Září 11, 200619 r Zahraniční-KISS / jejich koncert byl super/ Def lepard, Europe, Whitesnake, Phil Colins, apod. Česko/Slovenský - Elán, Miro Žbirka, Vašo Patejdl,
Březen 31, 200718 r Zdravim, co poslouchate v aute za muziku, abyste pri dlouhejch nocnich jizdach neusnuli? Nestydte se a pochlubte se Upraveno Březen 31, 200718 r od mmerlin
Březen 31, 200718 r no to určitě .... Tři Sestry, Komunální Odpad, Kabát, Peshata, Požár Mlýna, E!E, Morčata............ a spousty dalších
Březen 31, 200718 r HIP HOP presne tááák,,muj clovek zadne fůůůůj bobiku!! Upraveno Březen 31, 200718 r od Jeronymo
Duben 1, 200718 r Kabát, Bach, Landa, Rossini, Vivaldi, Mozart, Bethoween. Miluju vážnou hudbu a rock. Pouštím podle nálady od Orlíku až po Mozarta.
Duben 1, 200718 r Kabát, Bach, Landa, Rossini, Vivaldi, Mozart, Bethoween. Miluju vážnou hudbu a rock. Pouštím podle nálady od Orlíku až po Mozarta.
Duben 2, 200718 r Já Rock a Punk . Jinak kdybych měl jmenovat vše tak bych tu psal dlouho, ale především:české: Tři sestry, Daniel Landa, Iné Kafe, Houba, Peshata, Horkýže slíže, Mňága, Kabát, Alkehol, Volant, Totalní nasazení, Jaksi taksi, Zvlástný škola................. Cizí: Rammstain, Papa Roach, Goldfinger, Blink 182, AFI, Guano Apes, Hole,Sum 41.... A spoustu dalších
Duben 6, 200718 r Já jsem na klidnou a pohodovou hudbu, takže klasiky jako Helloween, Iron, Running Wild, Grave Digger, Manowar, Virgin Steele, Accept, Gamma Ray, Wasp a asi 2000 dalších smeček. Kdyby měl někdo stejný vkus, tak rád poměním
Duben 6, 200718 r zasadne si ulitavam na setech od PvD a ma ted neco PvD neco novyho??ja mel kdysi pujceny cd ale uz starsiho data takze nevim co vydal...doporuc mi prosim nejaky ten setik..dam na tebe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.