olaf Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) Ahoj chtěl jsem se zeptat jesli někdo nemá namontované toto repro,popřípadě jaké máte skušenosti s ním ?My Webpage Editováno: 21. Březen 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 ....no jde to i levněji...např. http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory/REF6010CS.jpg běžná 3790,- nyní 2890,- nebo JBL za 2990,- u obou typů je malá montážní hloubka vhodná pro montáž do Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ja je mužu mít za 2150kč,tak jsem se ptal na kvalitu zvuku ,protože ta cena se mě zdá dost OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 nikdo je nemá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 nikdo je nemá??? Tak už jsou doma, zítra proběhne montáž a to su zvědavej co ztoho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Taky jsem zvědav. Dej vědět. Osobně bych do nich nešel. Ikdyž za ten prajs.... Jo a dáváš to i na zesík? Editováno: 4. Duben 2007, autor: Whitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 (editace) Tak už jsou na svém místě,zatím bez zesiku,dám nějaká fota. Editováno: 9. Duben 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 montaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 zatím poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.