Přejít na obsah

váha vzduchu,špinavý přívod,turbo? 1,9 tdi 81kw

Pavelka

Doporučené příspěvky

Po zahřátí motoru, efekt ubraní přidání plynu pak jsem vypnul zapalování a udělalo to znova dal jsem plnej plyn trochu začoudilo a pak to jelo v pohodě 80km.

Cesta zpět to samé ale zapalování nepomohlo tak jem zkoušel jed kousek na 3/4 plynu a kus na volnoběh a pak to zas kus jelo normalně,občas to i začoudilo.Doma jem koukal na vzduchový filtr (čistý) a týden předtím jsem měnil palivový filtr.

Prosím o radu co stím? :(

Četl jsem članek o váze vzduchu a na tu to nevypadá.

To spíš typuji na ten přívod a nebo na turbo.

1,9 tdi 81kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pořádně jsem nějak nepochopil o co go!jako že to samo přidá a samo ubere?mohla by být na vině špatná nafta,to jsem měl já tak to čoudilo,stačilo přidat aditivum a O.K.!jinak mrkni na vzduchové hadice jestli není někde díra,jestli nějaká nevypadla hlavně ta co vede k turbu,vyčisti hadici od intercooleru,mrkni na VAG to je asi vše co ti mohu poradit.

Odkaz ke komentáři

Brzdilo jen jedno a jen proto že nebyl signál s jednoho snímače (přerušený vodič)

v servisu řekly že ABS tak vyhodnotilo.Když jedete po dálnici 130 tak si zjištujte zda je to od kola nebo od výfuku.

A modro černo šedý kouř jde od výfuku i po nastartování tak 5s.Brzdy jsou kotoučové i v zadu. Určitě poznám že brzdim ale ve 130 to tak znát není.

Mám to auto 8 měsíců a samé špeky jsem 4 majitel a ten předemnou asi nějakej kutil stodola. :smich:

Minulá závada: domníval jsem se že váha vzduchu (porucha: přidání na 3200ot. a motor spad do nouzaku) omyl zavada kutilsky opravený snímač podtlaku (na ulomeném natrubku nastrčená hadička která podsává) a mechanicky rozladěné turbo :disgust:

V servisu mají ze mě moc radost :D:D

:w00t1:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...