tomina Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 ta patice ti do držáku na relé půjde Zkousel si to? Hned jak bude chvili cas tak se vrhnu na prodlouzeni kabelaze a dam to do boxu. At to trosku vypada ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Zkousel si to? Hned jak bude chvili cas tak se vrhnu na prodlouzeni kabelaze a dam to do boxu. At to trosku vypada ;-) nezkoušel, ale patice na relé jsou u všech z VW grou stejný, pochybuju, že by změnili modulární systém, napiš přesný číslo patice a já ti to řeknu už 100% jestli půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Mas origo VW tripling nebo ten tistak co tu nekdo prodava? Muzu se zeptat, jak si nastavil ten cas? Je to jak píše KADLEC (mám skládačku). Dost divný, že se to relátko "slepilo". Pokud se to rozchodilo po vytažení pojistky, tak to asi nebude relátkem (je značně předimenzovaný - zůstalo by viset pořád), ale viděl bych to na chybu v software. Takže se uvidí. Zatím spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 nene pojistka nepomohla, musel jsem tu potukat fak to fachčilo a v sobotu se chytlo a za chvilku přestala jedna strana triplit, tak jsem to vyndal mám to u komfortky a nehodlám jezdit a čekat kdy se to zase posere a kdo k tomu má pořád lozit a rozdělávat spodek palubky koupím to VW Je to jak píše KADLEC (mám skládačku). Dost divný, že se to relátko "slepilo". Pokud se to rozchodilo po vytažení pojistky, tak to asi nebude relátkem (je značně předimenzovaný - zůstalo by viset pořád), ale viděl bych to na chybu v software. Takže se uvidí. Zatím spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 To od VW je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peli Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 To od VW je To určitě je ale schánim ho už tejden a nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 To určitě je ale schánim ho už tejden a nikde nic No ja som behol do "nasej" predajne skodovky a tam som si to objednal podla etkoveho cisla a dalsi den som ho mal na predajni. Slovenska cena bola 1987.-Sk Bez A-cka na konci to bolo len o nejakych 30Sk lacnejsie. Nahodim foto, samotne "rele" ma ine etka-cislo a mozno by sa dalo zohnat aj len to, leby niekto nechcel vobec kabelaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 tak jsem taky objednal origo, ale čekal jsem 15 minut na telefonu než se k tomu doplácali, prodavačka nevěděla ani co to je tripling a dle kodu to nenašla a vedoucí dle kodu taky ne, až pak v origo sadách dle toho že to je tripling a číslo tam nakonec taky bylo a eště po mě chtěli zálohu, naštěstí znám kluky na servisu, takže to je bez zálohy objednáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peli Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 tak jsem taky objednal origo, ale čekal jsem 15 minut na telefonu než se k tomu doplácali, prodavačka nevěděla ani co to je tripling a dle kodu to nenašla a vedoucí dle kodu taky ne, až pak v origo sadách dle toho že to je tripling a číslo tam nakonec taky byloa eště po mě chtěli zálohu, naštěstí znám kluky na servisu, takže to je bez zálohy objednáno A kolik tě to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 říkal kolem litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tak už ho mám také.., a montáž je otázka chviličky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 a v poho se to tam vešlo? a musel jsi něco pinovat jinam? nebo jen zapojima jedu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 a v poho se to tam vešlo? a musel jsi něco pinovat jinam? nebo jen zapojima jedu? Jo, místa je tam opravdu dost. Z původního konektoru (1) se vypíchne pět drátů (2) a zacvaknou se do nového konektoru (3), no a dráty z nového svazku (4) se nastrkají do původního konektoru (1) a to je vše... Barvy odpovídají přesně, jak tady již psal někdo v předchozích příspěvcích... PS: Pro ty, co mají problém to sehnat - Ve Škodovce to opravdu neznají, ale ve VW to nebyl problém, nepopisoval jsem co chci, pouze jsem nadiktoval objednací číslo, paní ho ťukla do počítače, objednala a hned druhý den ráno to bylo k vyzvednutí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 no uvidíme, já mám vytahaný dráty z kjomfortky po tom prvním 3plingu, tzak to možná píchnu tam páč nemám vypichováky už aby to přišlo, ve škodovce říkali 2-3 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To ze nedosahne do releboxu vim, psal jsem to vys. Jde mi o to, jesi tam pasuje patice, potreboval bych aby to nekdo vyzkousel pred zapojenim, jesi tam pasuje, kabelaz prodlouzim. Patice má číslo 161 937 501B a NEPASUJE do releového boxu Octavie I . Patice je rozměrově větší. Nevejde do otvoru v releovém boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokope Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zašel jsem do škodovky,objednal podle čísla dílu a druhý den to tam bylo.Koupil jsem to cena 1031kč přepinoval podle návodu a fachči na jedničku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 PETe prosimte, jak je pripevnena ta cast s ofuky a tlacitkem blikacu? Jak jsi to sundal? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Uz jsem nasel. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 sakra. a zas je na co šetřit to origo se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic79 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Tak jsem si taky koupil ten originál a je to suprová věc, za 20 minut bylo hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) kluci a je na to potřeba aby auto mělo komfortku? neboť já ji tam nemám a tohle bych docela chtěl. jinak se nerozdělává nic kromě těch ofuků? a jakej díl jste teda objednávali? bez A nebo s A? Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Kup si to s "A". S komfortkou to nema vobec nic, je to napojene na prerusovac blinkrov. Teoreticky mozes predlzit kabelaz a hodit to do releoveho bloku, nie je to ale nutne. Takze len vyber ofuky a prepinuj konektor a ideeeees! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Jde ten originál sehnat i na Fabii ? Rok 2001.Vím,že tripling se tam dával až od května 2003.Je to základní fabka,ne Junior. Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 V novsich fabiach to nie je riesene takymto modulom, ale je to funkcia BSI. (centralna RJ) Ak na Tvojej taka moznost nieje, tak mozes skusit nahodit toto. Alebo prerobit elektriku na novu RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Aha,takže to zjistím jedině přes VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.