Březen 3, 200718 r Cedric. Investuj 300- 400 Káčé a kup si např. od Koop knihu Jak na to ? Večer u televize nastuduješ nějakou kapitolku, druhý den to rozebešreš a složíš a budeš mít radost že jsi překonal škodováckou fintu o utajeném šroubku a ušetřil těch 300-400 Káčé za hodinu práce v servise. Já to tak dělám.
Březen 3, 200718 r A nebo se staň za 100,-Kč členem Fabia clubu a tu knížku si pak můžeš stáhnout zadarmo
Březen 3, 200718 r Autor Díky za rady. Jsou fakt dost dobrý.. Takovou radu bych přirovnal k přísloví "To je jak,když š..á pes a nemá koule" Ale díky. Ta s tou knížkou je obzvlášť povedená. Chodí se na každou otázku na tomto fóru..
Březen 3, 200718 r Mrkni do sekce interiér na poslední stránku tuším 13 ,ale nejsem si jist tam je to detajlně vysvětlené
Březen 4, 200718 r To Cedris. Já se Tě nechtěl nějak dotknout, ale já mám doma od všeho nějaký manuál ( TV, Radio, PC, Pračka.....) a taky Jak na to na Fabii. Taky by se tady mohla jednoho dne objevit otázka. Chlapi, nemůžu otevřít kapotu, nevíte náhodou někdo kde je ta páčka za kterou se potáhne a ona se otevře ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.