quadrat Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Chtěl bych koupit autorádio tak do 4.000,- takže jestli máte někdo tip, dejte prosím vědět...jo a jestli náhodou znáte njakej e-shop, kde mají solidní jednání a ceny, tak prosím hoďte link. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nik Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Za ty peníze bych volil JVC - KD-722 výborné rádio (malé mínus - pouze červené podsvícení tlačítek). Cena 4250,-kč (www.audioves.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Lidi také se přidám poraďte radio do 5000kč,ale zelené podsvícení.To JVC KDG-721 se mi také líbí,ale není to v zeleném podsvícení. Předem děkuji za ohlasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 A také Symphony s MP3? Na www.brm.cz je za 2999 Kč. Sedí perfektne, zelene podsvietené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 http://autoaudio.wsc.cz/DVD-radia/JVC/fr0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.asp?id=1894 co říkáte na toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 www.autohifi.cz bral jsem od nich dva kousky a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 ...to raději toto...mám ho za 4290,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Tak už mám objednáno a v úterý ho budu mít doma Ach jo, ať už je úterý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ...to raději toto...mám ho za 4290,- Tady je ještě levněji: http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia...-cde-9871rr.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak už mám objednáno a v úterý ho budu mít doma Ach jo, ať už je úterý..... Rádio přišlo až dneska, takže zítra bude montáž......hurá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 8. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Tak už mám objednáno a v úterý ho budu mít doma Ach jo, ať už je úterý..... Rádio přišlo až dneska, takže zítra bude montáž......hurá Namontováno...absolutní spokojenost - můžete si vybrat ze 16-ti druhů podsvícení. Koupil jsem ho z www.autohifi.cz mají tam akci za bezkonkurenční cenu 2.580,-Kč + 100,-Kč poštovné. Ještě jsem je ukecal na pouzdro pro přední panel za symbolickou 20,- Takže výsledná cena 2.700,-Kč. Myslím, že opravdu bezkonkurenční. Pokud budete chtít, můžu hodit foto, jak vypadá v interiéru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Tak už mám objednáno a v úterý ho budu mít doma Ach jo, ať už je úterý..... Rádio přišlo až dneska, takže zítra bude montáž......hurá Namontováno...absolutní spokojenost - můžete si vybrat ze 16-ti druhů podsvícení. Koupil jsem ho z www.autohifi.cz mají tam akci za bezkonkurenční cenu 2.580,-Kč + 100,-Kč poštovné. Ještě jsem je ukecal na pouzdro pro přední panel za symbolickou 20,- Takže výsledná cena 2.700,-Kč. Myslím, že opravdu bezkonkurenční. Pokud budete chtít, můžu hodit foto, jak vypadá v interiéru.... šup foto................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 co říkáte na Panasonic CQ-C1405N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 co říkáte na Panasonic CQ-C1405N presne tohle ma jedna kamoska, hraje dobre, ja mel prakticky taky to same,ale drivejsi model,lisil se snad jen vzhledem a taky sem byl s nim spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 A co toto rádio. http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia...amburg-mp57.htm Má vše co by se mohlo hodit. Dveře jsem vytlumil, dal podložky z MDF a repro Rainbow SLX 265 DL. Je toto rádio vhodným kandidátem pro doplnění audia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Obecně bych řekl, že vhodné je. Trošku slabší výbava ale jde to. U BT telefonu bych chtěl aby rádio umělo také vytáčet což ten Blaupunkt neumí. Má velmi slušný tuner a trochu slabší zvuk z CD. Pokud používáš SLX neměl bys jít příliš níž s kvalitou rádia. Doporučil bych i JVC KD-G721 nebo 