johnxx Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Zajímalo by mě, jaký máte názor. Dnes jsem měřil tloušťku brzd. destiček a kotoučů na zadní nápravě u mé 1,6 55 kw a zjistil jsem tyto hodnoty: - brzdový kotouč má 5 mm - brzdová destička včetně nosné destičky má 12 mm Asi by bylo na místě vyměnit kotouč, ale nevím jestli tam mám dát ty staré destičky, které jsou podle mého názoru v normě nebo koupit nové. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 desticky bych taky vymenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Zajímalo by mě, jaký máte názor.Dnes jsem měřil tloušťku brzd. destiček a kotoučů na zadní nápravě u mé 1,6 55 kw a zjistil jsem tyto hodnoty: - brzdový kotouč má 5 mm - brzdová destička včetně nosné destičky má 12 mm Asi by bylo na místě vyměnit kotouč, ale nevím jestli tam mám dát ty staré destičky, které jsou podle mého názoru v normě nebo koupit nové. Co myslíte? Desky buďto vyměnit a nebo nechat někde na frézce srovnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Fakt nevěřím vlastním očím! 5mm??? Co to máš za žiletky! Nový kotouč má 232x9 a minimum je 7 mm, tak na co ještě čekáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Fakt nevěřím vlastním očím! 5mm??? Co to máš za žiletky! Nový kotouč má 232x9 a minimum je 7 mm, tak na co ještě čekáš? Až zahřmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Až teď byli nějaké peníze a hlavně je venku jarní počasí na naše miláčky. Ale potřebuju od vás poradit.Díly bych objednal asi v "krči", ale problém je že nevím co přesně, jaký rozměr. Mám 1,6 55kw, r.v. 98 a domnívám se, že tam kotouče vzadu nebyly seriově dávány. Tak mě teď zaráží, co tam dát. Padl tady už jeden rozměr kotoučů a to 232x9, předpokládám že to bude asi tento, co tam patří: http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/brz...6e63f5212aac8e6 Destičky jsou už oříšek.Jsou tam buď se signalizací nebo bez. Nevím o co jse jedná a jaké vybrat, doufám že mě poradíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Až teď byli nějaké peníze a hlavně je venku jarní počasí na naše miláčky.Ale potřebuju od vás poradit.Díly bych objednal asi v "krči", ale problém je že nevím co přesně, jaký rozměr. Mám 1,6 55kw, r.v. 98 a domnívám se, že tam kotouče vzadu nebyly seriově dávány. Tak mě teď zaráží, co tam dát. Padl tady už jeden rozměr kotoučů a to 232x9, předpokládám že to bude asi tento, co tam patří: http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/brz...6e63f5212aac8e6 Destičky jsou už oříšek.Jsou tam buď se signalizací nebo bez. Nevím o co jse jedná a jaké vybrat, doufám že mě poradíte. Je to tvoje věc - ale 5mm - to jsi prošvihnul celkem o dost - si neměl peníze celý minulý rok ne? ... kotouče tu nabízi sebo, obratem ti je pošle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 a jaký ty destičky tam teda přijdou.Je to stejné jako na 1,6 74 kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ... destičky bez, signalizace je až od MR2001. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.