik te stala?

...ahoj.....kostovala 1.690,- korunceskych.... lol

Hele a můžeš mi řísct prosím tě rozměr té koncovky, co to je za ovál? Já si chci koupit jenom ten ramecek a dat tam nejaky laděný výfuk, něco na styl Octavie I RS

Hele a můžeš mi řísct prosím tě rozměr té koncovky, co to je za ovál? Já si chci koupit jenom ten ramecek a dat tam nejaky laděný výfuk, něco na styl Octavie I RS

Vzdyt to je koncovka ve stylu RS, ladeny vyfuk se na takovy auto nehodi, koncovka je super, muj nazor.

Upraveno od Zdeny.46

• Autor
a do tretice:

cauky hele nebyl jsi ted v pondeli kolem treti odpoledne v Poprade? sem tak jel a videl rumika tve barvy s tema napisama.

a do tretice:

cauky hele nebyl jsi ted v pondeli kolem treti odpoledne v Poprade? sem tak jel a videl rumika tve barvy s tema napisama.

Cau, nebyl, v pondeli jsem byl kolem Brna

• Autor

to bylo na OMIKOho, sem reagoval na jeho prispevek s fotkou, ale ona se nevlozila.

• 4 týdny později...

Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč.

post-1987-1192385266_thumb.jpg

post-1987-1192385285_thumb.jpg

Gratulujeeem! Pekne sa ti ligoce! ;)

Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč.

...hodne stastnych km........... ;)

Aky rozmer pneu to ma obute na tych 17" diskoch?

Je krásnej, přidávám se ke gratulantům :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.