michal_1 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví . Když jo budu vás varovat. ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ tak doufám, že mi neupadne třeba kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 To můžu potvrdit! Našlehaný Vanisch dělá zázraky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví . Když jo budu vás varovat.ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ tak doufám, že mi neupadne třeba kolo A to jsi bral i strop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví . Když jo budu vás varovat.ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ tak doufám, že mi neupadne třeba kolo Tak co objevilo se neco ? Potrebuju vycistit sedacky tak abych vedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Já to dělám Karcherem pro mokré čištění a mooc super!!! Sice je to makačka ale ten výsledek je mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Ono to jde pokud nejsou vyhřívane sedačky jinak suchá pěna a makačka taktež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Ono to jde pokud nejsou vyhřívane sedačky jinak suchá pěna a makačka taktež No já bych ty vyhřívané sedačky zas tak černě neviděl - to jako že to zrezne ? Vyhřívané mám a běžně to čistím namokro vysavačem na koberce a v poho. Jedinou nevýhodou je, že se pak musí týden jezdit na igelitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ono to jde pokud nejsou vyhřívane sedačky jinak suchá pěna a makačka taktež No já bych ty vyhřívané sedačky zas tak černě neviděl - to jako že to zrezne ? Vyhřívané mám a běžně to čistím namokro vysavačem na koberce a v poho. Jedinou nevýhodou je, že se pak musí týden jezdit na igelitu. taky jsem bral vyhrivane na mokro a hrejou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví . Když jo budu vás varovat.ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ tak doufám, že mi neupadne třeba kolo Tak co objevilo se neco ? Potrebuju vycistit sedacky tak abych vedel. Vše v pořádku a bez skvrn Strop jsem nedělal, jen přední sedačky a trvala mi jedna cca 1,5h . Jo! A ještě jsem s tím vzal ten černej plast pod volantem a ouha se z něj stal zas světlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví . Když jo budu vás varovat.ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ tak doufám, že mi neupadne třeba kolo pouzil si gela alebo prasok a ako si to aplikoval vdaka Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik07 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Čauky, můžete někdo poradit nějakou šikovnou firmu, která se zabývá čištěním (tepováním) interiéru aut v Praze nebo v okolí Kladna či Berouna. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ja jsem to tady uz nekde psal, ze jsem mel velice kladne a pozitivni zkusenosti s klukama a je to vedle hotelu IBIS PRAHA KARLIN, Saldova ul. 54. Ceny nevim jaky dnes maji, ale vzdy to bylo precizni a dalo se dohodnout bez pejpru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 doporučuji www.autodoktor.cz na Poděbradské. Opravdu kvalitně a precizně vyčištěno. Člověk co to nedělá jenom pro peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Zdravim,mate nekdo skusenosti s cistenim interieru.Mam spinavy tapecirunk na strese.Kolem gumovych kraju je cerny.Jarej pripravek je vhodnej.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 kdysy na Suzuki jsem to vzal kartáčkem na oděv a prostředkem na koberce nebo něčím podobným a docela to šlo, ale kvalitní vyčištění interieru mají zde www.autodoktor.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Hele já na to mám takovou super pěnu a s tou to jde krásně. Jestli chceš tak se ti podívám jak se jmenuje a kolik stojí ...případně kde se to dá sehnat. každopádně je to i na okna a na plasty ....funguje to perfektně ale je to mylsím celkem drahé. Jinak OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Zdravim,mate nekdo skusenosti s cistenim interieru.Mam spinavy tapecirunk na strese.Kolem gumovych kraju je cerny.Jarej pripravek je vhodnej.Diky Nejlépe si to nech vyčistit od ňáký firmy,mě to stalo 800kč a je to jak nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Hele to není ono když si to necháš udělat od nějaké firmy ..to potom není ta správná láska. Lepší je na tom nechat ruce a udělat si to sám. Stačí na to Vaniš - skvrn a špíny se zbavíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Hele to není ono když si to necháš udělat od nějaké firmy ..to potom není ta správná láska. Lepší je na tom nechat ruce a udělat si to sám. Stačí na to Vaniš - skvrn a špíny se zbavíš :-) Přesně tak vaniš je super krásně umiješ i plasty fakt doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jj taky jsem to dělal vanischem a super ..... doporučuju firmu v případě že na tom nechceš nechat svoje ruce jak píše GEOO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 ja to asi o vikendu soupnu tady u nas do jedny firmy a rovnou to necham udelat i zvenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Pánové pánové .....jak to tu tak poslouchám tak nesouhlasím ...kdyby Vám někdo umýval vaší holku tak to by se Vám asi nezamlouvalo ...ale auto klidně cizím propůjčíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Pánové pánové .....jak to tu tak poslouchám tak nesouhlasím ...kdyby Vám někdo umýval vaší holku tak to by se Vám asi nezamlouvalo ...ale auto klidně cizím propůjčíte taky raději sám,pak když nebudete od firmy spokojeni tak jim tu budete dělat špatnou reklamu a to tedy raději at nemají kšeft,páč po někom něco předělávat je leckdy očistec!někde tu je už na to téma.takhle co si zmastím já,tak si vynadám a předělám to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Pánové pánové .....jak to tu tak poslouchám tak nesouhlasím ...kdyby Vám někdo umýval vaší holku tak to by se Vám asi nezamlouvalo ...ale auto klidně cizím propůjčíte taky raději sám,pak když nebudete od firmy spokojeni tak jim tu budete dělat špatnou reklamu a to tedy raději at nemají kšeft,páč po někom něco předělávat je leckdy očistec!někde tu je už na to téma.takhle co si zmastím já,tak si vynadám a předělám to! Stejný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Panove diky za rady.Asi take na to vlitnu s vanisem.Kdyz muzu a je to v mejch silach tak si většinu věci udělám sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.