Jero Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Eva a Vašek jj,,sety od Evy a Vaska stoji ucite za to!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 tak jsem dnes jel z práce a najednou starý dobrý hit od Tublatanky, tak jsem si vzpomněl ma své mládí, kdo je nebo jste je poslouchal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Prevazne rock (Ozzy, U2), metal (Helloween, Edguy), ale taky hip hop (PSH, Indy & Wich) + nejaky sety od AvB a co hrajou v radiu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 tak jsem dnes jel z práce a najednou starý dobrý hit od Tublatanky, tak jsem si vzpomněl ma své mládí, kdo je nebo jste je poslouchal? Ja neco malo pamatuju a obcas si pustim CD Best Of Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 JInak take jak vetsina..Kabat,Slizaky,Wanastovky,Lucie,Landa,Doga,Skwor,Peha, treba i BLAF proste co se mi libi a je na to nalada.... ted zrovna hudba z filmu KVASKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Eva a Vašek jj,,sety od Evy a Vaska stoji ucite za to!!!! Tak u tohohle bych určitě neusnul Jinak si s oblibou pustím nějaký trancový setík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) Jinak si s oblibou pustím nějaký trancový setík trance a disko to je moje Editováno: 8. Duben 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 tak jsem dnes jel z práce a najednou starý dobrý hit od Tublatanky, tak jsem si vzpomněl ma své mládí, kdo je nebo jste je poslouchal? Jo Tublatanka je super. Taky si jí rád poslechnu a skladby jako Pravda víťazí, Rock do Civilu nebo Žerave znamenie osudu umím dodnes nazpaměť. Vždycky si u toho vzpomenu na starý bezstarostný časy na škole, na prázdniny a na ženský, co jsme o prázdninách proháněli. Vzpomenu si na to, jak jsme si všichni mysleli, jak jsme strašně dospělý. Tak tohle všechno ve mě evokuje Tublatanka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 KABÁT,IRON MAIDEN,AC/DC,KDYŽ JEDU SÁM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Zásádně Pehu, třeba Spomal je aktuální A nebo pak dechovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Zdravim,co poslouchate v aute za muziku, abyste pri dlouhejch nocnich jizdach neusnuli? Nestydte se a pochlubte se Jedině SCOOTRA a pořádně nahlas...když RACHOT tak pořádný. www.rachot.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Tanecni muzika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 hosi nemate nekdo ..tudle skladbu v mp3???A nebo nevite kde bych na ni mohl narazit?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 hosi nemate nekdo ..tudle skladbu v mp3???A nebo nevite kde bych na ni mohl narazit?dik čau, máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak to já sidám Michala Davida,Těžký pokondry,Karma,Europe,Turbo a různý disco výběry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) Poslouchám snad všechno až na Country. Jinak na dálnici je dobrá nějaká ta klasika - Janáček, Bach, Bethowen atd. A když se šlápne trošku do pedálu, tak jedině pop a mírnější techno např. DJ Jerry, DJ Orbit - Brňáci znají a když je v dosahu Kiss Hády, tak jedině to a nic jiného Editováno: 15. Duben 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Mám rád skoro vše, ale přednost dávám taneční muzice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Já poslouchám něco v tomhle stylu http://www.youtube.com/watch?v=cJ6zZ0q_bdg ale nesmíte na to koukat za jízdy, nebo jinak způsobíte, řetězovou bouračku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 JaKr + Octavianus ste mi pripomneli tu tublatanku, tak jsem si to nasla http://www.youtube.com/watch?v=9mABBNuwlrQ a ........... asi dneska neusnu, jooooooo to byly casy...... kluci, co zezadu vypadali, jako holky, super elasticky katatka, boze, to bylo sexy ....... no a super mastny vlasy, jeanovou bundu s nasivkama, zabi hlen, sifon atd........ ja chci, aby mi zas bylo 15 jinak k tematu: posloucham 80´s , jednoznacne, rock, nejlepsi do