Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tahle písnička od Metalici se mi děsně líbí je o nejčastější song hraný u mě v autě

Mně odešla teď flashka 8gb, takže toho moc není - cestou do práce většinou něco elektro, grind, punk, sludge nebo hc na probrání. Pakliže jsem už v pohodě, nejraději mám klasiku - Schoenberg, Riley, Reich, Pärt...

lastfm profil vcelku odpovídá celkově mému poslechu: http://www.last.fm/user/jukl

Tak u mě to vyhravají Helloween, Gamma Ray, Iron Maiden, Stratovarius,Ramones,Accept,Metallica,Black Sabath, Judas Pries,Uriah Heep,z českých Alkehol, Kabát,Landa,HUdba Praha,Plexis,Akcent,atd atd :band

Třeba toto,to taky neuspí :)

Hele co jsem teď objevil taková parodie na hip-hop, ale docela prdel: http://cokovoko.cz/diskografie/

cd si můžete stáhnout zdarma. :palec2:

a do pr... je tohle vubec mozny :smich: tak tomuhle rikam recese, ty holky sou uplne sqely, ten amaterskej zvuk + texty = :worthy

ja posloucham všechno co má melodii a normální refrém :) od popu přes rock..i nějakou tu metlu nebo punk si poslechnu....

ale jak říká klasik!!!!

"neposlouchám hip-hop, poslouchám hudbu" lol

HIP-HOP = Hromada Imbecilních Pitomců Hopsajích Okolo Pódia :smich:;)

Horkyze slize - RnB soul ;):palec2:

to je úplně největší mazec :smich: RnB soul, a co Bernardýn??

Krtek6 já také mám rád vše co má nějaký rytmus, musím mě to prostě zaujmout...Poslechnu si Káju Gotta, No Name, Red hot chilli peppers..... v autě to pak pěkně ubývá ta cesta... :)

Ja počuvam hard rock a heavy metal, ale semtam aj disco a dance. Ale najlepsie pre mna je KISS, IRON MAIDEN,MANOWAR, ACDC, NIGHTWISH, JUDAS PRIEST, DEEP PURPLE, PINK FLOYD, 70 a 80 roky.

tak neska mi zvedl naladu tento mixik

...a znate tohle:

...tady uz se neda mluvit jen o hudbe ale o umeni

Upraveno od krozo

ten buuren+sharon je trance? me to spis pripadne jako breakbeat, no nevim s tim trancem.

proste som to bral, ze je typicky trance-ovy DJ. Nepocital som, ci je tam 4 stvrtova doba ako v trance :)

Toto je mazec... do auta..na uklidneníí... :palec2:Tadýýý(youtube)

parádní záležitost... přesně tenhle styl trancu můžu... nemáš odkazy na ještě něco podobného? s tím ženským hlasem... wauuu :kol-121:

Toto je mazec... do auta..na uklidneníí... :palec2:Tadýýý(youtube)

Jojo,Armina ja muzu,byl jsem na nem nedavno v Praze a pecka :palec2:

krozo: tak Cjoctavian to myslel dobre.. taky se nevyznam v hudbe ale je to Trancovy DJ.. a tak nejak asi :)

Radchen: Bohužel nemáám.. ale jinak mám giga a giga mp3 od nej..ale hlavne od Tiësta ;)

jirka3: .. jj na Sensation White např. ja měl lupen ale nakonec sem nejel:(

Ja počuvam hard rock a heavy metal, ale semtam aj disco a dance. Ale najlepsie pre mna je KISS, IRON MAIDEN,MANOWAR, ACDC, NIGHTWISH, JUDAS PRIEST, DEEP PURPLE, PINK FLOYD, 70 a 80 roky.

Čoveče, až na ten Manowar a Nightwish mám úplně stejnej vkus :):palec2:

Dikes, ten Manowar pocuvam ale nie vsetko. A Nightwish je super, hlavne ked tam este spievala Tarja Turunen.

Jojo,Armina ja muzu,byl jsem na nem nedavno v Praze a pecka :palec2:

Boli ste niekto na Transmission v Prahe ked bol ATB a Blank&Jones? Super akcia :palec2:

post-10844-1233658651_thumb.jpg

post-10844-1233658655_thumb.jpg

post-10844-1233658659_thumb.jpg

omlouvam se za utok...ja myslel jen tu konkretni pisen, jinak "burak"=trance=jasny :palec2:

flames: o šponglu mi rikal kamos kdysi, pak sem na to zapomnel, a ted si mi to pripomnel dik

také moc rád poslouchám Fanánka je to PAN SKLADATEL

Hodně slušná záležitost...DJ Tiesto je prostě borec a umí to rozjet za každé situace...je to pán DJ :palec2:

pan DJ je Amon Tobin, do auta skvělý...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.