722. Oproti tomu Blaupunktu má slabší tuner a neumí BT. Na druhé straně má USB. Za cenu, ve které se teď pohybuje je to vynikající rádio. Pokud by to pro tebe bylo zajímavé můžu poslat nějaké testy. http://autoaudio.wsc.cz/DVD-radia/JVC/fr0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Obecně bych řekl, že vhodné je. Trošku slabší výbava ale jde to. U BT telefonu bych chtěl aby rádio umělo také vytáčet což ten Blaupunkt neumí. Má velmi slušný tuner a trochu slabší zvuk z CD. Pokud používáš SLX neměl bys jít příliš níž s kvalitou rádia. Doporučil bych i JVC KD-G721 nebo 722. Oproti tomu Blaupunktu má slabší tuner a neumí BT. Na druhé straně má USB. Za cenu, ve které se teď pohybuje je to vynikající rádio. Pokud by to pro tebe bylo zajímavé můžu poslat nějaké testy.http://autoaudio.wsc.cz/DVD-radia/JVC/fr0.html Mě se nelíbí ten USB vstup z čela!!!! Fleška trčí do interiéru. A ten Blaupunkt USB vstup má a zezadu. Budu poslouchat mp3 z usb, občas z CD a minimálně rádio. Ale díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Mně by se zase nelíbilo kdybych pro každé připojení musel hledat nějaký ukrytý drát a pak mi na něm fleška plandala nebo byla schovaná mimo dosah. To je ale věc každého, že jo? Já ti to JVC nevnucuju. Myslím, že je lepší než ten Blaupunkt ale jak už jsem napsal. Nic proti němu a když ho koupíš chybu neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Ja mam Kenwooda, ktory ma flashku na kabli zozadu, a som maximalne spokojny. Nechal som si ju vyviest do tej malej policky pod radiom, tam je jednoducho dostupna. Radio bez flashky vyzera ovela lepsie, a to ani nehovorim o tom, ze niektore flash kluce maju neprijemne silnu diodu a pri citani to blikanie islo dost na nervy. Teraz ju nevidim a je po probleme. Takze rozhodne by som toto riesenie nezatracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Vlastním JVC KD-G722 a mohu fakt doporučit. Né snad proto, že by nic lepšího na trhu nebylo, ale proto, že za tyhle peníze má vše podstatné, má velice slušnej zvuk a hlavně vypadá velice sřízlivě až "luxusně". Není to žádná čínská antrakce z matějské.. Jen kdyby mělo ještě ten kábl na USB i vzadu, připojil bych si tam nenápadně HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certik Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 mohl by mi prosím někdo napsat jaké podsvícení má to JVC 722?? líbí se mi , že je černé a v jiném autě má malinko starší JVC a sem spokojen,.. ale do Fabky se mi nehodí.. je to stříbrný model ( nebo bych požádal o doporučení, vím, že se to tu stále řeší, ale asi se v tom nějak motám.. požaduji černé rádijko se zeleným podsvícením, nechci žádné no name, ale cena by se měla pohybovat, kolem těch 4tis kč.. mám rádio aby hrálo a né aby mi ničilo uši hlasitostí. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 mohl by mi prosím někdo napsat jaké podsvícení má to JVC 722?? líbí se mi , že je černé a v jiném autě má malinko starší JVC a sem spokojen,.. ale do Fabky se mi nehodí.. je to stříbrný model (nebo bych požádal o doporučení, vím, že se to tu stále řeší, ale asi se v tom nějak motám.. požaduji černé rádijko se zeleným podsvícením, nechci žádné no name, ale cena by se měla pohybovat, kolem těch 4tis kč.. mám rádio aby hrálo a né aby mi ničilo uši hlasitostí. díky moc co tohle ? Alpine CDE-9871R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 koukal sem a malokde je pod 4tacy tak ti dam aji odkaz,ze nekecam radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certik Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) mno jo , Alpinka není špatna , ale JVC se mi zatím líbí vic.. to usb ze předu mi příjde praktičštější.. nevím, kudy bych ze zadu tahal jakési kabely na přípojení Flašky. Nevíš jak je to s barvou podsvícení u té JVC 722 ?? Editováno: 24. Červen 2007, autor: certik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.