PaveloSK Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Minulú zimu, keď som mal ešte starý remeň, tak tiež niekedy po naštartovaní mi to vydávalo pisklavý/škrípavý zvuk zo strany rozvodov. Po chvíle ustal. Po výmene remeňa to vyzerá byť cajk, ale zima ešte príde. Inak remen som menil pri 68,000 km, auto malo vtedy 6 a pol roka. Remeň bol na niektorých miestach na stranách rozdrapkaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Origo pojde aj 200tis. ked som na požidanie vymenil tak ten novy pri tretej vym. oleja boli tie vnutorne dražky už popraskane. Oroginal je vynikajuci. (moja skusenosť) origo ide i viac, momentálně 270t km a neplánuji ho měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Mne zacal remen obcas piskat niekedy po 60tisicoch. Ale asi to bola len nejaka necistota. Preventivne som ho vymenil pri 80t, ale asi by vydrzal o dost dlhsie. Vacsinou hovorili ze ked je opotrebeny tak to na nom poznat. A vlastne ak by uz mal prasknut, je to jedna z oprav co sa da rychlo zvladnut na ceste, staci mat nahradny kus a kluc (myslim 15) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Jak se pozná optimální napnutí klínového řemenu? Děláte to od oka? Mám trochu obavu, abych to nenapnul moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 nenapneš, protože ho dopíná atomatic. kladka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 No jo vlastně, já jsem blb....ale nenapínalo se to náhodou na starších 1,4 nějakým přípravkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 mam pravě 1,4 16V a je tam ta kladka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 A na 1,4 MPi je taky kladka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 tam sa to napína alternátorom....obdoba Favorita,Felície Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 ->libero: No já si právě myslím to samé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Jak sundat tu plastovou krytku na napínací kladce? Je na závit nebo jen naražená? Chystám se měnit řemen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 je len narazená...opatrne podpáčiť šrobovákom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Super, díky a lze řemen vyměnit z motorového prostoru nebo je nutno sundat podběh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) hele, jestli ho chceš sundat (na věky) tak je nejjednodušší ho střihnout nůžkama na plech. obutí nového -toporem od kladiva napruzím napínacví kladku a pěkně nový řemen nasunu na kola. Editováno: 10. Srpen 2014, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 OK a lze to takto provést z motorového prostoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 no a kudy jinudy by jsi ho chtěl měnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Dle dílenské příručky pod blatníkem se sundaným podběhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 no tadial je to najlepsie a este keby to bolo na zdvihaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.