Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po zahřátí motoru, efekt ubraní přidání plynu pak jsem vypnul zapalování a udělalo to znova dal jsem plnej plyn trochu začoudilo a pak to jelo v pohodě 80km.

Cesta zpět to samé ale zapalování nepomohlo tak jem zkoušel jed kousek na 3/4 plynu a kus na volnoběh a pak to zas kus jelo normalně,občas to i začoudilo.Doma jem koukal na vzduchový filtr (čistý) a týden předtím jsem měnil palivový filtr.

Prosím o radu co stím? :(

Četl jsem članek o váze vzduchu a na tu to nevypadá.

To spíš typuji na ten přívod a nebo na turbo.

1,9 tdi 81kw

pořádně jsem nějak nepochopil o co go!jako že to samo přidá a samo ubere?mohla by být na vině špatná nafta,to jsem měl já tak to čoudilo,stačilo přidat aditivum a O.K.!jinak mrkni na vzduchové hadice jestli není někde díra,jestli nějaká nevypadla hlavně ta co vede k turbu,vyčisti hadici od intercooleru,mrkni na VAG to je asi vše co ti mohu poradit.

• Autor

přidá ubere tim míslím že mám 1/2 plynu a samo to ubere a pak přidá zas na těch 1/2 plynu.Aditivum dávám tak mam podezření na bordel v nádrži nebo poruchu na podávacím čerpadle?

palivový si složil tak jak bylo?tamje prý potřeba dbát na přesnost těch gumiček,možná podtlak v nádrži,v hrdle je ventil po levé straně tak ho máčni co to udělá.jinak nevím.

• Autor

Tak jsem dnes odvezl auto do servisu a už mám čast informací: přicpaný přívod paliva a purucha smímače ABS.Tem čoud nebyl z motoru ale blokovaly ze zadní kola <_< fakt supr dvou zavada :unsure:

no snad člověk dokáže poznat jestli mu přibrzdí zadní kola tak že se z nich hulí.... to si musel poznat protože to musel být světlej dým kdežto z výfuku by byl černej...

... taky si myslím, a že by auto brzdilo samo od sebe? To snad nemí možný! ABS jen "povoluje" tlak v brzbovým potrubí. POkud se mýlím, tak mě opravte.

Tom

a co mas v zadu? Kotouce nebo bubny?Ale s abs to nema to huleni nic spolecneho..........Lidi asi fakt malo hulej :smich:

• Autor

Brzdilo jen jedno a jen proto že nebyl signál s jednoho snímače (přerušený vodič)

v servisu řekly že ABS tak vyhodnotilo.Když jedete po dálnici 130 tak si zjištujte zda je to od kola nebo od výfuku.

A modro černo šedý kouř jde od výfuku i po nastartování tak 5s.Brzdy jsou kotoučové i v zadu. Určitě poznám že brzdim ale ve 130 to tak znát není.

Mám to auto 8 měsíců a samé špeky jsem 4 majitel a ten předemnou asi nějakej kutil stodola. :smich:

Minulá závada: domníval jsem se že váha vzduchu (porucha: přidání na 3200ot. a motor spad do nouzaku) omyl zavada kutilsky opravený snímač podtlaku (na ulomeném natrubku nastrčená hadička která podsává) a mechanicky rozladěné turbo :disgust:

V servisu mají ze mě moc radost :D:D

:w00t1:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.