Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak jsem se vrátil z Doks a dnešní Mimoně s Anglánama,dnes nás nokdo naštěstí nevyhodil,žádná VB nepřijela,tak jsme zasprintili,pokecali ,udělali pár foteček a už jsem doma....bylo to super až na ten pátek kdy nás ten zlej pán nabonzoval....v Doksech taky super,až na tu kosu v noci,viď Máco a Frenky(tomu to neva....byl pod vlivem lol )post-1266-1189879366_thumb.jpg

Vloženo
If you see snake in trouble. Call Mustafa :D

Něco sem zaslechl lol

Fotek moc nemám, staral jsem se o kluky a něco blejskla Miu, ovšem zapomněla, že je stažený rozlišení... ;)

Včera se dva z nich svezli čajíčkovou 4WD FRS (205BHP)...oni zase svezli jeho a musim přiznat, že i čajík se sklonil před podvozkem Darrenavrs (červená FRS 240HP/400Nm) a brzdama Jasona (stříbrná F 260BHP/500+Nm). Budou fotky a videa z těchto jízd ;)

Rád jsem všechny viděl, poznal zase pár nových lidí, škoda, že nás nebylo víc, smrt dědkovi z pátku z letiště lol, děkuju i Davidovi Trmalovi z Doks za rezervaci míst pro kluky, omluva za brzký odjezd, bo jeden z Anglánů byl nejvzdálenějším účastníkem srazu a tudíž asi DAvid musel hledat náhradníka (Irin z Briskoda jel přes 2150km) čímž trumfnul i kluky z Bulharska (já v pátek řikal, že jedou tam a vy mi nevěřili lol) kterří se zřejmě zhostili výhry namísto Irina, také obrovské díky Čajíčkovi za skvělej pokec a svezení kluků, to auto je prostě ZLÝ, nemám slov :palec2: atd atd... :)

Takže ještě jednou díky a taky strouhám mrkvičku těm, co jeli na mega sraz do Plas... lol;)

Vloženo
tak jsem se vrátil z Doks a dnešní Mimoně s Anglánama,dnes nás nokdo naštěstí nevyhodil,žádná VB nepřijela,tak jsme zasprintili,pokecali ,udělali pár foteček a už jsem doma....bylo to super až na ten pátek kdy nás ten zlej pán nabonzoval....v Doksech taky super,až na tu kosu v noci,viď Máco a Frenky(tomu to neva....byl pod vlivem lol )post-1266-1189879366_thumb.jpg

Taky jsem to pěkně odsral :( ,od včerejška se potim v postely :help:

Ale jinak to bylo supr,obdivuju ty kluky že jely takovou dálku :palec2:

Vloženo
Taky dekuju za poradani, super prace ;)

Jinak nejlip jela stejne loni Desova ORSI ;) Co sem s klukama mluvil tak prej uz je to uplne jina liga ;)

Ano,měl jsem loni tu čest se svézt ;)

Bomba auto kol5

Vloženo

Hi Steve, everything ok? How was the journey? :) Some photos are here, the other on our club FTP. Do you want me to put them somewhere where everybody can see them?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...