Jirik.DC Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Tak jsem koukal do příručky a jsou tam nejspíš tlakové snímače na boční bagy..pak jsou na bocích ještě akcelerační čidla a ta budou asi v prazích a tak.. Určitě ale, jak jsem tak porůznu tady četl, to jsou schopni sprasit víc "značkoví odborníci" než ostatní..takže bych se možná ani nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Ahoj,ahoj...tak jsem plnej informaci z dnesni navstevy servisu, vzpomnel jsem si na Tebe Mischicko, jak jsi rikal o tom tapecu ze tam jsou ty cidla. Tak cidla na airbagy jsou dole na bocnich sloupcich nekde za bezpecnostnima pasama. Ve dverich to neni kvuli caste demontazi tapecu (Audio montaz-vytlumeni dveri,montaz folii, atd.), ze uz s tim ve Skodovce takhle pocitali. Takze neni ceho se bat, jediny co se na tom da asi zkazit je spravne slicovani, muzou vylomit ty spunty co drzi tapec, jinak asi nic!! No čidla která? Na hlavové nebo boční airbagy? Si myslím, že soudruzi v NDR když Okinu rýsovali a plánovali úplně hloupí nebyli, ale proč by to zas psali do návodu? Aby to nebyl tak intel servis jako některé na Vysočině, kdy jim zákazník musí říct co a jak funguje a jak to mají udělat...ale jinak je milé, že na mě myslíš :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Ahoj,ahoj...tak jsem plnej informaci z dnesni navstevy servisu, vzpomnel jsem si na Tebe Mischicko, jak jsi rikal o tom tapecu ze tam jsou ty cidla. Tak cidla na airbagy jsou dole na bocnich sloupcich nekde za bezpecnostnima pasama. Ve dverich to neni kvuli caste demontazi tapecu (Audio montaz-vytlumeni dveri,montaz folii, atd.), ze uz s tim ve Skodovce takhle pocitali. Takze neni ceho se bat, jediny co se na tom da asi zkazit je spravne slicovani, muzou vylomit ty spunty co drzi tapec, jinak asi nic!! No čidla která? Na hlavové nebo boční airbagy? Si myslím, že soudruzi v NDR když Okinu rýsovali a plánovali úplně hloupí nebyli, ale proč by to zas psali do návodu? Aby to nebyl tak intel servis jako některé na Vysočině, kdy jim zákazník musí říct co a jak funguje a jak to mají udělat...ale jinak je milé, že na mě myslíš :p S těma pytlama souhlas, zrovna koukám, že kluci z Briskoda tapecy sloupků dávají normálně dolů, momentálně tam hromadně montujou BT HF. Asi se není čeho bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 S těma pytlama souhlas, zrovna koukám, že kluci z Briskoda tapecy sloupků dávají normálně dolů, momentálně tam hromadně montujou BT HF. Asi se není čeho bát. To bude stejné, jako varování u odpojování bagů..škodovka se tím jistí. Jinak čidla jsou ve dvečích i ve skeletu (prahy). mají na starosti boční i hlavové bagy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 S těma pytlama souhlas, zrovna koukám, že kluci z Briskoda tapecy sloupků dávají normálně dolů, momentálně tam hromadně montujou BT HF. Asi se není čeho bát. To bude stejné, jako varování u odpojování bagů..škodovka se tím jistí. Jinak čidla jsou ve dvečích i ve skeletu (prahy). mají na starosti boční i hlavové bagy.. asi tak - je tam dobrý jak píšou něco o těch "kompetentních" servisech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 No čidla která? Na hlavové nebo boční airbagy? Si myslím, že soudruzi v NDR když Okinu rýsovali a plánovali úplně hloupí nebyli, ale proč by to zas psali do návodu? Aby to nebyl tak intel servis jako některé na Vysočině, kdy jim zákazník musí říct co a jak funguje a jak to mají udělat...ale jinak je milé, že na mě myslíš :p Jo, prej to je nekde schovany v prazich. Takze sundani tapecu nemuzes nic zkazit, kvuli casty demontazi to tam nemuze byt!! Jojo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 No čidla která? Na hlavové nebo boční airbagy? Si myslím, že soudruzi v NDR když Okinu rýsovali a plánovali úplně hloupí nebyli, ale proč by to zas psali do návodu? Aby to nebyl tak intel servis jako některé na Vysočině, kdy jim zákazník musí říct co a jak funguje a jak to mají udělat...ale jinak je milé, že na mě myslíš :p Jo, prej to je nekde schovany v