Sklípkani - Lampárna - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Sklípkani

MichalF

Doporučené příspěvky

Aidolon napsal:
jůůůů ten je hezký. Jsem chtěl taky... Ještě mi ho táta dodnes služí. Kdysi se mnou prohrál sázku když jsme se vsadili že sklípkan nepatří mezi insecta. No a stejně nic...

Hele je fakt nadhernej, je to mazlicek... az bude v nejaky lepsi pozici udelam detail. I segra s matkou rikali ze to neni tak hrozny jako na obrazcich :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jirka3 napsal:
  MichalF napsal:
  jirka3 napsal:
No ty bláho,tak jestli mám z něčeho fóbii,tak z tohodle

Ja myslim, ze to nebude tak hrozny :-)

hele jemám 2 metry a pavouků z pavouků mám fakt fóbii,jedinej pavouk kterej mi nevadí je takový to malý štístko :D

Vsak todle je jako stistko :D

Odkaz ke komentáři

no tak konecne se nam kluk rozhoupal... :) je to paradni kousek, kolikatej je to svlek? neco kolem 3svleku bych si tipnul.... :) smitak je libovej, kdyz se pak dostane do adultu a s tema chloupkama to neni tak hrozny, brachypelmy jsou sice notoricky vykopavaci, ale neni to zadnej des... :) znam a i mam nekolik horsich!! :) davej bacha, ze te to tak chytne a nezustanes jen u jednoho kousku..... :t

jinak cele jmeno je BRACHYPELMA SMITHI... :)

Odkaz ke komentáři

MichalF napsal:
  novi37 napsal:
  MichalF napsal:
:-) Jeste jedna fotecka ... jinak typek rikal, ze je to 6.svlek  :huh:

no tak to sry, todle je fakt tak 6 svlek, ja sem to na tu dalku blbe poznal.... :blbec:

ja mam doma taky smitku v 6tym a vypada dost podobne... !!! :)

A rikas jak ji das jidlo hned po nem skoci jo ?

jj pokud neni pred svlekem, tak hnedka... ;)

Odkaz ke komentáři

novi37 napsal:
jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle....:( me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... -_-

No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...