mischicka Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Je zbytečné přetankovávat těch 15 litrů navíc. Pumpy jsou na každém rohu. Udělal jsem to jednou jak jsem fičel na dofču a ve Slovinsku na OMV měli ropu levnější jak u nás . A ještě navíc pěknou pumpařku. Letos se tam stavím zas. Taky si to myslím, a akorát přetankováváním člověk riskuje problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 borci jasne ze sa da vsetko (teda skoro) ja na 30l spravim cca do 400km ( ale je tam minimalne 75% jazda po meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Je zbytečné přetankovávat těch 15 litrů navíc. Pumpy jsou na každém rohu. Udělal jsem to jednou jak jsem fičel na dofču a ve Slovinsku na OMV měli ropu levnější jak u nás . A ještě navíc pěknou pumpařku. Letos se tam stavím zas. Taky si to myslím, a akorát přetankováváním člověk riskuje problémy. ...ale jen u benálu, protože nafťáky nemají tu pitomou krabičku s uhlím, co se pak posere... já tam v zimě cpu co se vejde, protože k pumpě jezdim nerad - nelíbí se mi jak skáčou ty penízky na stojanu rychle jinak max fyz dojezd byl u mě 890km, víc ani ťuk a na displeji sem nejvíc viděl 930 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Ahoj všichni,taková blbost do placu... Po natankování plný nádrže, dosáhli jste 1000 km dojezdovou vzdálenost nebo je PC kalibrováno na 950 km??? To je totiž maximum, který jsem dosáhnul.... PC mi pri poslednej sluzobke ukazalo dojazdovu vzdialenost 1110km, ale nikdy som neskusal prejst co najviacej km na jendo natankovanie, ale blizit sa realne k cislu 1000km / natankovanie do plna by nemal byt problem (teda pri zasadach setrnej jazdy s HTP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 mozem dolozit aj obrazok kde je aj dojazd, len neviem vkaldat obrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 natankovanie do plna by nemal byt problem (teda pri zasadach setrnej jazdy s HTP) To nemá nic společného se zásadama šetrné jízdy, jde o systém odvětrávání nádrže a nádobku s aktivním uhlím - u benzíňáků jak správně poznamenal P2M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 natankovanie do plna by nemal byt problem (teda pri zasadach setrnej jazdy s HTP) To nemá nic společného se zásadama šetrné jízdy, jde o systém odvětrávání nádrže a nádobku s aktivním uhlím - u benzíňáků jak správně poznamenal P2M. fabka asi myslel do prvního vypnutí a né přetankování přes ten odvzd. ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Při přetankování psal PC same cypo...y. Hlavně dojezdová vzálenost se při každém vypnutí klíčku a znovuzapnutí měnila. Prostě PC měl v tom chaoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 s MPi se mi povedlo jednou najet 700 km na nadrz, ale byla to nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Tak s 1.2 47kW na plnou nádrž, maximálně 700km ale to už mi při 650km PC hlásí že nemá benzín, a přidalším tankování se zjistí že v nádrži zůstal asi 1 litr, což je dosti o hubu, aby se zničil katalyzátor. Jinak PC moc přesně neukazuje ani spotřebu a dojezt, je to holt všechno jen odhad, nedá se podle toho nějak moc přesně řídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Já se tím celkem řídím a mám vyzkoušeno, že ještě když dojezd ukazuje 10km, tak jsou v nádrži minimálně 2-3l, takže slušná rezerva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tak jsem to zkousel opeta vysledek: Tankovanl jsem kdyz PPukazovalo dojezd 30km do prvniho cvaknuti pistole. Vynuloval vse a pcukazovalo dojezd 720km Po ujetych 120km PC ukazovalo dojezd 840km Ted mam najeto 724 a pc ukazuje 110km dojezd. Hladove oko zacne pistet pri dojezdu 90km a tech 90 v klidu najedu. Z toho plyne ze na nadrz najedu okolo 800km Jedim sam, mam lezni gumy, plny kufr naradi, asi 40kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Zdarec, s tím PP je to zapeklité, minulý měsíc jsem ho namontoval a liboval si zak kolik jezdím. Ovšem do té doby, než jsem zjistil, že podle PP jezdím za 6,1 a ve skutečnosti podle naleju/ujedu to vychází 6,8 takže by to v první řadě chtělo VAG, srovnat odchylku a pak teda něco měřit... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Podarilo sa mi len raz prekrocit 800km na jednu nadrz.Cesta do Chorvatska cez Rakusko,3 ludia,zbytok batozina.Pri sibeniku som mal cca 840km a mal som posledny stvorec pred cervenou.Maximalka 110-120km. Cestne pionierske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Zdarec, s tím PP je to zapeklité, minulý měsíc jsem ho namontoval a liboval si zak kolik jezdím. Ovšem do té doby, než jsem zjistil, že podle PP jezdím za 6,1 a ve skutečnosti podle naleju/ujedu to vychází 6,8 takže by to v první řadě chtělo VAG, srovnat odchylku a pak teda něco měřit...Jíra Není třeb ado toho taha VAG, stačí PP vynulovat, dotankovat, odjezdit a zpátky dotankovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Tankujem vždy do prazdnej okolo 50l, s tymto nabeham tych 850km a v zime o 100-vku menej.S pozdravom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosum Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Já najel nejvíc 670 km. Jezdím ale docela živě, takže rekordman na dojezdy asi nikdy nebudu. Palubní počítač je opravdu jen orientační, spotřeba je vždy odlišná od množství, které natankuji. Ale abych měl na dojezdu míň jak 30 km, to bych si netroufl... Teď asi poprvé najedu víc jak 670, protože se mi benzín při tankování dostal do expanzky... ale neměl jsem to v úmyslu, pistole prostě nevypla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 S OI 1,9 TDi na Pal PC jsem mel 1510 km dojezd. Maximalne se mi povedlo 1280 a dosla nafta.. Samozrejme predtim byla plna po hrdlo.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 zmerim a dam vedet, samotneho mne to zajima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) 1100km mi ukazal PP, relane cislo vsak bolo nizsie, kedze sa neskor objavioli kopce a ine zrace benzinu fotku mozem aj dolezit, len neviem ako bezne mavam dojazd od 650km po 850km (realne kilometre) BTW: 1,2 HTP (47kW) Editováno: 23. Květen 2007, autor: fabka2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Léto - 650 km do pípnutí, zima 540,- km do pípnutí. 80% město/20%dálka. Jezdím úplně normálně bez snahy o co nejnižší spotřebu a závodník taky nejsem. Motorizace viz níže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Podle mě je důležitý, že se prostě na ten dojezd dá spolehnout, když je tam 0km tak je prostě ještě vždycky něco v nádrži - aspoň u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 včera s OII Combi 1.9Tdi s DSG ještě 20km v kopcích v Jizerkách poté, co na maxu ukázalo auto dojezd 0 km. Vždycky tam tak na min. 10km ještě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 na 1.4 74KW po natankování plné nejvíce 790km ale to si pak člověk jízdu neužívá jenom se plouží......kdybych ale plnou vyjel jen na "dálku" a pak dotankoval byl by dojezd určitě vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Ja snad jeste nevidel ani vice nez 580 ) Zato uz jsem videl jednou po dotankovani plne nadrze dojezd 320km )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.