auta, metalica, stary pecky, nebo scorpions, iron maiden, taky super, nebo proste obycejnej popik. hlavne to musi odsejpat tak paaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ted ste me teda rozlozili..... sem si vzpomnela na spoustu dalsich a dalsich, na svoje mladi, koncerty na 7. Takovejch kapel, co hrali poradne..... suicidal tendencies, alice in chains, soundgarden, pearl jam, clawfinger, RATM, lenny kravitz, jejich dokonaly koncerty, kdy sem ze sebe vymlatila asi tak 5litru potu , bleeeeeeeeee, jeeeeeee to byly casy ..... v aute bych do toho ale asi nesla, buh vi, kolem kteryho stromu bych to otocila tak dobrou, ja jdu vyhrabat svoje stary MC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Kreyson zacatek tvorby (Carovna noc, Vzdalena), Citron, Metallica, Helloween, Sepultura, Soulfly, Ramstein, Death, Apocalyptica, SPS, Ine Kafe, Bathory, Iron Maiden, Rolling Stones, Bob Dylan,Creedence, The Byrds, The Holiies, Slade, The Fifth Young Canibals, Boston, Sting, 2 polovina 60 let (zahranicni), Conan The Barbarian - Sountrack, Platoon - Sountrack, z novejsich Prodigy, Remdih, Coldplay, Masterboy, Maxim Turbulenc, Offspring, SUM 41, Bryan Adams, Clannad, Fat Boy Slim, Hammerfall, Hradistan, Kabat, Limp Biskit, Linkin Park, Manowar, Napalm Death, Obituary, XII. stoleti. Editováno: 18. Duben 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Taky se přidám já mužu, ciron ,kern, dogma art 96 a mín,ine kafe ,XIII stol, regon ,Karel Kryl,pop Jasná páka aneb hudba Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Kreyson zacatek tvorby (Carovna noc, Vzdalena), Citron, Metallica, Helloween, Sepultura, Soulfly, Ramstein, Death, Apocalyptica, SPS, Ine Kafe, Bathory, Iron Maiden, Rolling Stones, Bob Dylan,Creedence, The Byrds, The Holiies, Slade, The Fifth Young Canibals, Boston, Sting, 2 polovina 60 let (zahranicni), Conan The Barbarian - Sountrack, Platoon - Sountrack, z novejsich Prodigy, Remdih, Coldplay, Masterboy, Maxim Turbulenc, Offspring, SUM 41, Bryan Adams, Clannad, Fat Boy Slim, Hammerfall, Hradistan, Kabat, Limp Biskit, Linkin Park, Manowar, Napalm Death, Obituary, XII. stoleti atd, vozim toho cely kufr v kufru HRADISTAN???????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Kreyson zacatek tvorby (Carovna noc, Vzdalena), Citron, Metallica, Helloween, Sepultura, Soulfly, Ramstein, Death, Apocalyptica, SPS, Ine Kafe, Bathory, Iron Maiden, Rolling Stones, Bob Dylan,Creedence, The Byrds, The Holiies, Slade, The Fifth Young Canibals, Boston, Sting, 2 polovina 60 let (zahranicni), Conan The Barbarian - Sountrack, Platoon - Sountrack, z novejsich Prodigy, Remdih, Coldplay, Masterboy, Maxim Turbulenc, Offspring, SUM 41, Bryan Adams, Clannad, Fat Boy Slim, Hammerfall, Hradistan, Kabat, Limp Biskit, Linkin Park, Manowar, Napalm Death, Obituary, XII. stoleti atd, vozim toho cely kufr v kufru HRADISTAN???????????????????????????????????? Ano, z naseho folkloru se mne velmi libi, je to takova pohodovka. A Pavlicu trosku znam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Kreyson zacatek tvorby (Carovna noc, Vzdalena), Citron, Metallica, Helloween, Sepultura, Soulfly, Ramstein, Death, Apocalyptica, SPS, Ine Kafe, Bathory, Iron Maiden, Rolling Stones, Bob Dylan,Creedence, The Byrds, The Holiies, Slade, The Fifth Young Canibals, Boston, Sting, 2 polovina 60 let (zahranicni), Conan The Barbarian - Sountrack, Platoon - Sountrack, z novejsich Prodigy, Remdih, Coldplay, Masterboy, Maxim Turbulenc, Offspring, SUM 41, Bryan Adams, Clannad, Fat Boy Slim, Hammerfall, Hradistan, Kabat, Limp Biskit, Linkin Park, Manowar, Napalm Death, Obituary, XII. stoleti atd, vozim toho cely kufr v kufru HRADISTAN???????????????????????????????????? Ano, z naseho folkloru se mne velmi libi, je to takova pohodovka. A Pavlicu trosku znam. .. tak to jo , nechtela sem se te nijak dotknout, tim dotazem, jen mi nesla dohromady s tim zbytkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.