.Viki Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 jj parkoviště u studny by mohlo být dobrý, myslím že nás tolik nebude i když loňskej první srázek byla celkem hojná účast ovšem potom dál to šlo docela z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 JJ tam by to šlo...a i do centra je to kousek..třeba někam na kafčo nebo tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Tak jsem koukal na 19.4. a to mám zrovna volno, takže přijedu dokonce včas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Že bych taky trochu vyvětral Běláska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 No problémo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) takže tohle místo?? Editováno: 9. Březen 2008, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Já jsem pro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal46 Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak tohle misto jsem zrovna nemyslel...ale muze byt....takze predbezne je to dohodnuto?? Ale zatim nas moc neni co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 no oni to parkoviště maj nakreslený špatně, to sousední velký je s tímhle spojený, aby někdo nehledal malý samotný jinak teda termín 19.4. 16:00 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 no oni to parkoviště maj nakreslený špatně, to sousední velký je s tímhle spojený, aby někdo nehledal malý samotný jinak teda termín 19.4. 16:00 hodin Není to moc pozdě, vždyť bude za chvilku tma? Snad to najdu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 no oni to parkoviště maj nakreslený špatně, to sousední velký je s tímhle spojený, aby někdo nehledal malý samotný jinak teda termín 19.4. 16:00 hodin O.K. Dneska budu mluvit s Loskym, tak ho zkusím taky zlomit aby přijel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 že bych se též přidal? 19.4. od 16:00 ?co trošku dřív? ale je to jedno více méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 že bych se též přidal? 19.4. od 16:00 ?co trošku dřív? ale je to jedno více méně No můžeš tam bejt dřív.. aspoň pohlídáš nějaký pěkný místa na parkování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Co takhle od 14h....???? pentadius: Vážně přijedeš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Co takhle od 14h....????pentadius: Vážně přijedeš...? Joo, od 14 hod. by to taky šlo.. Mě je to jedno.. ale záleží jak ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 místo a datum jsem vybral s časem se podřídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 tak já taky přislibuju účast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak jsem se dneska viděl s Loskym a říkal, že přijede taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) takže platí:: parkoviště u staré porodnice 19.4 v 14:00 Editováno: 10. Březen 2008, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 super, můžete sem pls někdo dát mapku? jo a kolik je tak zatim přibližně účastníků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 super, můžete sem pls někdo dát mapku? jo a kolik je tak zatim přibližně účastníků? mapka je o několik příspěvků dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal46 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ja taky prislibuju ucast.. a taky doufam ze tam budou nejaky octavie,vypada to ze tam budu sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Ještě je čas a určitě se někdo najde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Myslim ze bych mohl - budu mit ranní smenu takze odpoledne volno - kluci ale auto mam normalni zadny ukazovatko ani tuning a spinave taky ale na pokec uz se moc tesim )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Kluci tak tam by to slo - je tam placene parkoviste ze asi? To spodni je pro autobusy. A jak vim tak tam je dobre zamerena kamera mestske policie a hodne to tam hlida Budou mit na nas velkou podivanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.