Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No tak to je ještě dražší než Paroubkova kniha :huh:

Akorát s rozdílem v tom, že cena u Paroubka je mi totálně někde...ani kdyby platili, tak ne :D

Vloženo
ale nemůže nikdo říct, že škodovka něco tají nebo nechce dát info :D

Presne tak, servisná dokumentácia je dostupná hocikomu - tomu, čo si za za ňu zaplatí <_<

• o 3 týdny později...
Vloženo

zase na druhou stranu potrebuje nekdo vsechny motory a schemata vsech rocniku ? pokud ano dela to na kseft a pak ta cena neni moc (zaplati se na par autech) a pro nas na hobby cena zhruba 5 tkc za to co mam v aute celkem jde

Vloženo

ahoj někde na webu jsem našel týpka co prodává DP na CDečku třeba na FAB nebo OCTA za 300Kč...ale nevím co tam je nebo není...chtěl jsem jí objednat,ale propásl sem někde jeho mail :help:

Vloženo

TAk když se podíváš do Instalačních manuálů tak jí mužeš mít zadarmo takže za 300 nebrat

ahoj někde na webu jsem našel týpka co prodává DP na CDečku třeba na FAB nebo OCTA za 300Kč...ale nevím co tam je nebo není...chtěl jsem jí objednat,ale propásl sem někde jeho mail :help:
Vloženo
TAk když se podíváš do Instalačních manuálů tak jí mužeš mít zadarmo takže za 300 nebrat

jenže tam najdeš zatím jen staré, na Fábii facelift nenarazíš

Vloženo

no a copak je facelift tolik dilensky odlisnej ja si myslim ze je to to same, hlavne ze je v tece kde jsou kody novych dilu ale montazne jsou ty nove dily skoro stejne

• o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...