Publikováno Březen 11, 200718 r Zajímalo by mě, jaký máte názor. Dnes jsem měřil tloušťku brzd. destiček a kotoučů na zadní nápravě u mé 1,6 55 kw a zjistil jsem tyto hodnoty: - brzdový kotouč má 5 mm - brzdová destička včetně nosné destičky má 12 mm Asi by bylo na místě vyměnit kotouč, ale nevím jestli tam mám dát ty staré destičky, které jsou podle mého názoru v normě nebo koupit nové. Co myslíte?
Březen 11, 200718 r Zajímalo by mě, jaký máte názor.Dnes jsem měřil tloušťku brzd. destiček a kotoučů na zadní nápravě u mé 1,6 55 kw a zjistil jsem tyto hodnoty: - brzdový kotouč má 5 mm - brzdová destička včetně nosné destičky má 12 mm Asi by bylo na místě vyměnit kotouč, ale nevím jestli tam mám dát ty staré destičky, které jsou podle mého názoru v normě nebo koupit nové. Co myslíte? Desky buďto vyměnit a nebo nechat někde na frézce srovnat...
Březen 11, 200718 r Fakt nevěřím vlastním očím! 5mm??? Co to máš za žiletky! Nový kotouč má 232x9 a minimum je 7 mm, tak na co ještě čekáš?
Březen 14, 200718 r Fakt nevěřím vlastním očím! 5mm??? Co to máš za žiletky! Nový kotouč má 232x9 a minimum je 7 mm, tak na co ještě čekáš? Až zahřmí
Březen 15, 200718 r Autor Až teď byli nějaké peníze a hlavně je venku jarní počasí na naše miláčky. Ale potřebuju od vás poradit.Díly bych objednal asi v "krči", ale problém je že nevím co přesně, jaký rozměr. Mám 1,6 55kw, r.v. 98 a domnívám se, že tam kotouče vzadu nebyly seriově dávány. Tak mě teď zaráží, co tam dát. Padl tady už jeden rozměr kotoučů a to 232x9, předpokládám že to bude asi tento, co tam patří: http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/brz...6e63f5212aac8e6 Destičky jsou už oříšek.Jsou tam buď se signalizací nebo bez. Nevím o co jse jedná a jaké vybrat, doufám že mě poradíte.
Březen 15, 200718 r Až teď byli nějaké peníze a hlavně je venku jarní počasí na naše miláčky.Ale potřebuju od vás poradit.Díly bych objednal asi v "krči", ale problém je že nevím co přesně, jaký rozměr. Mám 1,6 55kw, r.v. 98 a domnívám se, že tam kotouče vzadu nebyly seriově dávány. Tak mě teď zaráží, co tam dát. Padl tady už jeden rozměr kotoučů a to 232x9, předpokládám že to bude asi tento, co tam patří: http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/brz...6e63f5212aac8e6 Destičky jsou už oříšek.Jsou tam buď se signalizací nebo bez. Nevím o co jse jedná a jaké vybrat, doufám že mě poradíte. Je to tvoje věc - ale 5mm - to jsi prošvihnul celkem o dost - si neměl peníze celý minulý rok ne? ... kotouče tu nabízi sebo, obratem ti je pošle.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.