Bylzde Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Nevíte jaké jsou rozdíly mezi nápravami u Juniora a zbytku fábií?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Nevíte jaké jsou rozdíly mezi nápravami u Juniora a zbytku fábií?? Junior nemá posilovač tedy servořízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Nevíte jaké jsou rozdíly mezi nápravami u Juniora a zbytku fábií?? Junior nemá posilovač tedy servořízení Nemá stabilizátory..a prý jsou ještě jiné poloosy...nevíte o tom někdo něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Junior má jiné ložiska předních kol s nábojem. Resp auta bez posilovače mají vnitřní průměr náboje 66mm a s posilovačem 72mm. Tím pádem jsou i jiné poloosy. Je tam jiná těhlice protože jsou jiné - menší kotouče 239x18mm a dívám se do etky i jiné brzdiče. Nápravnice a ty hliníkové vzpěry a držáky jsou stejné pro všechny, resp dělí se to ale už jen podle motoru. Je toho dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Co vsechno je potreba teda u juniora vymenit,aby to bylo jako u jinych??dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 nevíte někdo co by bylo teda potřeba vyměnit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ja si myslim ze ak by si chcel vymenit vsetko to co maju ostatne tak sa to cenovo vobec neoplati to radsej predat juniora a kupit normalnu fabiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Byl ale seriózní a hned vše vyřešil,takto vypadá to velké.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto... Thomas a ty si tam ten posilovač dorabal alebo si ho mal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto... Thomas a ty si tam ten posilovač dorabal alebo si ho mal? Ne nedodělával, nechal jsem si ho tam dát z výroby + k tomu dali automaticky 14" kola.. Editováno: 23. Březen 2007, autor: Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Asi tak tohle nemá cenu, montáž bude nákladnější nežli by to tam bylo originoš. Ale to je tak u všeho, co se do auta přidává a není to tam z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto... Thomas a ty si tam ten posilovač dorabal alebo si ho mal? Ne nedodělával, nechal jsem si ho tam dát z výroby + k tomu dali automaticky 14" kola.. Myslel som si to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.