sr5 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 zdar, potřebuji poradit. jednou mi svítí vzadu brzdy jindy ne asi to bude spínač na pedálu brzdy. Mám octu 1,9 tdi r. 2000 a potřebuji vědět jaký koupit nebo co stím udělat. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 zdar, potřebuji poradit. jednou mi svítí vzadu brzdy jindy ne asi to bude spínač na pedálu brzdy. Mám octu 1,9 tdi r. 2000 a potřebuji vědět jaký koupit nebo co stím udělat. dík 1J0 945 511 A Cena 327,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Zdárec.Tak mi odešel na miláškovi spínač brzdových světel.Na radu Cosbyho ,abych si ho nechal vyměnit v servise,že to sice vypadá jednoduše,ale můžu ho při montáži špatně pootočit a on praskne.Navštívil jsem tedy autorizák a zeptal se na cenu.Spínač nějaké nové koncepce stojí 220kč a výměna proběhla tak rychle,že za ní nic nechtěli.No pro mě milé překvapení.Navíc jsem se ptal na výměnu rozvodů jestli se i s prací vejdu do 5kkč.Že úplně s přehledem a ještě mi dají dvacet procent slevu na nákup sady.No zůstal jsem jak opařený.Někdy i autorizák umí překvapit... Jinak cena sady bez slevy 3200kč a práce 2hod sazba 540kč na O1........Mám 2.0L i 85kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 A kde že je ten úžasnej servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Připojuji se k otázce, kde že to je? PS: a také prozraď, čím jsi jim tam vyhrožoval, že ti dali tak super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Zdárec.Tak mi odešel na miláškovi spínač brzdových světel.Na radu Cosbyho ,abych si ho nechal vyměnit v servise,že to sice vypadá jednoduše,ale můžu ho při montáži špatně pootočit a on praskne.Navštívil jsem tedy autorizák a zeptal se na cenu.Spínač nějaké nové koncepce stojí 220kč a výměna proběhla tak rychle,že za ní nic nechtěli.No pro mě milé překvapení.Navíc jsem se ptal na výměnu rozvodů jestli se i s prací vejdu do 5kkč.Že úplně s přehledem a ještě mi dají dvacet procent slevu na nákup sady.No zůstal jsem jak opařený.Někdy i autorizák umí překvapit... Jinak cena sady bez slevy 3200kč a práce 2hod sazba 540kč na O1........Mám 2.0L i 85kw. TAk se nestyd a dej sem info o tom servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Škoda auto Lukáš Nový Jičín. Naproti mají konkurenci Autoklever,tak se musí snažit holomci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 taky se mi to zdá neuvěřitelný, ale jak je vidět ?????? dejte sem info, když tam někdo z vás bude, pak se vyplatí si i zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 ja zatim vzdycky byl v Bilovci a taky super pristup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) prosim o radu ,kde najdu na octě 1.9TDI/66kw rv.1997 brzdový spinač? a ještě maličkost na altermateru tohoto vozu je volnoběžka?nemá ji náhodou někdo?diky Editováno: 2. Říjen 2008, autor: tonda vento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 V instalacnych manualoch si pozri moj navod na vymenu spinaca, malo by to byt rovnake ako face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardtdi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Brzdovy spinac najdes hned pred brzdovym pedalem,je to tam jakoby tak nahore,jestli si to dokazes predstavit.Musis oddelat ten plast ktery jde od pedalu a pak musis vytahnout konektor a spinac jakoby vycvaknes nahoru. Jestli je spatnej tak by ti za jizdy mela problikavat kontrolka zhaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Brzdovy spinac najdes hned pred brzdovym pedalem,je to tam jakoby tak nahore,jestli si to dokazes predstavit.Musis oddelat ten plast ktery jde od pedalu a pak musis vytahnout konektor a spinac jakoby vycvaknes nahoru.Jestli je spatnej tak by ti za jizdy mela problikavat kontrolka zhaveni. no ta kontrolka neproblikne ale při bzděni otáčky spadnou a když brzdu povolím tak otáčky vyjedou pomalu nahoru,jinak to nedělá,když stojím s nastartovaným motorem a šlapu na brzdu tak to nedělá,dělá to jen ve zvýsěných otáčkach,, čili jedu vyřadm kvalt přibrzdím spadnou otáčky a spadnou pokut nepustím brzdu,jsou dole::: záhada:: Editováno: 9. Říjen 2008, autor: tonda vento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 vag mi vypsal v pohonu všech kol chybu spínač brzdových světel, co to může být za chybu???má to souvislost s haldexem??? O1 1,8T 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Tak ten spinac vymen. Je to za par minut a nestoji vela. Navod som daval do instalacnych manualov. Ten spinac je nutny pre korektne fungovanie elektroniky, RJ si z neho berie signaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 takže s haldexem to nemá nic společného??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Len to, ze haldex ho potrebuje funkcny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 ovšem byla to sporadická chyba takže bych to nemusel řešit ale raději ho koupím at je doma,no a naco ho haldex potřebujde???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 NAVOD JAK NA TO: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Brzdovy-spinac.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastik Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 cus, prosim vas, dotaz, nefungovaly mi brzdovy svetla, koupil sem novej spinac (bohuzel nemeli jinej, nez asi o 1-2mm delsi, nez ten puvodni), namontuju a stalo se neco naprosto necekaneho , brzdovy svetla nyni sviti non-stop, da se problem resit jinak, nez jit spinac vratit a hledat jinde? (uz sem ho tam jednou menil za jinej ) a jeste me zajimalo, behem nefunkcnosti brzdovych svetel mi blikala kontrolka zhaveni, ted blika taky, muze to byt tim, ze je novy spinac ocividne krapitko delsi, nez by mel byt, tudiz svetla sviti neustale? diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 nevím jaký to máš spínač, ale já kupoval do své octavie nový a něho se dala délka té spínací tyčky regulovat. Nejdřív jsem se lekl, když jsem je porovnal vedle sebe, ale pak jsem přišel na to, že se tyčka dá o cca 1 cm regulovat. Jen jsem na ní silou zatlačil a ona přez nějaké zoubky zalezla dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastik Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 az na jeden zanedbatelny detail mam totozny jako tento http://skodaoctavia.cz/Fotky-velke5/stary.jpg zkusim udelat cos rekl, diky v pripade, ze to nezabere, je nejak mozny, to opet vratit do puvodni polohy? a jeste zpet k memu predchozimu dotazu, souvisi s mnou popsanym probleme blikani kontrolky zhaveni? - i kdyz to se dozvim po spravnym sprovozneni spinace, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Suvisi to, kontrolka zhavenia signalizuje asi 6 roznych zavad, jedna z nich je vadny brzdovy spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 jj, kontrolka žhavení mi blikala taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastik Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 no snad to pujde teda zkratit bez rezani ) dam vedet diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.