romo33 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ja by som povedal ze na 99% ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) parada Editováno: 4. Červen 2009, autor: petoL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 inak zistis to uplne jednoduchu. odspodu ked otvoris klapku cirkulacie dociahnes na vrtulu.pri poklepani na nu hrkoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) a kde je ta klapka cirkulacie?? Editováno: 4. Červen 2009, autor: petoL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pod tym polystirenom,ked uzavres vnutirnu cirkulaciu tak sa otvori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ked dlanou buchnem do volantu, nemusim silno tak mi to duni a rezonuje dakde pod spol. airbagom, moze to byt ten ventilator? dnes som to skusal a robi to aj mne .. Ale iba pri zapnutom ventilatore . Pokial dam ventilador do polohy 0 tak to nerobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 arts> ty mas meneny ventilator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ee nemam .. tebe to robi aj ked das do polohy 0 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 myslim ze to je jedno, ci je v 0 al. 1, 2 ked trieskam na volant, ale pri jazde ked dam do 0 tak je to o odost lepsie, este 1000km a idem na servis, mam tam toho viacej na zaruku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 aha. . lebo mne to robi len pri 1 a viac .. ked dam na 0 a zastane po chvili ventilator tak to uz nerezouje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Chlapi, ozývá se vám také někomu klepání nebo nějaké cvrkání z oblasti kolem výfuku ventilace u řidiče (viz. obrázek)? jestli jo, nemáte někdo náhodou tip, co by to mohlo být? když to v místech ozačených na obrázku přitlačím, přestane to dělat, ozývá se to hlavně na nekvalitních silnicích,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Taky mi to tam cvrliká a i u spolujezdce. Když to přitlačím, tak mi to taky přestane. Časem se s tím pokusím něco udělat, zatím jsem nad tím moc nepřemýšlel. Snad by trochu pomohlo to zevnitř něčím olepit, ale nevím, kolik je tam místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak dnes ventilator vymeneny a bozske ticho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza23 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Chlapi, ozývá se vám také někomu klepání nebo nějaké cvrkání z oblasti kolem výfuku ventilace u řidiče (viz. obrázek)? jestli jo, nemáte někdo náhodou tip, co by to mohlo být? když to v místech ozačených na obrázku přitlačím, přestane to dělat, ozývá se to hlavně na nekvalitních silnicích,. Chlapi to drnčení dělají ty plastové kryty na boku palubovky, mně to dělalo taky a ono to opravdu vypadalo, že drnčí ty mřížky od ventilace, ale stačilo podložit ten dekl a byl klid. Jinak dekl je v palubovce nacvaknutý stačí ho podebrat dole šroubovákem a odpáčit, potom jsem ho podlepil po obvodě tenkou mechovkou a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 díky za tip, také sem na ten dekl měl podezření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
landov Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 zdravím, počkal jsem až budou vyrábět roomstery aspoň půl roku, takže jsem v přesvědčení vychytanosti náběhových vozů počkal do ledna a koupil jsem jej. Nejen že mi neustále svítí osvětlení odkládací přihrádky, teda už ne, jsem odpojil konektor -), nabíhají mi neustále noví a noví cvrčci...Žádám o radu, do servisu s crvčkama nepojedu, vím, že by to bylo ještě v horším stavu než je to teď. Na fotce jsem zakroužkoval červeně místo, kde to vrže nejvíce, při rozjíždění, v zatáčkách. Poraďte, pokud někdo víte, kde je to třeba podlepit, či jinak upravit. Děkuji Presne na tom mieste sa mi zdalo, ze to tam vrzga, ale omyl...ako uz niekto spominal je to miesto pod strednou castou palubovky: na strane spolujazdca, kde konci plast tunela od radiacej paky.Ten koniec toho plastu tlacil na vrchnu cast tlmiaceho polystyrenu. Akonahle som ten koniec plastu pretlacil smerom dovnutra na spodnu cast polystyrenu tak...NASTALO BOZSKE TICHOOOOO !!! Uz ma to naozaj vytacal ten zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 me drnci horni schranka (tu uz jsem podlozil komplet filcem) a kryt bagu u spolujezdce... Tam nevim jestli se s tim da neco udelat nebo ne... Do toho nechci stourat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) crake: Kryt airbagu je v pohode! Stačí vybrať hornú schránku (2 šróby), a uvoľniť 3 šróby, ktoré držia airbag (pozor aby nespadli dovnútra!). Potom opatrne použiť "IUNNDP" (Igorov univerzálny nástroj na demontáž plastov - stará kreditka ), vycvaknúť ňou plastový kryt airbagu a povytiahnuť hore spolu s airbagom. Potom už len kryt stačí vyháknuť z hákov na airbagu a podlepiť styčné plochy textilnou izolačkou (na foto vidno aj molitan, ale ten som nakoniec odstránil, lebo kryt po nasadení odstával - proste stačí tá textilná izolačka). A bude pokoj. Absolvoval som to, pomohlo to Editováno: 15. Listopad 2009, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Super!!! Vrhnu se na to pri nejblizsi prilezitosti... Ve stredu to davam na servis ve 30000 a tak jim to reknu a pokud to nepomuze, pak bude nasledovat home made Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Poslední dobou mi začalo něco vrzat ve středu palubovky, vypadá to, že je to někde v místě ovládání topení, ale jenom než se auto ohřeje. Nevíte někdo, jestli se s tim dá něco dělat nebo se to prostě musí nějak přečkat, než se auto vytopí? Loňskou zimu to nedělalo, ale teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Zdar mambo,taky mě to dělalo,tak jsem opatrně rozdělal to jak jsou středový ofuky a vypínač výstražných blihkrů a ty ofuky jsem oblepil tenkou molitanovou páskou a Pak chvílu klid a začal mě drnčet ventilátor topení ,to ale znamená vydělat ven přístrojovku,tak se mi do toho nechce vůbec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Dík za tip. Zkusim to nějak rozdělat. Je tam nějaká kulišárna, na kterou by jsem si měl dát pozor nebo to jde v pohodě ven? Ještě se podívám po foru, jestli to tu někde neni. Jinak s tím rozebíráním přístrojovky se ti nedivim. Do toho by se mi taky nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 No,musíš opatrně,nejlépe nějakým plast.klínem vypáčit rámeček kolem ofuků a potom dostat ven ofuky,což je docela porod.Pak odpojit konektor výstražných blinkrů.Řekl bych,že tady to hledání a odstranování drnčení je jedna z nejhorších prací na autě.Když to dáš do servisu a nemáš tam známý,tak ti to akorát rozdrbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Dík moc a do servisu s tím určitě nepojedu. To mám strach. Zkusím si s tím nějak pohrát podle tvýho návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Mambo,jasně,kdyby jsi měl nějaký problém tak napiš.Já mám kamoše ve škodovce takže když nevím jak se co rozdělává tak se ho zeptám,abych tam něco neulomil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.