P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Viz tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No tak to je ještě dražší než Paroubkova kniha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No tak to je ještě dražší než Paroubkova kniha Akorát s rozdílem v tom, že cena u Paroubka je mi totálně někde...ani kdyby platili, tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ale nemůže nikdo říct, že škodovka něco tají nebo nechce dát info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ta cena je huuuuuuuuustaaaa.... Skoro zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 je možnost vzít si ji na splátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 za pusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tak jsem začal šetřit a koupím si jí. Ale nejdřív musím splatit úvěr za Paroubkův poklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 je možnost vzít si ji na splátky? můžeš, osobní odběr po poslední splátce , to víš autorské poplatky jsou drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ale nemůže nikdo říct, že škodovka něco tají nebo nechce dát info Presne tak, servisná dokumentácia je dostupná hocikomu - tomu, čo si za za ňu zaplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ty voe ta cena je husta..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak to jste mě teda překvapili, čekal jsem hodně ale tolik..... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 zase na druhou stranu potrebuje nekdo vsechny motory a schemata vsech rocniku ? pokud ano dela to na kseft a pak ta cena neni moc (zaplati se na par autech) a pro nas na hobby cena zhruba 5 tkc za to co mam v aute celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ahoj někde na webu jsem našel týpka co prodává DP na CDečku třeba na FAB nebo OCTA za 300Kč...ale nevím co tam je nebo není...chtěl jsem jí objednat,ale propásl sem někde jeho mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 TAk když se podíváš do Instalačních manuálů tak jí mužeš mít zadarmo takže za 300 nebrat ahoj někde na webu jsem našel týpka co prodává DP na CDečku třeba na FAB nebo OCTA za 300Kč...ale nevím co tam je nebo není...chtěl jsem jí objednat,ale propásl sem někde jeho mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Také jsem tento web někde našel a je to nářez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 TAk když se podíváš do Instalačních manuálů tak jí mužeš mít zadarmo takže za 300 nebrat jenže tam najdeš zatím jen staré, na Fábii facelift nenarazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Údajně se tvorbou dílenských příruček na Fabii po faceliftu škodovka vůbec neobtěžovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 no a copak je facelift tolik dilensky odlisnej ja si myslim ze je to to same, hlavne ze je v tece kde jsou kody novych dilu ale montazne jsou ty nove dily skoro stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tak třeba elektrika se liší dost, řešeno je to dodatky do původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 To sou ceny coo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ges Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 to bych si raději usekl ruce než tohle, net je toho plný a zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pec@ Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Škoda... peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Tak ty ceny jsou vážně hustý, tak to jsem tedy nečekal . Prostě musí na něčem vydělávat né. Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.