Publikováno Duben 1, 200718 r Byl jsem u mechanika s tím, že mi vymění táhla řízení, jsem myslel, že jsou vybité, při přejíždění nějakých nerovností (ale ne vždy) mi něco klepe, a při sundání manžety a zahýbaním se ukázalo, že to nechodí v táhlu ale přímo v řízení??? Řešil to někdo z vás?? A nevíte náhodou na kolik by vyšlo řízení starší??? Pokud už tady něco takého je tak se omlouvám jsem zkoušel hledat, ale nic jsem nenašel!! Kosti mám vyměněné a stabilizátor je o.k.
Duben 1, 200718 r nazdar. Mam presne to iste. Mne to klepe na vodicovej strane. Je to vo vnutri a pomoze len vymena riadenia. Hold smola. Priprav si bubaky Aspon nie som saaam Cakam len na nove riadenie. Mas KOYO alebo TRW ?? Upraveno Duben 1, 200718 r od jogofogo
Duben 1, 200718 r to nevím je to rok výroby 12/00 ani nevím jak to zjistit ja mam tak isto 2000 a mam TRW. Asi budes mat tiez taketo, no zisti to vizualne. Pozdri na cerpadlo alebo riadenie. je to tam napisane.
Duben 1, 200718 r Autor ALe asi budu mít to starší trw, protože mi před 2 lety měnili snímač řízení a měl jsem myslím ten starší typ
Duben 1, 200718 r Autor A to asi není cena originálního nového dílu že? Nebo je to cena staršího dílu?
Duben 1, 200718 r A to asi není cena originálního nového dílu že? Nebo je to cena staršího dílu? tak origo cena v skodovke je samozrejme niekde inde
Duben 1, 200718 r Autor Jsem si to myslel hned že to není cena ze škodovky! Právě taky uvažuji jestli není lepší počkat a koupit nějaké řízení s nějaké bouračky nebo tak něco....
Duben 1, 200718 r Prosím tě jak dlouho ti to klepe?? tak asi mesiac, ale muselo to byt postupne. uz mam cez 200 tkm, tak si hovorim ze uz to ma najazdene svoje. A ty mas kolko KM??
Duben 1, 200718 r Autor 118000 a pozoruju to už dešlí dobu,ale to je věc, která mě nenapadla, že by to mohlo klepat!
Duben 1, 200718 r 118000 a pozoruju to už dešlí dobu,ale to je věc, která mě nenapadla, že by to mohlo klepat! no, tak to ti moc dlho nevydrzalo
Duben 2, 200718 r 118000 a pozoruju to už dešlí dobu,ale to je věc, která mě nenapadla, že by to mohlo klepat! Zdarec a klepe ti to stale aj když maš kola natočene přimo nebo jen když je maš vytočene?
Duben 2, 200718 r Autor ono to klepe jen při přejezdu nějakých nerovností ale ne vždy! Prostě jsem myslel že to jsou ty tyče řízení ale při sundání manžety a zahýbáním s tím tak v tyčce řízení to bylo pevné a chodilo to v řízení
Duben 2, 200718 r ono to klepe jen při přejezdu nějakých nerovností ale ne vždy! Prostě jsem myslel že to jsou ty tyče řízení ale při sundání manžety a zahýbáním s tím tak v tyčce řízení to bylo pevné a chodilo to v řízení Ja to pocujem pri stojacom aute, (bez chodu motoru) ked striedavo-sekavo skusam volantom pootocit doprava,dolava. Vtedy je to znatelne a to dost. Na ktorej strane to mas vobec vytlcene????
Duben 5, 200718 r Mne to robi tiez-to klepanie pri prudkom toceni na mieste.Ak nemam servo aku pribliznu sumu by som si mal pripravit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.