Přejít na obsah

(Auto)fólie

Octavian1

Doporučené příspěvky

kdepak, nechci z mýho auta dělat něco co není. navíc jediný přijatelný křídlo je zrovna RS, jiný hezký jsem neviděl. navíc jsem si řekl, že v takovým stavu v jakým ted oktávka je jí i prodám, takže ted už žádný upgrady

A bode nová, nebo neco jinýho? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ani náhodou, mám najeto 114tis km, holka šlape jako hodinky, není důvod jí pouštět do světa dřív jak v 200tis km a kdovíjestli jí pak třeba nenechám přítelkyni. starám se o ní jak nejlíp umim, tak by mi bylo líto jí tak brzo dávat do cizích rukou

Odkaz ke komentáři

ani náhodou, mám najeto 114tis km, holka šlape jako hodinky, není důvod jí pouštět do světa dřív jak v 200tis km a kdovíjestli jí pak třeba nenechám přítelkyni. starám se o ní jak nejlíp umim, tak by mi bylo líto jí tak brzo dávat do cizích rukou

Prosím tě, ty tvoje fólie mají prostupnost světla 33% jak zadek tak předek?

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Potřeboval bych radu kde nechat v Praze(max.okolí)domontovat fólie na okna........mě to vždycky na moje auta co jsem měl dělal známej kterej byl max.pečlivka,tudíš od něj byla max.spokojenost,ale ted jsem se dozvěděl že je po bouračce na motorce a že se bude ještě min.měsíc kurýrovat a potřebuju to v násled.týdnu max.do pátka nechat udělat na Aurisu co jsem koupil dceři k narozeninám.

Koukal jsem na netu a těch firem jsou mraky,ale nevim kam s tim.....pár lidem co to u aut dodělávali např.poškrábal čalounění,rámy dveří apod. ....tak bych nerad aby u novýho auta hned něco zkurvily.

Díky.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři

OT: to musí bejt slušný žihadýlko ten auris, když má 97koníků

No z OII 1.9TDi s ní určitě závodit nebudu.........Ten Auris jede fakt dost dobře a i na to že zas tak malý auto to rozhodně neni jak jsem si myslel.....je celkem mohutný na svojí třídu.

Ale co musí být nálož je v tom ten 2.0D-4D 93kw/125k .....to i ten prodejce řikal že to je v tom Aurisu nehorázná raketa,zrovna to tam neměl jinak řikal že by mě nechal se svést.....ale i ta 1.4 v tom jede až nadprůměrně.......hlavně se s tim jezdí vážně moc dobře myslim z autem jako takovym,krásně padne do ruky že si člověk ani moc nemusí zvykat,i to že to je na 16"kolech to ten podvozek krásně zvládá...žádný drncání,poskakování apod..........to je po tátově Mazdě 6 druhá zkušenost z japoncem a teda klobouk dolu.......když vemu do jaký kategorie spadá ten Auris tak zpracováním a kvalitou bych řekl že předčí mnohé auta ve vyšších třídách........fakt těm Japončíkům začínám přicházet na chuť...něco maj do sebe.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři

MŮŽU TI DÁT TIP NA ČLOVÍČKA V NYMBURCE DĚLÁ TO CCA ZA 2000,- ( ZADEK + 4 DVEŘE )

Díky moc,ale radši bych něco v Praze protože v týdnu mám dost pracovních cest mimo ČR tak budu mít problém to někam časově vmáčknout i tak,přesto díky moc.

Odkaz ke komentáři

Abych nemusel zakládat nové téma tak to napíšu s dovolením sem.

Má někdo dobrou zkušenost s nějakou firmou z Hradce Králové, Náchoda, Rychnova nad Kněžnou nebo okolí, která dělá kvalitně fólie?

Asi bych zajel i někam dál když budou dobré reference...

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři

a co toto:

http://www.autoskloholesovice.cz

za 5000 mě udělal celou OII

mám je měsíc a jsem spokojen.

2 lidi se mě už ptali zda jsou tak tmavená z výroby či "jen" folie.

Jeden dělá v bolce.

Jj,na ty Holešovice jsem koukal jako na první.....jak dlouho si tam to auto měl?..já tam čekat němůžu takže by mi vyhovovalo to tam ráno dát a navečer si to tam vyzvednout.

Odkaz ke komentáři

od cca 13:00 do 17:15 aj už do telefonu mi řikal že je to na cca4 hodky

O.k.díky....asi to dám tam...vypadá to celkem slušně.

Volal jsem ted odpol.známému(taxikáři)co jsem si vzpoměl že tam nechal dělat žlutou taxi fólii a řikal že jsou tam fakt dobrý že ta jejich práce neměla chybu.

Odkaz ke komentáři

O.k.díky....asi to dám tam...vypadá to celkem slušně.

Volal jsem ted odpol.známému(taxikáři)co jsem si vzpoměl že tam nechal dělat žlutou taxi fólii a řikal že jsou tam fakt dobrý že ta jejich práce neměla chybu.

Tak sem pak napiš svou zkušenost s nimi....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...