Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vleze se do kufru O2 hluboký kočárek? Nechce se mě do combi, ale jestli to jinak nepůjde...

V pohodě ;)

Vem kočárek a stav se u dealera..

jj vejde, ten kufr je myslím stejný jen u combi vyšší... ;)

Vem kočárek a stav se u dealera..

vem metr a kočárek nech klidně doma :D

metr snese všechno, kočárek bude sichr :)

No jasně, naloží prcka a pojedou se podívat na pořádný káry.. -_-

• Autor

Dík za info. Celkem mě pobavila představa, jak by se asi tvářil dealer, kdybych mu do napucované káry začal cpát kočárek. ;)

nez jsem mel dostat sluzebaka superba, tak jsem poslal pritelkyni s kocarkem k dealerovi a pry byl velmi ochotny skladat, nakladat a vykladat kocarek - je sice fakt, ze mu nerekla, ze uz nej toho supa nekoupime ;)

Řekl bych, že jakmile dealer vycítí, že na možnosti zda se vejde kočárek, závisí koupě auta, tak se určitě bude snažit ho tam nějak dostat..a rád :D

Combi má jednu výhodu. Kočárek tam dám komplet aniž bych ho musel rozkládat :) Kočárek Inglesina Magnum. A další výhoda k dítěti potřebuješ příslušenstvý a to zabere sakra místa, pak ješte časem druhý dítě a rázem pro staršího vezu kolo(na střechu je zbytečně malý a pokud nedam roletu tak se tam vejde ok) a pro mimi kočarek a kurf se plní a plní.... B)

Vzhledem k tomu, že mám 8měsíčního prcka, tak vřele doporučuji combi a nejlépe s mříží oddělující zavazadlový prostor. Vždy když jedeme pryč na víkend, kufr zaplníme tak, že není vidět zpětným zrcátkem ven. Kočárek je bohužel jenom jedna věc ze sta a to už máme jenom skládací golfky. Takže radím combíka.

No, teď už je na combi pozdě :) jak jsem četl o osmiměsíčním prckovi a mříži,tak jsem si vybavil,jaký je to asi raubíř,když musí být v autě za mříží :D ale není, je to jen kvůli věcem..jsem si ale oddechl lol

No, teď už je na combi pozdě :) jak jsem četl o osmiměsíčním prckovi a mříži,tak jsem si vybavil,jaký je to asi raubíř,když musí být v autě za mříží :D ale není, je to jen kvůli věcem..jsem si ale oddechl lol

Vzhledem k tomu, že zlobí víc a víc, tak tu mříž využijeme asi jinak. Dík za radu :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.