Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Asi se budu opakovat ale myslím že Luke to v jednom vláknu už psal...byl jsem jeden z prvních co si upravil svou OII na RS a mužu Vám říct že už bych to nikdy neudělal.Ted se to upravuje jako na běžicim páse a je to fakt děs...osobně si myslím že mám elegantní auto a žádné velké výstřelky na své OII nemám pominu svou hifárnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Zdravim panove nikde jsem se nedocetl, zda-li ten zadni RS naraznik ma take ty bocni 4 srouby, nebo tam jsou jen cvakle nejake plastove drzaky narazniku, ci vubec nic??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 vôbec nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 vôbec nič Nekde na predchozich strankach je fotka zadniho narazniku, kterej ma v tech mistech, kde jsou na origo narazniku srouby nejaky plastovy drzak, tak me zajima, jestli to tam bude drzet i bez toho drzaku, nebo to ma v sobe taky nejake sroubky, ci jen zobacky ktere se cvaknou do puvodnich direk.... A jeste mam otazku na nekoho, kdo ma etku, zda nevi kolik stoji drzaky mlhovek do predniho narazniku RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 ted jsem menil rs zadní nárazník a mám tam plechové držáky od Badyse který drží nárazník na 2 šroubech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak ted su z toho panove uplne vedle. Jeden napise ze to nedrzi na nicem, druhej zas ze tam sou plechove drzaky a 2 srouby, tak co je teda pravda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokinen22 Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 urcite potrbujes tie držiaky inac tam ten zadný nárazník vobec nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 (editace) Sorry to na "zadnom" som prehliadol,ja som to čítal len povrchne a myslel som,že je reč o dvoch skrutkách v mieste ostrekovačov na prednom nárazníku,tam sa dve skrutky nedávajú,ale na zadnom sú kovové držiaky a do držiakov idú dve skrutky vid foto Editováno: 27. Červen 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowpetr Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Zdravim Vas panove, napadlo me, zda by bylo mozny nainstalovat spoilery z faceliftovane rsky na klasickou oII? A popripade, daji uz se nekde sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Viete mi niekto poradit, co vsetko je treba pri prestavbe Faceliftu na RS FL? Pokial si kupim kompletny predny naraznik (aj s hmlovkami, LED dennymi, mriezkami a krytkami ostrekovacov), bude mi treba este nieco Xtra objednavat v servise? Myslim nejaku specialnu kabelaz, konektory, alebo vystuhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yashaman Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Sorry to na "zadnom" som prehliadol,ja som to čítal len povrchne a myslel som,že je reč o dvoch skrutkách v mieste ostrekovačov na prednom nárazníku,tam sa dve skrutky nedávajú,ale na zadnom sú kovové držiaky a do držiakov idú dve skrutkyvid foto Zdravím vás... už jsem to celý rorum pročetl, ale furt mi není jasné, zda ty plechové uchyty na ty 2 šrouby jsou součástí nového RS nárazníku nebo je přendám ze starého či je budu muset sehnat jinde... jak to je? děkuji za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Záleží jak koupíš nárazník. Dá se sehnat komplet vybavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 ty držáky zadního RS nárazníku jsou jiné než z obyčejného (předface), musíš si je dokoupit samostatně, pokud nekoupíš nárazník už s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 přesně tak, jsou potřeba koupit pokud nejsou už na kompletním nárazníku tak jak je to na fotkách o pár řádku nahoře... jinak u mě pár držáků za 400,- nové a pozor kombi a krátka je rozdílná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Kluci, uz ste menili RS Face zadny naraznik na OII Combi 06? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 to je taky isty ako na RS predFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver68 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Zdar a sílu všem - mám v rámci výměny obyčejného zadního nárazníku za RS jediný dotaz: Nebude nějaký problém, když mám vzadu tažné zařízení (originál Škoda) s neodnímatelnou hlavicí? V ETKA je pro RS pouze varianta s odnímatenou hlavicí. Tak bych si nerad naběhl. Jinak auto je O2 kombi MR 2006. Dík za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Asi se budu opakovat ale myslím že Luke to v jednom vláknu už psal...byl jsem jeden z prvních co si upravil svou OII na RS a mužu Vám říct že už bych to nikdy neudělal.Ted se to upravuje jako na běžicim páse a je to fakt děs...osobně si myslím že mám elegantní auto a žádné velké výstřelky na své OII nemám pominu svou hifárnu... Dlouho jsem přemýšlel nad smyslem tvého příspěvku. Cos nám chtěl vlastně sdělit? Čím si přispěl k řešení problému? Ale přiznám se, že jsem to neodhalil. Jestli chceš, mě po úpravě mojí Oktávky na RS nárazníky zbyly ty standartní - nechám ti je pod cenou a můžeš si to zase předělat zpátky . Skoro bych se vsadil, že budeš zase jeden z prvních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver68 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Dotaz je jednoduchý - lze kombinovat zadní RS nárazník s tažným a neodnímatelnou hlavicí bez toho, aby se standardní RS nárazník nějakým neoriginálním způsobem upravoval (vyřezával apod.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Pravdepodobne to nejde, ked Skoda ponuka pre O2 len odnimatelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Přesně tak, jakékoliv originální neodnímatelné nejsou z příslušenství Škoda, ale neoriginálně odjinud navíc někudy to tažné skrz nárazník musí projít, takže úprava bude nutná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Zdravím zkoušeli jste už někdo vyměnit přední masku z Octávy II faceliftu na místo OctII předface. Zvažuji o tom , ale nejsem si vůbec jist jestli tu msku face schramstne kapota z předface.Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Spodní část masky má jiné zakřivení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Zdravím zkoušeli jste už někdo vyměnit přední masku z Octávy II faceliftu na místo OctII předface. Zvažuji o tom , ale nejsem si vůbec jist jestli tu msku face schramstne kapota z předface.Nemáte s tím někdo zkušenosti ? V pohode ide nová maska dať do predface kapoty. Akurát potrebuješ ešte takú kovovú lištu na spodnú hranu a pár nitov. A to je asi tak všetko. A potom už len maličkosť, vymeniť ešte predný nárazník s príslušenstvom, potom predné svetlá, blatníky a podobné nepodstatnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 (editace) Dík uplně jednoduché, myslel jsem , že to bude složitější , ale jsou to opravdu drobnosti :-) Takže komplet přestavba předku, tak to jsi raději nechám tam tu původní .... Editováno: 24. leden 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.