Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi mám vážný problém !

Mám v počítači dva pevné disky, na jednom standartně win xp a na druhý si dávám jen dokumenty apod. :) Jenže z ničeho nic se na ten druhý disk nemůžu dostat ! Při kliknutí na něj se zobrazí chybová hláška (viz obrázek)

Stáhnul jsem program na internetu Restorer2000 který mi data na tom disku našel a obnovil mi je. Problém je v tom že obnovuje jen soubory menší než 128 kB. Ty větší jen v případě že bych měl program zakoupený :( Samozřejmě že jsem hledal na netu crack i seriové číslo, ale bohužel........ :( Čísel i cracků jsem našel několik, bohužel ani jedno z toho mi nefunguje :(

Chci se zeptat zda neznáte nějaký prográmek co by dokázal obnovit všechny data nebo jestli nemáte zkušenosti s Restorer2000.

Jen musím dodat že disk byl ve formátu NTFS, ale má ted poškozené oddíly a tváří se jako typu RAW ! Takže většina z těch programů co je na netu nefunguje, protože ty nedokáží s RAWem pracovat :( Prosím pomoc, necchi dávat peníze za firmu když vidím že ty data bych teoreticky mohl vytáhnout sám....jen znát to instal. číslo sakra :unsure: Díky, Bohosu

post-18-1174166711.png

Chkdsk f: /r nefunguje ?

Ja mám také niečo ako HDD restore možno ti to s tým pôjde.

program funguje tak že vyhladá napr všetky súbory s príponou .JPG a potom súbor po súbore si ho vyrestoruješ kopírovaním...

za pokus to stojí

http://profor.skdev.sk/PDF/REST2514.rar

V takových případech používám program

Drive rescue

• 1 rok později...

Potřeboval bych taky pomoc, omylem jsem odstranil oddíly z disku, ale nezformátoval jsem ho. Měl jsem tam uplně všechno. Někdo to tu měl v podpisu obnova dat nebo něco podobnýho...

Dík

Easy Recovery Profesional.. nainstalovat napr. na iny komp .. pripojit disk .. a mas to ...

Upraveno od LUKY-007

Easy Recovery Profesional.. nainstalovat napr. na iny komp .. pripojit disk .. a mas to ...

Myslíš že to půjde? Windows ten disk vůbec nezobrazuje a navíc to byla 160 rozdělená na dva oddíly a já odstranil oba...

Ale zkusím to a dám vědět.

Dík

Zkus partition magic, dokáže divy...

Myslíš že to půjde? Windows ten disk vůbec nezobrazuje a navíc to byla 160 rozdělená na dva oddíly a já odstranil oba...

Ale zkusím to a dám vědět.

Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.