Přejít na obsah

ABS ?


Redkombík

Doporučené příspěvky

Mám problém s chroupáním při rozjezdu (což tedy bude zřejmě EDS, jak jsem se dočetl a i mi to přišlo logické), ale teď se mi to stalo i při brždění a co hůř, zůstal mi tvrdej pedál a nemohl jsem dobrzdit auto přede mnou. Nejel jsem víc jak pade, ale rána by to asi byla, ještě že to nezadupnul na tvrdo, ani nevím jak mě napadlo šáhnout po ručce....Už před tím, při sněhu, se mi občas rozsvítila kontolka ABS, teď je sucho a rozsvěcuje se taky, paradox je, že se mi to stalo když byla zhasnutá a vůbec, přijde mi, že když svítí, tak se chroupání při brždění neozývá....

Někdo nějaké zkušenosti??? Díky :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Me se zase stalo - zajizdel jsem rychle do garaze a cumak na sterku ujel - a pri tom ujizdeni a pridavani plynu zacalo EDS fungovat. Jel jsem urcite do 40Km/hod coz odpovida a tak kdyz tedy predek ujizdel - tak pri pridani plynu v te me situaci se spustil systém EDS a pribrzdil kolo, ktere zrovna vuz pohani a to stojici kolo co stracelo adhezi v tom smejru (kola stocena na doraz) se prenesla síla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...