Cedric Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Prosím o radu, při montáži chrom.klik do interiéru. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 co chceš poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nejlepší postup. Kde co odšroubovat a na co si dát pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Cedric. Investuj 300- 400 Káčé a kup si např. od Koop knihu Jak na to ? Večer u televize nastuduješ nějakou kapitolku, druhý den to rozebešreš a složíš a budeš mít radost že jsi překonal škodováckou fintu o utajeném šroubku a ušetřil těch 300-400 Káčé za hodinu práce v servise. Já to tak dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 A nebo se staň za 100,-Kč členem Fabia clubu a tu knížku si pak můžeš stáhnout zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Díky za rady. Jsou fakt dost dobrý.. Takovou radu bych přirovnal k přísloví "To je jak,když š..á pes a nemá koule" Ale díky. Ta s tou knížkou je obzvlášť povedená. Chodí se na každou otázku na tomto fóru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Mrkni do sekce interiér na poslední stránku tuším 13 ,ale nejsem si jist tam je to detajlně vysvětlené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 To Cedris. Já se Tě nechtěl nějak dotknout, ale já mám doma od všeho nějaký manuál ( TV, Radio, PC, Pračka.....) a taky Jak na to na Fabii. Taky by se tady mohla jednoho dne objevit otázka. Chlapi, nemůžu otevřít kapotu, nevíte náhodou někdo kde je ta páčka za kterou se potáhne a ona se otevře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.