najmis Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Budu tam i kdyz delam v praci dopoledni smenu Že by zdrhačka z práce....??? Editováno: 4. Duben 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Budu tam i kdyz delam v praci dopoledni smenu Že by zdrhačka z práce....??? Jojo - neco takoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nazdar brasi, pokud to nebude vadit, tak bych se taky pridal. Jedu o vikendu na chatu (cca 20km od Trutnova), tak bych se zastavil na kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Lidicky jedu sam - pritelkyne uz neco ma. Nechce nekdo hodit ? Jedu trasu Cerveny Kostelec - Upice - Trutnov Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 dnes mi začalo pěkně blbnout čidlo na servu, tak snad dojedu mrcha jedna, zítra asi zajedu do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 dnes mi začalo pěkně blbnout čidlo na servu, tak snad dojedu mrcha jedna, zítra asi zajedu do servisu Jj to si nech dát nové...jinak i bez serva se dá jezdit...já jel 230Km a na 195/50/15 a taky to šlo...jen trochu posilovna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 no jel jsem domů, a bylo cejtit jak to povoluje, a najednou se rozsvítil volant s vykřičníkem, tak jsem znovu nastartoval a zase ok, snad to ještě chvíli vydrží. Ale snad tu sobotu nic nepřekazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jo jo dnes - tak lidi nechce nekdo hodit - jedu pres C.Kostelec,Rtyne,Upice atd. az do Trauce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 to počasí mě docela sere....snad nebude pršet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 tak ja taky skusim prijet,kdyz to vyde vemu i VAG. P.S. je to v 18 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 tak ja taky skusim prijet,kdyz to vyde vemu i VAG.P.S. je to v 18 ? Jj přijed....18h středoevropského času... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ja s tim pocitam, sice se udelalo pocasi spis na motorku, ale pojede se růmíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ja s tim pocitam, sice se udelalo pocasi spis na motorku, ale pojede se růmíkem Tak u nás to vypadá spíš na to auto než na motorku...samej mrak.. růmíka si rád prohlídnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 počasí je nádherný za hodinku jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 30.3. mám odpolední Taky bych navrhoval sraz v Hradci Králové,třeba na bývalé Aralce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 za 30 min. vyjizdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) Kluci - diky vam vsem za pokec a vubec . Mejte se hezky a nekdy zase ahoj Editováno: 7. Duben 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ja jsem zmrzlej jeste ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) Ja jsem zmrzlej jeste ted Chtelo by to priste si nekam sednout - nebo at nekdo prinese kafe v termosce Editováno: 7. Duben 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 jj bylo to dobrý, škoda jen že jsem musel tak brzo pryč, do kolika jste tam vydrželi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Myslím že sme to rozpustili asi kolem půl 9. Najmis se mnou pak ještě jel do Dvora a ještě sme kecali na benzince. Najmis: úpravu budíku jsi myslel něco takovýho? http://www.autohificlub.cz/forum/10/551518...avia+a+fabia/30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Myslím že sme to rozpustili asi kolem půl 9. Najmis se mnou pak ještě jel do Dvora a ještě sme kecali na benzince.Najmis: úpravu budíku jsi myslel něco takovýho? http://www.autohificlub.cz/forum/10/551518...avia+a+fabia/30 čau...myslel jsem něco decentního jako je třeba tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...21000&st=25 Kdo to nechtěl věřit že jde modře maxík...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Nějak sem zapoměl udělat víc fotek...přístě musím víc fotit a mín kecat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.