Publikováno Březen 24, 200718 r Vleze se do kufru O2 hluboký kočárek? Nechce se mě do combi, ale jestli to jinak nepůjde...
Březen 26, 200718 r Autor Dík za info. Celkem mě pobavila představa, jak by se asi tvářil dealer, kdybych mu do napucované káry začal cpát kočárek.
Březen 29, 200718 r nez jsem mel dostat sluzebaka superba, tak jsem poslal pritelkyni s kocarkem k dealerovi a pry byl velmi ochotny skladat, nakladat a vykladat kocarek - je sice fakt, ze mu nerekla, ze uz nej toho supa nekoupime
Březen 29, 200718 r Řekl bych, že jakmile dealer vycítí, že na možnosti zda se vejde kočárek, závisí koupě auta, tak se určitě bude snažit ho tam nějak dostat..a rád
Březen 30, 200718 r Combi má jednu výhodu. Kočárek tam dám komplet aniž bych ho musel rozkládat Kočárek Inglesina Magnum. A další výhoda k dítěti potřebuješ příslušenstvý a to zabere sakra místa, pak ješte časem druhý dítě a rázem pro staršího vezu kolo(na střechu je zbytečně malý a pokud nedam roletu tak se tam vejde ok) a pro mimi kočarek a kurf se plní a plní....
Březen 30, 200718 r Vzhledem k tomu, že mám 8měsíčního prcka, tak vřele doporučuji combi a nejlépe s mříží oddělující zavazadlový prostor. Vždy když jedeme pryč na víkend, kufr zaplníme tak, že není vidět zpětným zrcátkem ven. Kočárek je bohužel jenom jedna věc ze sta a to už máme jenom skládací golfky. Takže radím combíka.
Březen 30, 200718 r No, teď už je na combi pozdě jak jsem četl o osmiměsíčním prckovi a mříži,tak jsem si vybavil,jaký je to asi raubíř,když musí být v autě za mříží ale není, je to jen kvůli věcem..jsem si ale oddechl
Březen 30, 200718 r No, teď už je na combi pozdě jak jsem četl o osmiměsíčním prckovi a mříži,tak jsem si vybavil,jaký je to asi raubíř,když musí být v autě za mříží ale není, je to jen kvůli věcem..jsem si ale oddechl Vzhledem k tomu, že zlobí víc a víc, tak tu mříž využijeme asi jinak. Dík za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.