Majino Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 na palubku : Turtle Wax Fresh Shine Vanilla na všetky plastové časti v aute: Cif Cream(fantasticky to odstránilo všetku špinu) sedačky: nejaký tepovací prostriedok čo som mal doma(chystám sa aj na strojové tepovanie u kamaráta) a samozrejme vysávač ten patrí k interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Má někdo zkušenosti čím vyčistit ty bílé středy u RS sedaček a hlavně tapeců? Aby tam nezůstávaly fleky a protože mám výhřevy, tak se mi to moc nechce ani máčet, nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Zdravim dnes jsem chtel koupit coyote do interieru a bohuzel ve zline v tescu jej uz nemaji a uz nebyl cas jet jinam tak jsem byl nastvan a prosim vas ten vanis kupujete jaky? tam byly tri druhy v jaky je to nadobe a to je vsechno vanis na koberce nebo pouzivate nejaky jiny na sedacky a strop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 (editace) Má někdo zkušenosti čím vyčistit ty bílé středy u RS sedaček a hlavně tapeců? Aby tam nezůstávaly fleky a protože mám výhřevy, tak se mi to moc nechce ani máčet, nějaký tip? Tak to by mne také zajímalo.Hlavně jestli se to nějak ošetřuje.Protože alcantra vypadá jako špinavá a když se uhladí jedním směrem tak je OK.Stačí ale rukou přejet a je to jako flekaté.Nebo je to normální? Editováno: 13. Listopad 2010, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Luke Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Pánové, zdravím Vás a prosím o radu zkušenější. Mám pár měsíců oktávku s jednou nevýhodou, a tím jsou světlé sedačky. Bohužel stačí sednout při dešti do auta a hned jsou fleky. Bohužel vyčistit sedačky hadrem a vodou nejde. Máte někdo zkušenost s čištěním? Co na to pomůže? Pokud možno, aby to šlo v domácích podmínkách. Pokud bych nenašel efektivní řešení, tak bych svěřil auto firmě, která by to vyčistila. Pro představu přidávám fotografii, avšak na ní je ten flek málo viditelný a kdyby to tak bylo doopravdy, tak to ani neřeším. Bohužel především na předních sedačkách jsou fleky častější a výraznější, některá místa jsou tmavá (auto dříve používal řemeslník). Díky za veškeré tipy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Vlákna jsem sloučil. Prostuduj si to tady, případně další podobné vlákno je ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.