Sinius Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky Myslim že tak kolem +- 1200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky Myslim že tak kolem +- 1200kč CELEJ NEBO JEN TEN STŘEDNÍ DÍL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky Myslim že tak kolem +- 1200kč CELEJ NEBO JEN TEN STŘEDNÍ DÍL??? Jen středni dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Od bosalu 220-039 1750,- kč edit: link http://www.catalogue.bosal.com/pages/exh_s...;sysnr=07496015 Editováno: 12. Duben 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 tak změna, není to ten střední díl, ale pletenc, což je náročnější na výměnu, nemohl bys mi prosím zjistit cenu pletence?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.