prazich. Takze sundani tapecu nemuzes nic zkazit, kvuli casty demontazi to tam nemuze byt!! Jojo... Tak nemaj do návodu zbytečně kecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak nemaj do návodu zbytečně kecat Jsou to hnupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Nazdar, tak kto robi dobre folie v Prahe za dobru cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Nazdar, tak kto robi dobre folie v Prahe za dobru cenu? Autosklo Modřany, už mě je tam dělali na 3 auta, absolutní spokojenost - naprostí profesionálové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajiki Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Nazdárek, tak jsem si to celý přečetl a díky tomuto tématu jsem se v tom teprve trochu vyznám. Jedu na montáž folií tak snad dopadnu dobře. Díky a pak se podělím i o své zkušenosti z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Nazdárek,tak jsem si to celý přečetl a díky tomuto tématu jsem se v tom teprve trochu vyznám. Jedu na montáž folií tak snad dopadnu dobře. Díky a pak se podělím i o své zkušenosti z Prahy Hlavne az budes auto prebirat tak si to vsechno dobre zkontroluj, jestli neni nikde neco odreny, poskrabany, roztrhly, praskly,...odrena folie od vyhlazovani, jestli sedi tapecy, neprofukuje trojuhelnikovy okno, vsechno funguje v poradku. Prolez uplne vsechno, vyplati se to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 jj, jen bych nezkoušel stahování okýnek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 jj, jen bych nezkoušel stahování okýnek... Pokud se vyndava sklo, tak myslim ze uz muze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 při vyndání skla používaj jinej než mokrej postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 při vyndání skla používaj jinej než mokrej postup? No myslim ze to jeste nejakej vysousej...ale abych to rekl nejak presne to nevim. Mne rekli ze muzu stahovat hned bezproblemu. Taky tam auto stalo od pul osmy do peti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 já měl auto u nich mám pocit i přes noc, říkal mi, že 2 dny je dobrý počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 já měl auto u nich mám pocit i přes noc, říkal mi, že 2 dny je dobrý počkat... Aha, no tak to bych tam nenechal... Ale ty si to mel jinde...u kamarada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak nedá se říct uplně u kamaráda, ale znám ho a taky spousta mých kamarádů, takže jsem mu věřil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajiki Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Hlavne az budes auto prebirat tak si to vsechno dobre zkontroluj, jestli neni nikde neco odreny, poskrabany, roztrhly, praskly,...odrena folie od vyhlazovani, jestli sedi tapecy, neprofukuje trojuhelnikovy okno, vsechno funguje v poradku. Prolez uplne vsechno, vyplati se to! díky moc za rady..... Já teď čalouním celý auto takže tapec na dveřích není a jsou sundaný i plasty okolo zadních oken a stropnice..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Taky sem měl na F okna venknu a stahovat se mohlo hned. Ale necejtil sem se nejlíp . O Octy bez vyndání a 2 dny přelepený ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Taky sem měl na F okna venknu a stahovat se mohlo hned. Ale necejtil sem se nejlíp . O Octy bez vyndání a 2 dny přelepený ovladače. Tak, tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Nazdar všichni, nedávno sem si udělal radost a pořídil novou dvojkovou octavu v kombiku 1,9TDI 77kw. Přemýšlím o nalepení folií na skla jaký je na folie váš názor??? Díky všem za rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 mám a myslim že vždycky budu mít. co se týče značky tak mám Bruxsafol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Oct.II slušej,taky mám a asi vždy budu mít...sem na ně zvyklej.Ze značkou souhlas s LUKE,ale těch dobrých je více....já akorát dávám přednost těm vypadajícím jako origo skla SunSet..čily nazelenalé,ale černým bych se taky nebránil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.