Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nevíte někdo, jak ten kožený volant ošetřovat, aby ta kůže na sluníčku časem nepopraskala?

Tuhle Hany někde na fóru psal někde na fóru, že používá ubrousky na dětské prdýlky..

Vloženo
Nevíte někdo, jak ten kožený volant ošetřovat, aby ta kůže na sluníčku časem nepopraskala?

Tuhle Hany někde na fóru psal někde na fóru, že používá ubrousky na dětské prdýlky..

já nevim , já mám volant gumovej, sorrry :palec2:

Vloženo (editace)

to je otázka uplně mimo, žil jsem v tom, že všichni už pochopili, že veškerá gůže je gumová imitace, takze možná pomůže namazat si ruce indulonou, doporučuju v zatáčkovitých tratích...(doma to nezkoušejte)

hele, udělal jsem překlep a napsal místo kůže, gůže...ten tam nechám lol

Editováno: , autor: Luke288
Vloženo
ty vole, slušný ;) , tohle mě snad v horizontu 5ti let nečeká

Tak to mně nejspíš jo :kol-35: ..ale letos to ještě nebude ;)

to Luke: já bych tipoval že ty už jsi v chomoutu Luku.. ale asi ne, jak to tak čtu..

to Jiřík: do srpna se ještě můžu vymlouvat, že jsem na ženění mladej ale pak se 2 změní na 3 a to už neokecáš lol

Vloženo (editace)
kámo, ja mam do svatby jeste kurevsky daleko ;)

ale koukám, že u vás je ten důvod hodně pádnej, takže chápu a přeju good luck :)

Luku ty woe já nejsem otec v očekávání Lukuuuuuuu, to mi jen bude 4.8., 30 let !!! lol

Editováno: , autor: superfatty
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...